Wybacz panie informatyku, ale nie raz poprawiałem robotę po pseudo informatykach.
A co do gry dziwne ten emulator jedyne co robi to odpala exe z dodatkowa komenda którą można ręcznie dopisać do pliku.
Wybacz panie informatyku, ale nie raz poprawiałem robotę po pseudo informatykach.
A co do gry dziwne ten emulator jedyne co robi to odpala exe z dodatkowa komenda którą można ręcznie dopisać do pliku.
Nie unoś się tak, nie chodziło mi o to żeby pokazać jaki to jak jestem wszystko wiedzący, bo nikt taki nie jest. Wiem może źle to zabrzmiało ale chodziło mi tylko o to że takie podstawy podstaw to sprawdza się na samym początku. A co do problemu to dalej go gnębię (albo on mnie ) więc jak by coś komuś świtało to prosił bym o pomoc. Jak wrócę z roboty to sprawdzę czy na zmienionym regionie bez emula coś się poprawi.
Antywira nie mam, firewall wylaczony caly czas, nie ma nic co moze blokowac polaczenie.
Też macie dzisiaj ping 500+?
Pingi zreguły są wysokie w ciagu dnia ja tak mam prawie codziennie w południe. Grochol nie instaluj gry przez emulator przez to są same problemy to po 1 a po 2 ja na początku tez miałem problemy w b$s i zainstalowalem taki chiński program tarcze zielono-pomarańczowa i od tamtego momentu niemam żadnych problemów z gra możesz spróbować
Lucky, nie istalowałem gry przez emulator, zainstalowałem ją przy tradycyjnie zmienionym regionie systemu. Z tym że odpalałem ją tylko przez ten właśnie emulator.
A próbowałeś uruchamiać grę bez emulatora na dobrym regionie ? Sprawdzałem wszędzie czy ci sie przypadkiem nic nie po wyciszalo ? Jesteś 1 osoba która ma problemy z dźwiękiem. :[
Właśnie muszę to zaraz sprawdzić. Ale jeśli bez emulatora dźwięk będzie to i tak będę zmuszony zakończyć przygodę z B&S do czasu wersji EU/NA, bo nie widzi mi się przeskakiwanie między regionami za karzdym razem gdy będę chciał pograć w B&S.
No i niestety moje obawy się sprawdziły, brak dźwięku spowodowany jest tym emulatorem
Jeżeli masz dobrze region zmieniony to nie powinieneś problemów z laucherem. Może ci ktoś tez postać zrobić na naszym servie wtedy bd miał -1 przy nazwie pod serva
Przypominam bo skrzynka na forum mi wysiadła.
Wszystkie informacje o WolfTail, gdzie gramy i jak odpalić BNSa znajdziecie na moim blogu. Postaram się jednak uwydatnić te informacje.
Dodatkowo przypominam, że spełnienie wymogów rekrutacji równa się przyjęciu do gildii.
@Aktualizacja
Przygotowałem specjalną podstronę na swoim blogu. Ułatwi to wyszukiwanie informacji. Właśnie zabieram się za kolejne poradniki. Więcej info wkrótce
Jakbyście mieli jakieś problemy ingame czyt. Jak ewolulowac broń, z questami to zapraszamy na ts3 Ren.info.pl lub piszcie do MisakiYata
Im nas wiecej na tsie tym raźniej
Serwery martwe do 3:00 12 grudnia.
Mam prośbę... Mianowicie chodzi o uncensored patcha. Ma ktoś tą najnowszą wersję ? ( 1.1.7.9 ). Był update, a mi się coś z nim popsuło, a prędkość ściąganie z tej chińskiej strony jest tak epicka, że za mniej niż 7 godzin nie będę tego miał. Moja prośba jest taka: Byłby ktoś na tyle miły, żeby chciało mu/jej się wrzucić tego patcha na jakiś serwer, żebym mógł z niego pobrać ?
w hooy trudny dung po bron do ewolucji oraz wyglad nastepniej broni do evo potrzebuje 36 lvl zeby moc je polaczyc :C
Witam, wie ktoś o co chodzi w queście Stragne Girl ( End ) ? Mam już 20lv + ale tego questa dalej nie przeszedłem. Jakby ktoś nie pamiętał to koło tego dungeona ze skorpionem była chatka , w której dostawało się tego questa. Na początek trzeba było ubrać nową zbroję ( migała ), a dalej już nie wiem co zrobić. :/
@Edit: problem solved
Hmm macie stronkę z listą itemków potrzebnych do ewo? A i jak zmienić interfejs aby hp było nad skillami możliwe, że jest to banalnie proste, lecz nie mam dostępu do pc i jak zdobywać te lepsze skille itp. xD ?
Wysłanie...LOADING(69%)
Na stronie aragmora masz całe info i linki do poradników
No dzięki
Wysłanie...LOADING(69%)
Dwie godziny gry i koniec staminy. Skończyła się w takim momencie...
Powiem tak. Ta gra ma tak zajebistą fabułę, że musi wyjść zangielszczenie dialogów.
Poszukuję dodatkowego mirrora do ściągnięcia Blade & Soul, pobierając z tej strony http://bns.qq.com/we....shtml#d_anchor mój transfer przy dosyć dobrym internecie jest bardzo mały (80kb/s) gra waży 8gb i sciągać się będzie jakieś pare dni, czy są inne linki??
~Leman