A twoj wymyslony chinczyk ma ponad 18 lat?
Jak ktos gra i potrzebuje pomocy albo niewiem jak sie leveluje bron akcesoria to pisac na priv albo dodawac do friendow Aragmor jak bd guild to wyslij inva
A twoj wymyslony chinczyk ma ponad 18 lat?
Jak ktos gra i potrzebuje pomocy albo niewiem jak sie leveluje bron akcesoria to pisac na priv albo dodawac do friendow Aragmor jak bd guild to wyslij inva
Słuchajcie, od wczoraj borykam się z dziwnym problemem, otóż cały czas grałem normalnie, od wczoraj launcher włącza mi się strasznie długo, na każdym serverze, nawet tym z najmniejszym pingiem mam po 4s delay, chociaż w launcherze pokazuje np 260ms. Bywa i tak, że nawet nie mogę wybrać postaci, robiłem reinstall gry, jakieś pomysły od czego ?
Mialem bardzo podobny problem z 2-3 dni temu musisz przeczekac ;c Niema innego sposobu
Jakie teraz macie pingi panowie? z tymi wszystkimi boosterami?
240-250. Jednak to za dużo jak na taką grę i daję sobie spokój. Wkurza mnie ten delay.
a co z tym pliczkiem dll?
Mam taki nietypowy problem, od dziś zacząłem korzystać z tego emulatora regionu. No i wszystko pięknie ładnie działa, tyle że gdy wchodzę do gry to nie mam żadnych dźwięków. Wiecie może czym to będzie spowodowane? Czy może też taki jest urok tego emulatora.
Ma ktos problemy z polaczeniem ? Albo duze delaye? Mi cos strasznie zaczelo wlasnie lagowac jakas godzinke temu...
dzięki za pomoc :C
Do usług Wrazie jakiś pytań problemów pisz śmiało :€
Orientuje się ktoś trochę na enchantingu broni? Wbiłem już kilka poziomów broni mojego force mastera, ale utknąłem, bo nie chce mi przyjąć tej niebieskiej żeby wskoczyło na wyższy poziom.
Myślałem, że potrzebny będzie niebieski item ze skrzyneczki wbity do +5, ale mi go nie przyjmuję :/ Swoją drogą tą broń z levelu 6 mogę tak wbijać w nieskończoność i będzie to wystarczająco silne czy trzeba się przerzucić na coś z wyższego levela i zaczynać enchant od nowa?
Zła broń wylewelowales ta niebieska nie łączy sie z niczym zawsze patrz na głównej broni masz *twoja broń* + nazwa wymaganiej= nowa cały czas sie z ta bronią z 6 lv biega tyle ze ona pozniej ewoluuje zmienia wyglad i już nie bd na 6 lv tylko za każdym razem jak np polaczysz 2 bronię 10 lv wyjdzie ci inna. Jak wbije na kompa zaraz zuploaduje
Ci screena która broń masz kupić i wylewelowac
Zobacz czy na auction house ci sie zgadzaja te znaczy mi sie wydaje ze to ten ale nie daje sobie reki uciac nie gram force masterem
Czemu w luncherze zamiast normalnych nazw serwerów mam znaki zapytania (jakby brakowało mi języka w windowsie). Gra działa mi bez problemu bez żadnego emulatora regionu, natomiast po zainstalowaniu emulatora problem ze znakami jest nadal obecny.
Poniewaz niemasz jezyka chinskiego wgranego.... tak to jest jak sie instaluje gre bez zmiany regionu wiec albo sie tak mecz albo przeinstaluj z regionem ;d
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania związane z gra możecie tez zapytać ingame nick - MisakiYata
@Edit ale mnie ta stamina irytuje juz z 1 h bez niej robie daily Q.Q
a ja nadal nie wiem o co chodzi z tensxl.dll ;(
Pomóżcie mi mam problem w laucherze BNS.A więc jest tak że odpalam lauchera wybieram server loguję się po czym gra się ładuje przełącza mnie na interfejs głównej strony lauchera po czym robi się to http://imageshack.com/a/img29/7950/ucqc.png i nie wiem co zrobić tak jest ciągle proszę o szybką pomoc
UWAGA
Zebranie gildii przewidziane jest na godzinę 20:00. Wszelkie informacje na temat naszej ekipy znajdziecie tutaj http://aragmor.pl/wolftail/
Zaktualizowałem pierwszy wpis tego tematu. Wszystkie poradniki dzisiaj/jutro i jeszcze kiedyś będą przerabiane.
Jest nowy patch 70 mb i trochę zmienił się launcher.
nikt nie wie czy jak?
edit. a teraz coś nowego!
nikt nie wie czy jak?edit. a teraz coś nowego!
Nie mam zielonego pojęcia. Masz system 64 bitowy?
tak/ 64 .