Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Próbuje się zalogować, tam gdzie muszę podać ID i Imię chińskie, to zaraz wywala mi ramkę na cały okno i nie mogę nic tam wpisać....

Zmień serwer. Czasem to pomaga.

Próbuje się zalogować, tam gdzie muszę podać ID i Imię chińskie, to zaraz wywala mi ramkę na cały okno i nie mogę nic tam wpisać....

Zmień serwer. Mi to pomogło.

Nowa bron

Oraz cena przebicia jej na +6 Jeden perfum kosztuje 2.5g ...

nie koniecznie trzeba uzywać tylko 1 broni, w Pohwan na 24osoby można zdobyć bron z calkiem dobrymi statami(z dodatkowego bossa po zabiciu końcowego) bez potrzeby upowania jej:

ibmIUSnrayUNjq.png

jednak pierwotna bron warto i tak będzie wbić na maxa by po updatcie contentu mieć mniej roboty.

Nie oplaca sie chodzic z tym I broniami po 1 tracisz buffki do regenu chi oraz Crit defa po 2 ma tylko 1 slot na gem po 3 nie mozna jej dalej ulepszać one sie tylko sprawdzają jak ktoś świeżo wbije 45 lv i niema jeszcze wymaxowanej swojej :P

@Edit

Source: http://m.mt.co.kr/ne...021312270662952

NCSoft revealed their future plan on foreign Blade&Soul release in Q4 conference call that was held today. "After official launch in CN, we are looking towards foreign release of Blade&Soul this year in following regions : Japan, Taiwan and Russia, in that order." said Mu-Jin Hyun, the NCSoft representative. "Future foreign releases will be based on current CN build."

He also commented on their expected 2014 revenue that "The revealed expected revenue includes part of revenue that would be made from Japan, Taiwan and Russian release."

Ładnie ich poyebalo no nic może w grudniu wystartuje rosyjska cbt ktoś zrobi english patcha i już nawet nie będę czekał na wyjście wersji eu/na zgadujac to pewnie cbt eu/na bedzie na wakacje 2015 i w listopadzie obt ....... -.-

Ej to jest za***ista informacja. Do ruskiej wersji będzie na bank eng patch. Kurde to oznacza, że w tym roku zagramy!

Może jeszcze Taiwańska wersja coś nam zaoferuje w ENG.

Żałosne, później płacz że gry nie mają populacji i zamykanie serwerów, cóż się dziwić jak gry startują u nas z 3 czy tam nawet już można powiedzieć że 4 letnim opóźnieniem ^^ jak tak dalej pójdzie wracam na Chinola i dokańczam expić moją Summonerkę:)

Właśnie Lucky jak tam nadal gracie?, coś z Pingami się poprawiło? :)

W sumie masz racje :D jezyk w grze mi nie przeszkadza ale za to jaki ping bedziemy mieli :D!

Dadzą to na ruskim serwerze i tutaj nie odpuszczę. Pięć postaci nawet ze staminą expię jednocześnie :D

Z pingami lepiej :P znalezlismy program ktory testuje servery ip many I gramy caly czas mamy 2 chinczykow aktywnych co mowia po angielsku do tego Angolą a z Polaków gra 6 osób niema lipy :D
Aragmor wystarczy jedna byle żebyś ogarniał klasę i żebyś z nami farmil i klepal lewakow :D

http://www.youtube.com/watch?v=9xDgl3LzjOE

Oglądajcie

Cześć, mam problem z wyborem serwera. W poradniku wyraźnie widać o który chodzi ze względu na widniejące tam wizerunki postaci. U mnie natomiast po uruchomieniu launchera w tych miejscach są jednakowe symbole i nie mogę się zorientować o który serwer chodzi, tym bardziej, że zamiast krzaczków mam znaki zapytania. Język i region zmieniłem na Chiński uproszczony ale nie mam w bazie tego PRC czy jakoś i wybrałem inny. Niektóre rzeczy wyświetla mi w krzaczkach a niektóre, tak jak tutaj w znakach zapytania. Eranie

Cześć, mam problem z wyborem serwera. W poradniku wyraźnie widać o który chodzi ze względu na widniejące tam wizerunki postaci. U mnie natomiast po uruchomieniu launchera w tych miejscach są jednakowe symbole i nie mogę się zorientować o który serwer chodzi, tym bardziej, że zamiast krzaczków mam znaki zapytania. Język i region zmieniłem na Chiński uproszczony ale nie mam w bazie tego PRC czy jakoś i wybrałem inny. Niektóre rzeczy wyświetla mi w krzaczkach a niektóre, tak jak tutaj w znakach zapytania. Eranie

Instalację powinieneś przeprowadzić w regionie Chińskim. Nie emulować region. Wtedy wszystko działa

Instalację powinieneś przeprowadzić w regionie Chińskim. Nie emulować region. Wtedy wszystko działa

Jednak okazało się, że zmieniłem język i region ale nie zmieniłem ustawień administracyjnych. Mam nadzieję, że po reinstalu bedzie działało poprawnie. Dziękuje za pomoc.

ja mam pytanie jak można grać w mmmorpg z pingiem 300>>800

warn_ico.png
Spam, edit by mariano

Siedząc przed komputerem

Wybaczcie taką odpowiedź, ale pytanie iście bezsensowne. Ping mamy na poziomie 200 i wszystko płynnie chodzi. Jeśli mielibyśmy ping większy od 400 to nie ma szans na grę.

Witam, mam nieco słabszy komputer i wieczne ścinki są męczące, nie mówiąc o tym, że gra włącza się kilka minut a loadingi są zdecydowanie długie. Zużycie procesora jest też nie małe. Wcześniej grałem na Atomix i wszystko było ok dlatego nie rozumiem dlaczego teraz tak nie jest. Wkleję specyfikacje PC, może mi coś doradzicie, co zmniejszyć zo zwiększyć w opcjach. Być może problem leży gdzie indziej. Pozdrawiam:

Windows 7 SP1
Procesor Intel® Core TM 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2.33GHz
RAM 2GB
Karta Graficzna ATI Radeon HD 4800

Chyba póki co sobie odpuszczę... po przestawieniu wielu opcji otrzymałem 30-45fps max. Widocznie mam za słaby komputer. Podczas działającego BnS Zużycie procesora jest wysokie a zużycie pamięci 100.000.000K

warn_ico.png
double post, używaj opcji edytuj, mariano
Z pingami lepiej znalezlismy program ktory testuje servery ip many I gramy caly czas mamy 2 chinczykow aktywnych co mowia po angielsku do tego Angolą a z Polaków gra 6 osób niema lipy Aragmor wystarczy jedna byle żebyś ogarniał klasę i żebyś z nami farmil i klepal lewakow

Mógł byś podać nazwe tego programu ?