Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Na 100% przez to ze servery sa wylaczone tak czy inaczej wie ktos moze czemu nie moge otwierac tych skrzynek z daily dungow/questow? Te zielone/czerowne z gory dziekuje

Potrzebujesz dokładnie pełnego rzędu wolnego w ekwipunku, żeby otworzyć te skrzyneczki, bo tyle różnych itemów może z nich polecieć (choć zazwyczaj jest to potka, klucz i smoczy kamyk). To samo tyczy się innych skrzynek dropiących więcej niż 1 przedmiot - tyle ile możliwości, tyle slotów wolnych musi być.

Ja sie raczej nie przenosze unas i tak pewnie za 3-4 dni otworza rejestracje i ludzie wroca a zal mi expic odnowa 26-27~~ lv ze wzgledu na fatigue system :ph34r:

@Edit

Fajnie te arenki na high levelu wygladaja 1vs1 3vs3 etc do tego wojny guild na mapach musze ogarnac jak zdobyc w miare przyzowity gear na pvp i build Q.Q

Aragmor, wybraliście już nowy serwer? Jezeli tak to chetnie bym się dowiedział na który idziecie, bo dzisiaj juz bym zaczął :P

golux servery o 5 rano dopiero wystartuja :P

Wybralibyście lepiej białych, czerwoni są oblegani przez 80% społeczności.

Zobaczymy jak będzie na tym serwerze.

Ja sie raczej nie przenosze unas i tak pewnie za 3-4 dni otworza rejestracje i ludzie wroca a zal mi expic odnowa 26-27~~ lv ze wzgledu na fatigue system @EditFajnie te arenki na high levelu wygladaja 1vs1 3vs3 etc do tego wojny guild na mapach musze ogarnac jak zdobyc w miare przyzowity gear na pvp i build Q.Q

Nie przesadzajmy. Wyexpienie postaci na 26 gdy już wiemy jak grać to trzy dni gry.

Aragmor, wybraliście już nowy serwer? Jezeli tak to chetnie bym się dowiedział na który idziecie, bo dzisiaj juz bym zaczął

Tak jak napisałem dziewiątka. Tutaj jest to 1 rząd, pierwszy od prawej. Ten z plakietką.

567.jpg

Jeszcze jedno pytanko czy zamieżamy przenosić się na stałe na ten server czy tylko do czasu odblokowania tamtych serverów gdzie jest gildia.

Zobaczymy jak będzie z zainteresowaniem. Obecnie nie ma takich planów. Jest to półśrodek pozwalający zobaczyć kto chce grać, a kto chce tylko potestować. Dzięki akademii będziemy mogli zapewnić odpowiedni support grającym rodakom.

To lipa, myślałem, że już zaczne xd No trudno, czekamy, czekamy :)

@AktualizacjaW dzisiejszym patch poprawione zostanie ładowanie instancji. Większa ich ilość straci ekran loadingu.

W końcu, trochę to uciążliwe było :).

Dzięki Ozonek :*.

Btw. Dawno nie uświadczyłem kolejki u mnie na serwerze, nawet gdy miał status pomarańczowy dzisiaj rano przed 13 :P.

Aragmor tylko jak wczesniej promonowalem nowym zeby wlasnie grali an tym serverze bo unas rejestracja zamknieta to pisales zeby mnie nie sluchali. Q.Q

W grupie zawsze expienie idzie szybko zobaczymy jak to przebiegnie. Ujrzę w końcu różnice między Jin Sword na Lyn sword masterem. Zapodaj jutro lub w piątek pod server byśmy postacie sobie porobili.

Reasumujac to mogę zrobić sobie Lyn Blade mastera i pograć z wami i potestowac te klasę bo sinem na większym lv z takim pingiem nie jest zbyt wesoło

Aragmor tylko jak wczesniej promonowalem nowym zeby wlasnie grali an tym serverze bo unas rejestracja zamknieta to pisales zeby mnie nie sluchali. Q.Q

Zmieniłem zdanie z pomocą Rena. Liczyłem na szybkie zdjęcie blokady, ale patrząc na serwery to Tenacent jest w kropce. Otwierają kolejne bo stare padają jak muchy. Obecnie mamy pulę 180 serwerów i tylko te z dziewiątki są zielone. Wydaje mi się, że o zdjęciu blokady możemy pomarzyć. Do tego mam codziennie kilkanaście wiadomości na FanPage i mailu. Ludzie chcą grać z nami, a jako lider WolfTail mam za zadanie stworzyć dobre community. Dlatego taka decyzja. Oczywiście jeśli zdejmą blokadę z naszego serwera w ciągu najbliższych 3-4 dni to nie ma sprawy. Wracamy.

No to ustalone jeżeli nie zdejmą blokady w przeciągu 3-4 dni startujemy na nowym serwerze będziesz online o 5 Aragmor ? Żeby wybrać podserwer ?

Serwer już znamy, teraz czekać na podserwer i ruszamy od 5 :D

Szkoda, że serwer 10 na który się wybieracie leży dokładnie w tym samym miejscu co 2. Ja osobiście zacząłem grać na jedynce i mam już 25 level i zakupione pierwsza poszerzenie ekwipunku z IS i trochę żal mi zmieniać na serwer, który ma praktycznie ten sam ping co mój.

Ostatnio najniższe pingi rejestruję na 8 i 3, ósemka może nie jest jeszcze w stu procentach zawalona, więc mam propozycję, żeby pójść za najniższym pingiem, bo wtedy reroll ma jakiś sens.

Chińskie liczebniki macie tutaj, bo forum ich nie czyta: http://pl.wikipedia.org/wiki/Chi%C5%84skie_liczebniki

Trzeci znaczek przy serwerze to jego numer.

Ozonek ja tam prawdopodobnie zagram tylko zeby przetestowac lyn blade mastera poniewaz na naszym serwie jest zablokowane robienie nowych postaci. Ale to nie zmienia faktu ze moge grac na 2 serwerach skoro stamina starcza srednio na 3h~~

Arturos. Zmieniamy serwer?

Zmieniliście serwer, ale teraz który podserwer? ;p

zh5p.png

Uploaded with ImageShack.us

Dziewiątaka, czyli ten? Gram na nim od wczoraj, jest gildia z ludźmi mówiącymi po ang.

Liczebniki http://pl.wikipedia....skie_liczebniki plus to dziesiątka porąbało mi się.

Posłuchajcie to nie jest kwestia tego, że jest zawalony czy coś. Po prostu chodzi nam o serwer, który na bank nie zostanie zablokowany. Nie chcę sytuacji takiej gdzie po 4 dniach będzie już full, a ludzie pokupują VIPa i inne badziewia.

Co do pingu to jest on na nim obecnie najniższy.

Wlasnie na 9 kupilem vipa, koszt nie byl duzy, wiec raczej przeniose sie do Was.