No to bajka. Nie mam pojęcia. Sprawdź regiony, drivery.
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
wszystko jest ok :C nie mam pojęcia o co chodzi
Na jaki serwer i podserwer ustawić boostera żeby był w miare ogarnięty ping ? Gram na serwerze 10 z + w nazwie i na niego mam ustawionego boostera tylko inny pod serwer jest bo do wyboru w programie jest tylko jeden i nie pasuje do tego na który gramy. Niby obniżyło ping z ~400 do 195, ale w grze jest tragednia, skille z sekundowym opóźnieniem
Dodałem poradnik odnośnie wyboru frakcji
http://aragmor.pl/2013/12/07/blade-soul-china-wybor-frakcji/
Drugi raz po upływie 2k kolejki mam ten crash, wie ktoś o co się rozchodzi :c ?
expirecheck fail (errid:3000) (1060)
Taki błąd mi wyskakuje gdy po wypakowaniu plików z B&S (pobrane z http://thepiratebay.sx/torrent/6794197) chcę uruchomić "Client.exe"
a jest jakiś sposób na skopiowanie tekstu z errora?
Tylko taki komunikat mi wyskakuje i nic więcej. Wszystko się zamyka i okienko z tym tekstem wyskakuje ;(
a po kiego tykasz client.exe plik ? gręodpalasz z Lunchera
Aragmor gdzie jest spotkanie guild w ktorym miejscu ?
Echh, kiedy już uporałem się z errorem to wróciły laggi, już po prostu nie wiem co mam robić.|.
@Edit
Najgorsze jest to, że widze jak ludzie normalnie biegaja, czy bija moby, widze jak moba spada hp, jak podnosza drop etc. Ale kiedy ja probuje cos bic to nie ma opcji, nie mam pojecia czym to jest spowodowane, ech.
Drugi raz po upływie 2k kolejki mam ten crash, wie ktoś o co się rozchodzi :c ?
Nie wiem co może to oznaczać. Prawdopodobnie jakiś problem związany z byt długim oczekiwaniem. Miałem coś podobnego przy kolejce 28 listopada.
expirecheck fail (errid:3000) (1060)Taki błąd mi wyskakuje gdy po wypakowaniu plików z B&S (pobrane z http://thepiratebay.sx/torrent/6794197) chcę uruchomić "Client.exe"
Pobierz za pomocą launchera
a jest jakiś sposób na skopiowanie tekstu z errora?
Poszukaj w necie. Są aplikacje, które zczytują tekst z ekranu.
Aragmor gdzie jest spotkanie guild w ktorym miejscu ?
20:00 teamspeak
chyba nie jest mi dane zagrać w grę przez ten błąd
Witam, wiecie o co chodzi w tym komunikacie?? Pojawia sie pod koniec tego ładowania w oficjalnym boosterze.
Jak się nie uporam z laggami na moim serverze to porzucę moją postać i przeniosę się do was chyba
chyba nie jest mi dane zagrać w grę przez ten błąd
Jeśli chodzi o dll to usuń go z pliku gry i odpal launchera. Pobierze go ponownie.
Witam, wiecie o co chodzi w tym komunikacie?? Pojawia sie pod koniec tego ładowania w oficjalnym boosterze.
Wyłącz zaporę i antywira
Jak się nie uporam z laggami na moim serverze to porzucę moją postać i przeniosę się do was chyba
Zapraszam dzisiaj mieliśmy już 15 osób online na teamspeaku.
Wyłączenie antywirusa i zapory nic nie dało, dalej to samo..
Jeśli chodzi o dll to usuń go z pliku gry i odpal launchera. Pobierze go ponownie.
no własnie już nie dll. tylko ten dziwny błąd z tym cośtam vista
A wie ktoś czemu nie mam dźwięku w grze jak odpalam przez tego emulatora regionu?
A wie ktoś czemu nie mam dźwięku w grze jak odpalam przez tego emulatora regionu?
Mi w opcjach przełączyło głośniki na słuchawki. Może masz tak samo.
no własnie już nie dll. tylko ten dziwny błąd z tym cośtam vista
Możliwe, że nie ma wsparcia dla SP1. Możesz wgrać sobie najnowsze aktualizacje systemu?