Chciałem zrobić patcha przed chwilą, ale mi stanęło na 88.22% i 0kb/s :/ Poza tym szkoda, że nie gram na tym servie co Wy, bo na początku zły wybrałem i tam wbiłem parę lvli i mi się nie chciało od początku zaczynać ;_; Myślałem, ze wybrałem dobry, bo tę kobitkę wziąłem, ale podservera nie było takiego, co Wy macie.
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
musisz wylaczyc launcher po czym ctrl+shift+esc i wylacz proces client exe i wlacz znowu laucher poprzez administatora niema za co
O działa, dzięki wielkie
Nasz serwer pewnie za tydzień lub dwa znów będzie przyjmował ludzi. Gdy my dobijemy maks to pomoc w ubiciu bossów będzie banalna. Od was zależy tylko czy będziecie chcieli poświęcić tydzień na wbicie max lvl.
Raczej z 2-3 dni potrzymaja jeszcze rejestracje zamknieta chociaz niejestem pewny rownie dobrze mozna po maintance sprobowac zrobic postac.
@Edit
Zainteresowanym polecam pobrac uncenzored patcha podczas trwania maintance.
Ooo ktoś pomógł już ze stopem przy downloadzie, thx
Panowie, serwer (dziewczynka w różowym stroju), nie mam pojęcia jaki podserwer, ale możecie posprawdzać? Na 100% nie jestem sam a jeszcze nie spotkałem rodaka żadnego.
Moje postacie : xWisniaPLx
WisniaPL
Popróbujcie i dawajcie swoje nicki, może akurat gramy na tym samym ;P (o ile idzie friendsa na odległość dodać).
To jest głupie, bo obrazki tych serverów się zmieniają i jak ktoś mi pisał, który mam server wybrać to również były inne i wybrałem zły przypadkowo.
Znajac zycie to grasz na jakims bezludnym pod servie Jezeli chcesz zeby ktos cie znalazl musisz podac nazwe servera *Albo zrob zdjecie* oraz nazwe podservera tak to wyglada unas.
Polecam ci zrobic tu postac poniewaz uzyskasz odnas pomoc oraz jest to server z najwieksza iloscia osob mowiacych po angielsku.
@Trej
Te rysunki sie nie zmieniaja poprostu na glownej sa 4 ostatnio wybrane przez ciebie glowne servery a pod znaczkiem > jest reszta wiec server na ktory logowales ostatnio bedzie 1 na Glownej stronie.
@Aragmor
Mozesz wklejic to zdjecie na 1 strone dzieki temu inni co nie sledza tematu beda wiedzieli gdzie grac.
No to te servery mnie strollowały xD
Jak skoncze instalowac uncenzored patcha i wlacza servery to wstawie screeny jak to wyglada. Osobiscie mnie strasznie irytowaly te *Leginsy* i otoz z tego powodu zrobilem postac male.
Nie wiem co jest, ale serwery dalej off. Uncensored patch wywala Nam angielskiego patcha, do tego jade na WTFast, ale całkiem ciekawie jest to zrobione. Nude patch też jest. A tak btw. to łatka zangielszczjąca jest mi niepotrzebna, bo już wszystko, co w niej jest zawarte obczaiłem już samemu w krzaczkach ( poza właściwościami gemów ). No zostaje tylko czekać na "wersję rozszerzoną ENG".
Servery powinny wystartowac za 15 min i mniejmy nadzieje ze juz nie bedzie tych delayi po 5 sec. Raczej watpie zeby te 2 programy sie ze soba gryzly jezeli wywali nam eng patcha to poprostu mozemy go wgrac na nowo a uncenzored zostanie.
Serwery nadal leżą, trzeba wstać na szóstą więc, dobranoc
Maintance zostalo przedluzone o 2 godziny czyli za 45 min prawdopodobnie servery odzyja
@Edit
Moj blad servery zostana uruchomione za 1h
@Edit2 Servery ruszyly ale zbytniej poprawy niema. Wczoraj mialem z 290-310 ping a teraz 400~~ caly czas
Cóż dobrze że ja zrobiłem postać w Sobotę, co do Gildii chętnie dołączę nick hansu, jednakże mój lvl to 5 grałem tylko moment(Impreza na której była wydłużyła się do popołudnia wczorajszego dnia, co do samej gry nie wiem czy dziś coś wbiję lvl gdyż mam na 14 więc nie wiem czy się zaloguję, jak by co proszę mnie nie skerślać , ewentualnie dołączę do was w piątek po 23 po pracy.)
Ja dopiero jutro podexpie assasina jezeli nie bedzie takich lagow bo przez takie cos sie grac odechciewa zrobilem postac na serverze ponizej poniewaz niedosc ze jest tam lepszy ping to i prawie 0 kolejki zobacze jak jutro bedzie ale z wypowiedzi max tam bylo z 500 osob kolejka. To jest jeden z nowo powstalych sprawdzcie ping i powiedzcie ile wam wyswietla
.
@Ps Jezeli sie ping na glownym serverze nie poprawi to chyba przejde na ten. Tak czy inaczej zapasowy server dla osob co chca grac a niemoga zrobic postaci na glownym serverze. Aragmor mozesz dac ten server jako zapasowy dla osob co nie moga zrobic postaci albo na glownym maja za duzy ping spora czesc osob z blade and soul dojo tez tam gra. Wiec o pomoc w grze bedzie latwo.
@Up Hmm sprawdzę za chwilę ten seerwer chciał bym zagrać przed pracą więc może to być dobra alternatywa, dziękować
Tylko nie pomyl sie z pod serverem Jak na moje ten server jest lepszy pod wzgledem pingu oraz kolejek.
Spokojnie,jednak pytanie server głowny dla owego podserwera znajduję się na którym miejscu(chodzi o wybór głownego), czy jest to ten sam główny serwer na którym powstaje Gildia.?
W pierwszym wpisie macie serwer, na którym gramy i jest gildia. Wszystkie inne serwery to wasz wybór.
Co do kolejek obecnie brak. Ping mam na poziomie 250-280 więc nie narzekam.