Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Japończycy otrzymają od NCsoftu kolejną grę. Niby to jest sekret, ale chyba wszyscy rozpoznają tych bohaterów (od lewej zła/zła/dobra/zła)
A gdzie wersja Eu/na ! :<
Nie ma info. Piszą ze w tym roku bo przyspiesza wszystko z publikacja. Wybaczcie brak polskich znaków.
Nie ma info. Piszą ze w tym roku bo przyspiesza wszystko z publikacja. Wybaczcie brak polskich znaków.
Ja przed chwila przeczytałem, że ma powstać anime na podstawie gry Blade and Soul, przy współpracy ze studiem Gonzo
Anime ma ruszyć gdzieś w okolicach kwietnia. Jeśli będzie informacja co do odcinków to dam linki.
@Hej, Aragmor, mam takie pytanie, otóż gram w B&S od dłuższego czasu, ale na innym podserwerze, mam kilka 40 lv i zastanawiam się, czy mógłbym dołączyć do Waszej gildii, grając tam gdzie Wy oczywiście, tylko że jest jeden problem, na TSie siedzę, ale z kumplami, którzy w B&S nie grają, jestem pewny, że to ma znaczący wpływ, ale zapytać nie zaszkodzi. ^^
Aragmor nie jest juz liderem gildi nawet nie gra juz w bns jezeli chcialbys donas dołączyć to niema problemu poprostu napisz do Niarhi-Lider albo domnie MisakiYata/Vendetta- Vicelider bądź do Wrrr-Vicek jeżeli chodzi o tsa to już od ciebie zależy jedynie wymagamy tsa podczas robienia 6/4 Man Powharana ale trochę czasu minie zanim bedziesz znami robił Tak czy inaczej zapraszamy jest średnio online 5-10 osób codziennie
Zweryfikowałeś swoje konto QQ?
Tak aktywowałem.
W sensie przez email ?
Po zeskanowaniu kodu przeniosło mnie na stronę QQ. Dziwne. Może ktoś ma rozwiązanie?
Problem rozwiązany wystarczyło wybrać inny serwer.
1. Ile jest klas i jakie?
2. Jak długo biję się lvl?
3. Jak itemshop?
4. Jaki jest endgame?
5. Dużo setów i broni? Da się wbijać + i jakieś blue tak jak w Silkroadzie?
2. 15 dni max lvl
3. Genialny. Ceny ze względu na kurs wymiany bajeczne. Dla przykładu VIP na miesiąc to koszt 5 zł
4. Dungeony i PvP. Dużo się dzieje i na wersji EU będę siedział do oporu.
5. Setów jest dużo. Broń jest jedna i ją się lvluje. Jednak dobicie jej do maksa to zabawa na długie zimowe wieczorki
Ogólnie polecam przetestować. Nie pytać tylko grać. Wpadnij na TSa. Tam wszyscy Ci pomogą.
Jest taka klasa jak warlock, która rzuca klątwy?
1. Klas jest 6 : Assassin, Destroyer, Force Master (Mag), Summoner, Kung Fu Master, Blade Master.
@up
Chyba nie ma.
Jest taka klasa jak warlock, która rzuca klątwy?
Nie. Tutaj przeciwnika się zabija, a nie go przeklina.
1. Klas jest 6 : Assassin, Destroyer, Force Master (Mag), Summoner, Kung Fu Master, Blade Master.@upChyba nie ma.
Lacznie jest 7 klas nie 6, dodatkowo do tej listy jest jeszcze LynSwordMaster, w pewnym sensie podobna do BladeMaster-a ale rozni sie kilkoma znaczacymi skill-ami
Co do klasy podobnej do "warlocka", to najbardziej przypominajaca ta klase jest Summoner, naklada on na przeciwnokow Trucizne + Krwawienie, dodatkowo wiekszosc jego skill-i zadaje dmg overtime co w pewnym sensie przypomina klatwy warlocka, do tego dochodzi towarzysz w BnS jest to Kot
Tylko robienie ze słodkiego kotka summona warlocka jest ostro naciągane
To nie jest za bardzo gra dla miłośnika klątw