Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

jakie pingi na argmaora serwerze?

Takie jak na innych. Jeśli masz ping poniżej 250 spokojnie w PvE dasz radę.

We wpisie dodałem launchera OBT z linkiem do dropboxa.

http://aragmor.pl/20...load-launchera/

PS. Wszystkie poradniki przebuduję i zaktualizuję już w tym tygodniu. Dziękuje za wszystkie pytania i pomysły. Dzięki wam mogę poprawić swoją pracę. Jeszcze raz dzięki!

Ten problem nie jest jeszcze rozwiązany nigdzie. Nie pojawił mi się więc nie mam pojęcia co jest nieteges. Może zobacz czy nie uruchamiasz go w trybie jakiejś zgodności.

zupełnie nic nie działą :C

Po 1. Na piratebay.sx(torrenty) b&s w wer. 1.4010 chyba ściągnąłem z prędkością 1.5 mb/s. Druga sprawa siedzę sobie na tym waszym tsie i bym sobie pogadał, ale... Mam tylko 7lv(expie xd), lecz gorsze jest to, że mam tylko 14 lat i nie przeszedłem jeszcze mutacji :[ I nie wiem czy mam siedzieć cicho czy nie :F

Wysłanie...LOADING(69%)

Po 1. Na piratebay.sx(torrenty) b&s w wer. 1.4010 chyba ściągnąłem z prędkością 1.5 mb/s. Druga sprawa siedzę sobie na tym waszym tsie i bym sobie pogadał, ale... Mam tylko 7lv(expie xd), lecz gorsze jest to, że mam tylko 14 lat i nie przeszedłem jeszcze mutacji :[ I nie wiem czy mam siedzieć cicho czy nie :FWysłanie...LOADING(69%)

Ważne jest twoje zachowanie. Nie przymuszam nikogo do dyskusji. Po prostu jeśli umiesz kulturalnie spytać to dajesz. Do gildii wejdzie każdy po zmianie frakcji. Jednak przez tydzień będę patrzył jak dana osoba się zachowuje.

Gimbusz dla mnie nie ma problemu tylko pamietaj miej respekt do starszych.

mod_ico.png
Proszę o utrzymanie kulturalnego poziomu wypowiedzi. Na razie pouczenie, potem pójdą warny. - Might

Udało mi się zainstalować i wszystko działa, tylko nie wiem, czy gram na tym samym serwerze co wy ;/

Mój nick w grze to "Gengin"

Jak możesz nie wiedzieć? Wszystko jest opisane xD

Twoja postać nie istnieje na naszym serwerze

oficjalnie już sobie odpuszczam :C nic nie da się z tym zrobić :C

Ja też odpadam, bez dźwięku to już nie to samo :(

Cheer jaki masz problem teraz ? :C Grohol kiedy ci przestał działać dźwięk ?

Takie tam farmienie bossa i czekanie do resetu :C

a gdzie szalik? Masz już go?

nop z 30 juz otworzylem i bardzo hooyowy drop jest z tego z 4x bron box czapke z 12 hornow do questa i z 13 pizzy ;c

UP

Potrzebuje pomocy od osob ktore kupily vipa w grze, poniewaz zakupilem ten kamyk za 980 pkt i nic mi sie nie pojawilo oprocz tego ze mam 31/54 punkty pod P w zakladce vip Nie pokazuje mi sie gwiazdka obok nicku i ani nic rowniez nie moge kupic 2 pozostalych packow halp :C

mod_ico.png
Posty można edytować ._. następnym razem proszę to zrobić.

~Leman

A moze ktos pomoze mi z problemem;p Po wybraniu serwera i wpisaniu passow wyswietla mi sie tylko to:(

Witam, grałem sobie wczoraj dość długo w B&S Bardzo fajnie mi się grało, jednakże napotkałem na jeden problem z Boosterem, wygląda on tak:

Ktoś może spotkał się z czymś podobnym ? Po uzyskaniu tego błędu ściągnąłem oficjalny booster, uruchomiłem to mi całkowicie internet przestał działać, musiałem odinstalować... Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc, bo z chęcią bym sobie dalej pograł, gram na serwerze tym co wszyscy.

@UP

Mam to samo, ale u mnie wystarczy minutę odczekać i się odpala gra.

@DOWN

To cierpliwy jesteś xD

Tylko u mnie po 4h czekania nadal to samo;p

Wylacz firewalla avasta i wszystko co moze zablokowac/zaklucic polaczenie. Maxelek skonczyl ci sie darmowy trial 4 dniowy teraz musisz kupic vipa zeby dalej korzystac z tego programu niewiem jak z zrobieniem nowego konto ale szacuje ze to tak nie dziala. :D A teraz screen shoty koxa :C

Arenka 3vs3 (Arena odblokowuje sie razem z pvp questami na 30 lvl na arenie masz lvl + eq scalowane tylko ze skilli niemasz )

Tutaj moj mieczyk :C Kosztowal troche + te kwadratowe socety zeby zrobic w broni to 1 kosztuje min. 15 srebra + do tego trzeba gema kupic... 5cio katny gem ponad moje mozliwosci w tej chwili :P

Lucky, dźwięk przestał mi działać po tym jak zrobiłem re-install gry, bo wcześniej miałem zainstalowaną na polskim regionie i nawet nie wiedziałem na jakim serwie grałem, no ale za to śmigał dźwięk <_<

No chyba że może to być spowodowane tym emulatorem regionu, bo powiem szczerze że nie uruchamiałem jeszcze gry z regionem przełączonym na cn tylko od razu waliłem z emulatora. Miałem go tylko ustawionego podczas instalacji gry emulatora no i boostera. Ale jeśli to przez to to jakoś nie widzi mi się co chwila przełączać się między regionami...

Region nie ma nic do dźwięku. Na pewno nie masz wyciszonej gry w mikserze ?

Prawy na głośnik w system tray.

Sprawdź czy urządzenie do odtwarzania jest prawidłowe

Sprawdź mikser głośności przy uruchomionej grze czy BnS nie jest wyciszony.

No i w grze czy aby na pewno masz włączony dźwięk.

O człowieku, gdyby to było takie proste to już bym dawno miał dźwięk w B&S. To co napisałeś było pierwszą rzeczą którą sprawdzałem (bo wiesz może trudno w to uwierzyć, ale z wykształcenia jestem informatykiem), dla tego się zastanawiam czy ten emulator nie robi u mnie jakichś "jaj".

Cheer jaki masz problem teraz ? :C

cały czas ten błąd z 64 vista sp1 :/