Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Jeszcze raz. Serwer z + w nazwie. Pierwszy rząd i 1 po prawej. Podserwer ten.

567.jpg

Najbardziej charakterystyczny jaki udało mi się znaleźć.

Startujecie w sobote?

W sobotę mam nadzieję, że założę gildię. Wtedy będzie start. Obecnie już możecie dodawać mnie po nazwie konta Arutaru lub postaci Ewelina.

Tego serwera nie ma w boosterze do wyboru, nie wiem dlaczego :D

Tego serwera nie ma w boosterze do wyboru, nie wiem dlaczego

Możliwe, że jeszcze go nie dodali bo jest nowy.

No to jaki sens na nim zaczynać skoro spora część osób będzie grała z pingiem w granicach 300-400.

Ja mam ping taki jak na dwójce (200ms). Mimo, że boostera mam ustawionego właśnie na serwer numer dwa. Sens tego serwera jest jeden i zarazem najważniejszy. Wszyscy będą mogli się na niego dostać.

Dodaję fotkę z launchera i podserwer.

567%20%282%29.jpg

aragmor na pewno serwer z tym + a nie 9 ? Bo 9 to ze znaczkiem na 3 miejscu

58dw.png

Uploaded with ImageShack.us

Ja zapraszam na ten. IGN: Amad

Aragmor ty w ogóle masz neta z kosmosu Server 9 i 10 oba są są niezłe ale wydaje mi się że najlepiej sprawuje się 7 najbardziej stabilna pod względem pingu i czasu dostępu

Akademia WolfTail będzie na 10 serwerze. Nie ma zmiany w tym temacie. Wszystkich zapraszamy.

jaki ty masz ping na niego bez boostera ???

bo mi maks z 250 na 220 ściąga

Najlepiej było by z tunelować połączenie na serwer ale nie przez usa tylko rosje.

Dziesiątka jest nowa więc nie będzie kosmicznych kolejek, ping nie jest zły chcecie grać to grajcie nie to nie.

Dzisiaj proszę o informacje PW z chęcią wspólnej gry. Na zgłoszenia czekam do północy. Dzięki temu ocenię czy całe przedsięwzięcie ma sens.

Właśnie ściągam idzie po 1mb/s więc bez rewelacji. Jak przebrnę przez instalacje chciałbym z wami pograć zaczynam od 0 więc na jaki server wejść i jak kupić vipa?

Właśnie ściągam idzie po 1mb/s więc bez rewelacji. Jak przebrnę przez instalacje chciałbym z wami pograć zaczynam od 0 więc na jaki server wejść i jak kupić vipa?

Wbiłem tu 7 lvl na razie nie było za dużego pingu i dało się wejść z rana co najważniejsze ale nie wiadomo jak to się rozwinie do soboty czy nie zawali się jak pozostałe.

Gdzie,u kogo i jak zakłada się gildię?

Jest jakiś poradnik?

Witam mam pewien problem mój booster z niewidomych przyczyn nie dziala i wywala chyba jakis problem. Z góry dziękuję jeżeli jest ktoś w stanie pomóc

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=fdrqtv&s=5#.UqBzvuLihyc

Jednak poszedłem za pingiem i rerollnąłem na serwer numer 8:

bns_server_zps5c682e89.png

Póki co efekty są następujące (ech, ta stamina):

bns_reroll_zpsb9ce4c4c.png

W sumie cieszę się z tej decyzji, bo granie pięściarzem na pingu ~300 to porażka. Nawet assassini potrafią cię wykitować bez problemu. Jeszcze parę rad ode mnie:

1. VIP nie przechodzi między serwerami. Musiałem kupić nowego.

bonus_zpsff17dff8.png

2. W IS jest paczuszka, które można kupić raz na miesiąc, a kosztuje zaledwie 99 punktów! (nie wiem czy tylko dla VIP). W środku 2 bagi do rozszerzania inventory, worki z premium itemami itd. Warto, bo same 2 bagi normalnie kosztują 600 punktów.

3. Paczuszka za 1188 punktów, która zawiera 5 dragon bagów do inventory i parę innych bonusów. Normalny koszt samych bagów to 1500, więc również warto.

4. Paczuszka za 388, zawierająca jednego baga, żarcie do expa, parę talizmanów do nie-wiadomo-czego. Można zakupić.

5. 1000 punktów w IS = 5,13 PLN. Podstawowy VIP 980. Najlepszy VIP = dodatkowo 1580.

6. Sprzedawajcie zielone/niebieskie bronie i akcesorki levelu 15+ w Auction Hallu. Kosz jednej na Buy Now to około 40-60 bronze, a lecą masowo. Ja tak zarobiłem na mojej pierwszej postaci ponad 20 silvera do 25 poziomu.