Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Jaki lv aragmor ? dzialal ci server dzisiaj normalnie bez delayow po 5 sec?

@Rusiek123, poczekaj chwile powinno zniknąć i wyświetlić serwery (póki co nieaktywne).

@aragmor, wiesz czy można się jeszcze na waszym serwerze rejestrować, czy przepełniony i rejestracja wstrzymana?

Rejestracja wstrzymana na czas nieokreślony. Serwery padły a mi brakuje milimetr expa do 23 Lvl

Wstrzymana, sam chciałem zrobić tam postać przed chwilą.

Na jakim lvl wybiera się frakcje? bo nie wiem czy już wybrałem czy nie :D (lvl 14)

frakcje sie wybiera chyba na lvlu 20 o ile sie nie myle :P

Kurde akurat jak znalazłem w końcu postać dla siebie, przetestowałem już 3 (assassin, blademaster i summoner) i ten lyn z kotkiem wymiata, podpasował nieziemsko, przynajmniej na pve. Ktoś wie o której serwery wstaną?

16-17 da się skapnąć bo są ikonki. Będzie coś w tym stylu do wyboru RED

779ad.jpg

Aragmor grales dzisiaj bez lagow czy tez miales ? Bo czuje sie oszukany przez 5 h nie moglem grac bo mialem 5-10 sec delaye i dc pozniej

No to do 1.00 przerwa... niedobrze. Przerwa spowodowana nadmiernymi lagami i opóźnieniami, jest szansa na trochę mniejszy ping i mniejsze kolejki.

Tych niebieskich to chyba pełno Jak założyłem strój frakcji to się zaraz zlecieli jak pszczoły do miodu.

Aragmor grales dzisiaj bez lagow czy tez miales ? Bo czuje sie oszukany przez 5 h nie moglem grac bo mialem 5-10 sec delaye i dc pozniej

Zaraz przed dc 2 lagg spike

Tych niebieskich to chyba pełno Jak założyłem strój frakcji to się zaraz zlecieli jak pszczoły do miodu.

Założyłeś szatę PvP z mieczami. Strażnicy wtedy będą cię atakować.

Możecie wydawać już punkciki na masteries(tak się to nazywało?) w skill tree?

Mam 2 punkciki duszę, duszę i nic się nie dzieje :<.>

btw. :)

01ll.jpg

Jak myślicie jaki model Opłacania gry będzie w Eu i Na? B2P, F2P czy P2P

obstawiam F2P + op item shop :D

albo coś w stylu aion'a

Mam pytanko odnośnie upgradu bo-pae. Zdążyłem już wyczaić, że do upgradu tych kafelków potrzebny jest piasek. Ale po zniszczeniu chyba ponad 30 przedmiotów jak i kafelków tylko dwa razy trafił mi się piasek, a pozostałe po zniszczeniu zmieniły się w coś śmieciopodobnego :P Tu pojawia się moje pytanie czy piasek dropi tylko z konkretnych itemów czy jest to losowe?

To chyba zależy jaki Bo-Pae rozkładasz, są tak samo jak broń, białe, zielone, niebieskie i purpurowe. Więcej o Bo-pae http://bladeandsoularena.pl/index.php/blade-soul/kategorie/europa/item/51-system-bo-pae

@ileś tam up, a czy warto teraz o tym gdybać? Zrobią i tak jak będą chcieli...

na 20 lvl bo-pae mozecie kupic w inventory 3 ikonka od lewej za te czarno zielone kamyki skill pointy mozna rozdawac po 19-20 lv? jak sie takiego questa zrobi nie jestem pewny ale bd mieli questa i 3 pathy do wyboru :P i po tym bd mogli rozdawac

na 20 lvl bo-pae mozecie kupic w inventory 3 ikonka od lewej za te czarno zielone kamyki skill pointy mozna rozdawac po 19-20 lv? jak sie takiego questa zrobi nie jestem pewny ale bd mieli questa i 3 pathy do wyboru i po tym bd mogli rozdawac

Można już na 15, razem z pierścionkiem i strojami :).

Dzięki.