Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Ogolnie ta gra jest zayebista :D Niby po chinsku z wysokim pingiem a pierwsze co robie jak np wracam do domu to wlasnie wlaczam B&S :D. Dawno mnie tak zadna gra nie wciagnela :P

Mam pytanie odnosnie XunLei Booster otoz pobralem i gdy probuje zainstalowac wyskakuje mi taki wlasnie error ? Pomoze ktos? ;C

09b4364b6c4c55a9c875b6b2fbbb9e66159.png

Ściągnij jeszcze raz plik. Prawdopodobnie został uszkodzony.

Poradnik do Xunleihttp://aragmor.pl/20...a-uruchomienie/Booster dał mi wynik lepszy od oficjalnego oprogramowania o 30 ms.

Mogłeś napisać, że można sobie wybrać tam spośród kilku serwerów, chociaż pewnie program sam wybiera ten z najniższym więc nie jest to konieczne :P

Wiesz może jak to jest z tym trialem na 4 dni? Chodzi o te opcje vip czy cały program jest tylko na 4 dni, bo jeśli to drugie to lipa.

Caly program jest tylko na 4 dni free i to masz ograniczony dostep do serverow po czym musisz kupic. Ludzie pisali ze mieli spadki po 70-100 ms na vipie zobacze czy polepszy sie cos na wersji free jezeli roznica bd odczuwalna przykladowo tak z 30-50 ms to mozliwe ze kupie vipa 5$ na miecha

niestety to nie stamina hehe ale problem z questem już ogarnięty .

Rejestrując konto do tego programu można używać poczty gmail, pojawi się komunikat, że odmawia przyjęcia, ale e-mail i tak dojdzie. Tak było w moim przypadku, więc śmiało próbujcie.

Ale tak czy inaczej questa oddać niemozesz bo raczej niemasz staminy chyba ze już reset był.

@Edit

Tam raczej pisało ze gmail nie jest rekomendowany? Ale konto mozna zrobić. 180~~ ping mam z tym programem :D i powiem ze jest roznica nawet na tym trialu.

Jak tylko zobaczylem ze juz gra szybciej reaguje zmienilem stroj i poszedlem robic Pvp Daily. :D A teraz zawijam trzymajcie sie do jutra. :P

Możesz go używać 4 dni. Później płacisz.

Obczaiłem tajniki craftu i zbieractwa. Jutro poradnik :D

Kosztowało mnie to wyzerowanie profesji górnictwa, ale czego się nie robi dla społeczności xD

Mi gmaila nie chciało przyjąć.

WTF! Za co ten capatcha?

15.jpg

Nie wiem jak z WTF, ale Xunlei mi poprawił ping o +-30, mam z nim 233-236, czasami spadnie do 214.

aragmor, raz jeszcze dzięki za poradnik :)

Skoro i tak gram z 4 euro ten program + kupie niedlugo vipa = 5 euro :D A grac bd mi sie przyjemniej i jakies tam szanse na pvp zawsze bede mial. :P Ja sie narazie craftem nie bede zajmowal wszystko jest na markecie :P Glowny cel to expienie postaci + lvlowanie akcesorii i broni. :P

@HunterC

Wtfast gowno daje nawet na wersji premium ludzie na b&sdojo testowali.

@Aragmor

Tez mialem ta captche ale ona jest spowodowana xunleiem wystarczy przepisac wszystko z obrazka uwaga na duze i male litery.

OK. Dodam to do poradnika. Dzięki Lucky za info.

Co do Xuna. Wolę oficjalny booster. Te 4 eurosy przeznaczam na coś innego. Bo 30 ms nie jest ich warte. Gdyby zleciało do 180. Oj wtedy płaciłbym.

@Edyt

Wyłączcie zaporę! Avast wyłączony i mam 190 ms!

@Aktualizacja

Miodzio. Xun wygrywa internety. Stabilnie trzyma ping poniżej 200 ms. Oj chyba zarobili 4 euro właśnie.

Mówiłem ci :D Ja mam na nim 180~~Ping Tyle co na pbe lolu. Delikatne delaye ale jak najbardziej playable :P Dodatkowo na VIP wersji ma być jeszcze lepiej. Wiec idę jutro albo pojutrze wpłacić hajsz na kartę. :D

@Aragmor

Ty grasz blade masterem ? Bo kumpel sie wlasnie zastanawia nad wyborem postaci i ciekawi go jak sobie ogólnie +20 lv Bm radzi w pve ? Pvp?

Ja jestem chyba jakiś dziwny... poza 1 lag spike, nie odczułem żadnych niedogodności, ponadto bez boostera lepiej mi się gra o.o .

Jak na razie lv18~ :) pozdrawiam z mojej samotni.

Up tak to jest jak sie ma internet satelitarny 500mb :C

@Leman, nie tylko ty ^^ ja wcześniej z tym 260 pingiem nawet tego nie zauważałem, gdyby to był LoL, to by mnie szlag trafiał, ale tu naprawdę nie zauważałem opóźnień.

@aragmor, mi po wyłączeniu antywirusa (comodo, co prawda nie avast) ping nie spadł jeszcze niżej, ale to już pewnie wina, że laptop na wi-fi, a nie chce mi się ciągnąć 15 metrów kabla, chociaż pewnie bym znalazł. Swoją drogą, pisałeś chyba, że po kablu ping masz mniejszy ?

U mnie podobnie, wyłączona zapora itp, ale ping wciąż ten sam 220. Również net przez wi-fi, jutro sprawdze jak będzie na kablu. Wiadomo może kiedy odblokują tworzenie postaci na Waszym serwerze?

Mówiłem ci Ja mam na nim 180~~Ping Tyle co na pbe lolu. Delikatne delaye ale jak najbardziej playable Dodatkowo na VIP wersji ma być jeszcze lepiej. Wiec idę jutro albo pojutrze wpłacić hajsz na kartę. @AragmorTy grasz blade masterem ? Bo kumpel sie wlasnie zastanawia nad wyborem postaci i ciekawi go jak sobie ogólnie +20 lv Bm radzi w pve ? Pvp?

Lyn Sword Master. Blade Master to tank, który może dużo namieszać w PvP. Jednak nie może przebić summonera i lyn sword mastera.

@Leman, nie tylko ty ^^ ja wcześniej z tym 260 pingiem nawet tego nie zauważałem, gdyby to był LoL, to by mnie szlag trafiał, ale tu naprawdę nie zauważałem opóźnień.@aragmor, mi po wyłączeniu antywirusa (comodo, co prawda nie avast) ping nie spadł jeszcze niżej, ale to już pewnie wina, że laptop na wi-fi, a nie chce mi się ciągnąć 15 metrów kabla, chociaż pewnie bym znalazł. Swoją drogą, pisałeś chyba, że po kablu ping masz mniejszy ?

Tak i to jakieś 30-40 ms mniej (lan vs wifi). Xun kolejne 60 ms. Daje to 100 ms mniej.

Ludzie jesteście genialni :) , ten Booster działa!, jestem nawet skłonny zakupić tego ViP dla niego ;),a teraz jeszcze pytanie z innej beczki,ktoś może gra na serwie inym niż Gildia? Jeśli tak proszę o info na PW dołączę się do chwili aż nie otworzą możliwości tworzenia postaci an tym gdzie jest Gildia:)

Tak z czystej ciekawości oszalały wam pingi z rana?, bo u mnie skoczyło wszystko do 600-700 :/

U mnie w chwili obcenej dzieki temu nowemu "boosterow" mam pink 190-220 max:) gra się świetnie , wczoraj gralem z 350-400+ ;] dziś nawet na PvP kogoś bym u*ebał ;)