Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Dlatych którym jest potrzebna pomoc z boosterami patchami itp będę za 10 min na tsie guild wiec moge każdemu zainteresowanemu wszystko wytłumaczyć :P

IPmana krok po kroku:

http://i.imgur.com/8SqjCoe.jpg

U mnie jest gorzej niż na oficjalnym boosterze a testowałem wszystkie serwery. Dodam jeszcze, że oficjalny booster powoduje u mnie disconnecty raz na ~2 godziny ale ping na oko to max 200 (bardziej obrazowo - ping jest na tyle niski aby assassinem z powodzeniem kontrować ataki za pomocą Q) . Testowałem też WTFast ale rezultaty były jeszcze gorsze niż w przypadku IPmana. Podsumowując - każdemu, kto uświadcza lagów na tyle intensywnych aby uniemożliwiały rozgrywkę, proponuję przetestować wszystkie możliwe boostery. Dla leniwych spis:

http://www.bladeandsouldojo.com/topic/23074-list-of-acceleratorsboosters/

@Up Cholera jak możesz nieć znikome rezultaty jak u mnie najlepszy PING to 265 i gram bez żadnych problemów, co do tego pingu w wyborze servera to taki właśnie powinien on byc i nie należy się nim się sugerować gdyż jest on nieistotny:) , mi tam Ipman umożliwił swobodną grę nawet na PvP jest good , testowałem również Kung Fu Mastera i nie mam problemów z blokowaniem itp i nie ważne czy jest to godzina poranna naszego czasu czy tez wieczorna :) , wiadomo w jakiś dzień może być gorzej i można odczuwac Lagi , ale to są Chiny nie wymagajcie też cudów. I nie chodzi mi o to że jestem jakimś fanboyem IPMANA ^^ poprostu mi on pomógł i jestem w niego zadowolony w 100%. Jeśli komuś nie pomaga to cóż może należy zmienić dostawcę internetu bądz zwiększyć transfer.

@Up

Proszę Cię nie wyjeżdżaj z tekstami typu "może należy zmienić dostawcę internetu bądz zwiększyć transfer". IPmana też mi pokazuje ping 250-280 ale w grze delay to jakieś 3s. To, że Tobie pomogło nie znaczy, że innym MUSI a jeżeli nie pomaga to mają chooyowego neta. Z tym zwiększeniem transferu to już całkowity facepalm...

EDIT

Po nowym patchu IPmana działa u mnie bez zarzutu.

@Up

Jakos kazdemu dzialal ipmana bez problemu tylko ty miales z tym problem. Delaye w grze byly z winy servera a nie z np Ipmany poniewaz ludzie z pingiem z 120~~ na Bnsdojo pisali ze tez maja lagi 3 sekundowe.

@Hans

9fdc13dd1fd2714f281ce483286c3600_origina

Równie dobrze mogę napisać, że oficjalny booster jakoś u mnie działa bez zarzutu tylko wy macie z tym problem. Chyba się źle zrozumieliśmy. Nie hejtuję IPmana. Skoro większości pomaga to jest dobry. /no offence

W ramach iż nie ma sensu pisania do każdego z osobna, gdyż nie wystarczyło by mi czasu, życzę całej społeczności Wolf Tail szczęliwego Sylwestra oraz Szczęśliwego Nowego Roku.

@Seebase cięsze się iż Ipman ci pomógł, podziękowania kieruj to Lucky , gdyż z jego inicjatywy i wytrwałości możemy teraz cieszyć się grą prawie bez lagów ;)

Cóż na mnie już czas tak więc DOSIEGO ;)

Wyłaniając się sprzed mojej inżynierskiej pracy chciałbym wam życzyć szampańskiego sylwestra! Udanego przyszłego roku i wielu sukcesów. Strasznie się cieszę, że miałem możliwość wspólnej zabawy z wami wszystkimi. Mam nadzieję, że nadchodzące miesiące przyniosą nam lepsze ENG patche, poradniki i (finalnie) ogłoszenie daty CBT wersji EU! Wilki do zabawy!

To ja wam życzę dobrych pingow na bns :D i farta przy ewolucji broni xD!

Cześć,wie ktoś może jak opuścić gildię? Bo wlazłem do jakiejś Chińskiej przez przypadek (ok już sobie poradziłem) Szczęśliwego Nowego Roku :)

Panel gildii i tam na prawo od jej nazwy jest przycisk

Czy z internetem 6 mb/s (dow. ok 800. up ok 100.) da radę normalnie pograć bez lagów?

Nawet przy 1 mega pograsz. Pytanie czy booster co pomoże

siedze na misji 10lvl nie wiem jak ja zakonczyć. To jest ta misja gdzie uwalnialismy typa, bilismy bardzo duzo mobkow pozniej podklada sie bomby do budynkow zeby splonely i na tym etapie sie zatrzymalem. pare mobkow respi sie nieustannie i walcza z zielonymi npc'kami. 3 zielone npc stoja na srodku placu i nic nie robia.

Jak tekst 3 latka... ale nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.

Zobacz ze na mapie masz finisz w miejscu gdzie bije się zombie bossa

tylko wlasnie ten finish jest pokazany jakby za budynkami gdzie nie da się dojść, a bossa jakiegoś tam zabiłem... może mi się po prostu zbugował... jutro spróbuje jeszcze raz

Odpal w rejonie chińskim powinien się wtedy wyświetlić capatha cod przepisz go

Dużo problemów masz z clientem jeżeli grasz na emulatorze np boostery ci działać nie bedą polecam zainstalowanie gry na regionie chińskim ;p

Instalować wszystko na regionie chińskim ustawionym w panelu sterowania. Dopiero później możemy bawić się w emulator.

Ja tam ciągle siedzę na Regionie Chińskim i działa wszystko cacy ;), nie bawię się w emulatory.