to może miałem coś źle ustawione bo jak wciskałem lewy przycisk myszy (auto attack) to dopiero po sekundzie widziałem efekt
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Spoko. W ciągu dnia też tak mam
no to jak tak masz to znaczy że dobrze miałem ustawione i to nie przezemnie czyli jednak zgadza się to co napisałem więc niemiałbym najmniejszej przyjemności z gry poczekam jeszcze z 2 lata to będzie i w europie
bo czas reakcji = 1-2 sekund mnie nie bawi
Obecnie to wina serwerów i ostatniego patcha. Poczekaj do następnego pewnie po sylwku będzie ok
Jaka masz prędkość internetu ? Ludzie z 8 mb grają bez odczuwania lagow wiadomo minimalne delaye miedzy skillami są ale da radę grać i bić lewakow
No Lucky jest mistrzem pvp w bns wie co mówi
Odnośnie tego IPmana, skąd go można sciągnać? Oficjalny, darmowy booster niestety nie wiele pomaga i ping oscyluje średnio w granicach 200-300~
Powiem tak osobiście również byłem nastawiony negatywnie na ponowne zagranie w B&S , jednak nie żałuję Booster który mi polecił Lucky jest genialny, co prawda w godzinach porannych wczorajszego dnia miałem od czasu do czasu laga , ale gdy wszedlem o godzinie 17 to już tego problemu nie miałem. Tak więc uważam że warto pobrac Ipmana i bawić się a i nawet spuścić wpie***l Chińczykowi. Cóż co do transferu internetu ma posiadam 40MB więc to też jest na moją korzyść
Dobra to ogarniam tego ipmana i jedziemy
Severy będą off w nocy od 1:00 do 8:00 rano jutro
@Aragmor jak ogarniesz tego Ipmana to dodaj na pierwszą stronę poradnik. Zobaczę może jest lepszy niż ten Xunlei.
Oczywiście obecnie mam trochę na głowie ale postaram się wszystko ogarnąć
Mam jeszcze pytanko. Jeśli ten Eng Patcher mam zainstalowany, a wyjdzie nowsza wersja to muszę ściągać i instalować nowy czy wystarczy, że uruchomię ten który już mam?
a ja mam takie duuże pytanie mógłby mi ktoś na Pw albo na skype ( empios ) wytłumaczył jak to zainstalować eng patchery itp i żeby nie było lagów i gdzie się rejestrować tak od podstaw na chłopski rozum ? byłbym dozgonnie wdzięczny za pomoc .
Aragmor i po co ty się produkujesz z tym wszystkim jak oni to w ***** maja nikt nie przeczyta 1 posta.
Po co oni w szkole tego anglika maja. Nic sami od siebie nie potrafią już zrobić.
Aragmor i po co ty się produkujesz z tym wszystkim jak oni to w ***** maja nikt nie przeczyta 1 posta. Po co oni w szkole tego anglika maja. Nic sami od siebie nie potrafią już zrobić.
Czytałem wszystko ale i tak nie ogarnąłem XD
nie ogarniasz czego ??? przecież on opisał wszystko krok po kroku z obrazkami, może filmik do tego nagrać jeszcze ???
nie ogarniasz czego ??? przecież on opisał wszystko krok po kroku z obrazkami, może filmik do tego nagrać jeszcze ???
chodzi mi raczej nie o sam download i reje ale bardziej o te do zmniejszania pingu czy cos i eng patcher czy jakoś tak
eng ściągasz odpalasz i tyle. Ping boostery tez są opisane.
Wystarczy ze go odpalisz i raz jeszcze klikniesz apply patch. Sam eng patcher ściąga sobie najnowsza wersję eng patcha
Postaram się te poradniki jakoś poprawić. Może coś jest niejasne. Jeśli ktoś ma problem nich pisze do mnie pw.