Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

:ph34r:

Japończycy otrzymają od NCsoftu kolejną grę. Niby to jest sekret, ale chyba wszyscy rozpoznają tych bohaterów (od lewej zła/zła/dobra/zła)

http://event2.ncsoft.jp/1.0/secret/

A gdzie wersja Eu/na ! :<

Nie ma info. Piszą ze w tym roku bo przyspiesza wszystko z publikacja. Wybaczcie brak polskich znaków.

Nie ma info. Piszą ze w tym roku bo przyspiesza wszystko z publikacja. Wybaczcie brak polskich znaków.

Ja przed chwila przeczytałem, że ma powstać anime na podstawie gry Blade and Soul, przy współpracy ze studiem Gonzo

Anime ma ruszyć gdzieś w okolicach kwietnia. Jeśli będzie informacja co do odcinków to dam linki.

@Hej, Aragmor, mam takie pytanie, otóż gram w B&S od dłuższego czasu, ale na innym podserwerze, mam kilka 40 lv i zastanawiam się, czy mógłbym dołączyć do Waszej gildii, grając tam gdzie Wy oczywiście, tylko że jest jeden problem, na TSie siedzę, ale z kumplami, którzy w B&S nie grają, jestem pewny, że to ma znaczący wpływ, ale zapytać nie zaszkodzi. ^^

Aragmor nie jest juz liderem gildi nawet nie gra juz w bns jezeli chcialbys donas dołączyć to niema problemu poprostu napisz do Niarhi-Lider albo domnie MisakiYata/Vendetta- Vicelider bądź do Wrrr-Vicek jeżeli chodzi o tsa to już od ciebie zależy jedynie wymagamy tsa podczas robienia 6/4 Man Powharana ale trochę czasu minie zanim bedziesz znami robił :D Tak czy inaczej zapraszamy jest średnio online 5-10 osób codziennie

Kiedy chcę wpisać to ID itp. to wyskakuje coś takiego : https://imageshack.com/i/4juyghj

Zweryfikowałeś swoje konto QQ?

Tak aktywowałem.

W sensie przez email ?

Po zeskanowaniu kodu przeniosło mnie na stronę QQ. Dziwne. Może ktoś ma rozwiązanie?

Problem rozwiązany wystarczyło wybrać inny serwer.

1. Ile jest klas i jakie?

2. Jak długo biję się lvl?

3. Jak itemshop?

4. Jaki jest endgame?

5. Dużo setów i broni? Da się wbijać + i jakieś blue tak jak w Silkroadzie?

2. 15 dni max lvl

3. Genialny. Ceny ze względu na kurs wymiany bajeczne. Dla przykładu VIP na miesiąc to koszt 5 zł :D

4. Dungeony i PvP. Dużo się dzieje i na wersji EU będę siedział do oporu.

5. Setów jest dużo. Broń jest jedna i ją się lvluje. Jednak dobicie jej do maksa to zabawa na długie zimowe wieczorki :)

Ogólnie polecam przetestować. Nie pytać tylko grać. Wpadnij na TSa. Tam wszyscy Ci pomogą.

Jest taka klasa jak warlock, która rzuca klątwy?

1. Klas jest 6 : Assassin, Destroyer, Force Master (Mag), Summoner, Kung Fu Master, Blade Master.

@up

Chyba nie ma.

Jest taka klasa jak warlock, która rzuca klątwy?

Nie. Tutaj przeciwnika się zabija, a nie go przeklina.

1. Klas jest 6 : Assassin, Destroyer, Force Master (Mag), Summoner, Kung Fu Master, Blade Master.@upChyba nie ma.

Lacznie jest 7 klas nie 6, dodatkowo do tej listy jest jeszcze LynSwordMaster, w pewnym sensie podobna do BladeMaster-a ale rozni sie kilkoma znaczacymi skill-ami ;)

Co do klasy podobnej do "warlocka", to najbardziej przypominajaca ta klase jest Summoner, naklada on na przeciwnokow Trucizne + Krwawienie, dodatkowo wiekszosc jego skill-i zadaje dmg overtime co w pewnym sensie przypomina klatwy warlocka, do tego dochodzi towarzysz w BnS jest to Kot :P

Tylko robienie ze słodkiego kotka summona warlocka jest ostro naciągane :)

To nie jest za bardzo gra dla miłośnika klątw