Jesteście aż takimi desperatami czy naprawdę ping pingiem, ale nie ma delay'ów? 200 pingu to ponad 2 sekundy opóźnienia, nie chce mi się wierzyć, ze nie przeszkadza to w takiej grze.
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Jesteście aż takimi desperatami czy naprawdę ping pingiem, ale nie ma delay'ów? 200 pingu to ponad 2 sekundy opóźnienia, nie chce mi się wierzyć, ze nie przeszkadza to w takiej grze.
200ms to 0,2 sekundy, a nie 2 sekundy. Na PvE te 0,2 sekundy jest grywalne, może nawet na PvP.
@Inyenn ja nie odczuwam żadnego znacznego opóźnienia które by mi uniemożliwiało grę, co do desperacji nie nie jestem desperatem , gdyby ping przeszkadzał w grze nie gral bym jak i połowa tego Forum oraz zagranicznych graczy , wejdz spróbuj później pisz bzdety dziękuję
na tym się kończy moja rozmowa na ten temat, gdyż nie ma sensu jej toczyć
Nie, naprawdę nie przeszkadza to w grze, przynajmniej mi. W LoL`u przy pingu 120+, bym z dalszych meczy zrezygnował, bo dla mnie to granica z jaką da się grać, a przy pingu 200+ nawet bym go nie uruchamiał, ale tutaj przy 230-260 pingu gra mi się komfortowo. Hmmm sprawdzę jeszcze jak sprawa z pingiem będzie wyglądać na kablu, bo różnice w innych grach między PC na kablu, a laptopem na wi-fi to u mnie około 25.
Zresztą pobierz grę i sam sprawdź, z chomika aragmora jest naprawdę ładny transfer.
jak sprawdzic ping w grze?
Eh nie dolujcie mnie ludzie >.< wszystkim dziala tylko mi jak zwyle cos nie trybi :/ Wszyscy w gildi beda miec pingi ponizej 200 tylko ja 400+ Moze gra stwierdzila ze jestem za dobry :? Bo bez wysokich pingow to kazdy bos byl by easy blade masterem a tak to kicha 0 udanych combosow 0 udanych unikow 0 udanych blokow >.<
jak sprawdzic ping w grze?
Nieda sie musisz sprawdzac boosterem masz napisane w nim. Przciez wszystko omowilem w poradniku :/ nawet pokazalem gdzie sie wyswietla ping.
I do wszystkich ktorzy mysla ze z Bostrem XunLei VIP beda miec lepiej niz teraz to chce rozwiac wasze nadzieje bo niebedziecie miec Do tego trzeba miec Vipa rozszezonego. Tez omowilem to w poradniku -.- macie 2 zakladki 1 jest dla vip zwyklych 2 jest dla vipa rozszezonego. Do tego jest jeszcze 2 zakladka ktora daje akceleracje podobno cos to daje ale nie mam pojecia czy na vip czy na vip e.
E co ja sobie bede strzepil jezyk macie i ogladajcie Aragmor mial wzocic gdzies ale chyba zapomnial :?
@edit: Wiecie co znajcie moje dobre serce i w czwartek zrobie poradnik specjalny dla tego boostera + jak kupic vipa (a co tam szarpne sie na te 5$ nawet jak mi niedziala )
@edit: Polecam zainteresowac sie tym http://www.imqq.com logujemy sie tu za pomoca swojego QQ stworzylem grupe WolfTails jesli ktos ma jakies pytania pleple problemy czy cos to wbijac pomoge jesli bede mogl a moze wy pomozecie mi Nagram do tego poradnik bo niektorzy maja tutaj problemy z hm... klikaniem (nie osadzam) wlasnie instaluje na koma wiec bede 24/7 helpdeskiem zwiaznym z B&S -.- powinien ktos mi placic za to xD
Trochę skoczyło z rana. Chyba coś zrobili.
Co do poradników
Dzisiaj planuję craft i gathering + party finder (genialne w swojej prostocie)
@Ren
Zapomniałem. Już dodaję xD
Wiem, że Aragmor gra, a czy ktoś jeszcze prócz mnie i niego to nei wiem, ale ogólnie myślę, że strona się przyda, proszę bardzo :-)
party finder (genialne w swojej prostocie)Hm.... podchodzisz do SLUPA OGNIA i wciszkasz f ^^ na co komu poradnik xD
Pomoże mi ktoś z tym? (
To okno z captcha pojawia się po zainstalowaniu XunLei, nad tymi czerwonymi napisami obok maskotki powinien się pojawić obrazek z captcha, jeżeli się nie pojawił, to poczekaj chwile, potem kliknij raz w te napisy, jeżeli nadal się nie pojawia, to sprawdź czy w masz XunLei odblokowane w zaporze sieciowej, potem wyłączyć antywirusa (chociażby jakby mu się coś nie podobało, to by dal jakiś komunikat). Jeżeli nadal obrazek z captcha się nie pojawia, to proponuje reinstalacje XunLei, a jak i to nic nie da, to po prostu rezygnacje z niego, chyba, że ktoś ma inny pomysł.
Zrobiłem wszystko co napisałeś. Cały czas mam to okno a obrazek sie nie pokazuje ;(
@Edit
Już sobie poradziłem.
Zmienilem opcje regionalne na chiński (ChRL) + reinstalacja gry
Więc w końcu który booster najlepiej jest pobrać? W XunLei cos widziałem była jakaś mowa o koncie VIP, więc co, pobierać oficjalny booster?
Kiedy będzie ten serwer z mniejszymi pingami ?
tylko tyle mi się pokazuje… nie wiem czy to ma znaczenie, ale nie pokazało mi się to okienko, gdzie trzeba kliknąć czerwony button
Yyy też nie możecie teraz niszczyć przedmiotów ani bo-pae? :/
Kilkanaście minut temu mogłem, teraz mi wyskakuje jakaś wiadomość (ostatnia linijka), a ekwipunek robi się pełny
Up @ nie masz młotka do rozbijania, musisz zakupic u NPCa lub (chyba) w skrzynce jakiejs z ekwipunku dostajesz.
Kurde, lipa. Nie da się zrobić postaci na tym serwerze co gracie.
Niestety. Czekamy do momentu gdy odblokują tworzenie postaci.
czy cos sie traci za deady ?