Jaki lv aragmor ? dzialal ci server dzisiaj normalnie bez delayow po 5 sec?
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
@Rusiek123, poczekaj chwile powinno zniknąć i wyświetlić serwery (póki co nieaktywne).
@aragmor, wiesz czy można się jeszcze na waszym serwerze rejestrować, czy przepełniony i rejestracja wstrzymana?
Rejestracja wstrzymana na czas nieokreślony. Serwery padły a mi brakuje milimetr expa do 23 Lvl
Wstrzymana, sam chciałem zrobić tam postać przed chwilą.
Na jakim lvl wybiera się frakcje? bo nie wiem czy już wybrałem czy nie (lvl 14)
frakcje sie wybiera chyba na lvlu 20 o ile sie nie myle
Kurde akurat jak znalazłem w końcu postać dla siebie, przetestowałem już 3 (assassin, blademaster i summoner) i ten lyn z kotkiem wymiata, podpasował nieziemsko, przynajmniej na pve. Ktoś wie o której serwery wstaną?
16-17 da się skapnąć bo są ikonki. Będzie coś w tym stylu do wyboru RED
Aragmor grales dzisiaj bez lagow czy tez miales ? Bo czuje sie oszukany przez 5 h nie moglem grac bo mialem 5-10 sec delaye i dc pozniej
No to do 1.00 przerwa... niedobrze. Przerwa spowodowana nadmiernymi lagami i opóźnieniami, jest szansa na trochę mniejszy ping i mniejsze kolejki.
Tych niebieskich to chyba pełno Jak założyłem strój frakcji to się zaraz zlecieli jak pszczoły do miodu.
Aragmor grales dzisiaj bez lagow czy tez miales ? Bo czuje sie oszukany przez 5 h nie moglem grac bo mialem 5-10 sec delaye i dc pozniej
Zaraz przed dc 2 lagg spike
Tych niebieskich to chyba pełno Jak założyłem strój frakcji to się zaraz zlecieli jak pszczoły do miodu.
Założyłeś szatę PvP z mieczami. Strażnicy wtedy będą cię atakować.
Możecie wydawać już punkciki na masteries(tak się to nazywało?) w skill tree?
Mam 2 punkciki duszę, duszę i nic się nie dzieje :<.>
btw.
Jak myślicie jaki model Opłacania gry będzie w Eu i Na? B2P, F2P czy P2P
obstawiam F2P + op item shop
albo coś w stylu aion'a
Mam pytanko odnośnie upgradu bo-pae. Zdążyłem już wyczaić, że do upgradu tych kafelków potrzebny jest piasek. Ale po zniszczeniu chyba ponad 30 przedmiotów jak i kafelków tylko dwa razy trafił mi się piasek, a pozostałe po zniszczeniu zmieniły się w coś śmieciopodobnego Tu pojawia się moje pytanie czy piasek dropi tylko z konkretnych itemów czy jest to losowe?
To chyba zależy jaki Bo-Pae rozkładasz, są tak samo jak broń, białe, zielone, niebieskie i purpurowe. Więcej o Bo-pae http://bladeandsoularena.pl/index.php/blade-soul/kategorie/europa/item/51-system-bo-pae
@ileś tam up, a czy warto teraz o tym gdybać? Zrobią i tak jak będą chcieli...
na 20 lvl bo-pae mozecie kupic w inventory 3 ikonka od lewej za te czarno zielone kamyki skill pointy mozna rozdawac po 19-20 lv? jak sie takiego questa zrobi nie jestem pewny ale bd mieli questa i 3 pathy do wyboru i po tym bd mogli rozdawac
na 20 lvl bo-pae mozecie kupic w inventory 3 ikonka od lewej za te czarno zielone kamyki skill pointy mozna rozdawac po 19-20 lv? jak sie takiego questa zrobi nie jestem pewny ale bd mieli questa i 3 pathy do wyboru i po tym bd mogli rozdawac
Można już na 15, razem z pierścionkiem i strojami .
Dzięki.