Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Ok, wyglada to nieciekawie z tego co udalo mi sie znalesc problemem jest win 8 i poki co nikomu nie udalo sie znalesc jakiegos 100% dzialajacego sposobu oprocz reinstalacja do 7 :/ Niektorzy pisza ze nalezy wylaczyc swoje zabezpiecznia filrewall antywir i sprobowac. Bede sledzil temat i jesli znajde cos wiecej to dam znac.

Posłuchajcie. Jeśli macie Win 8.1 to gra nie pyknie. Przypominam tylko o tym. Z tą wersją windowsa kompatybilna jest jedynie wersja KR. Chińska wersja ciągle czeka na patcha.

Uwaga to bardzo ważna informacja! Dlatego pisze ją oddzielnie.

OBT startuje w czwartek o 7:00 naszego czasu!

rano? :D Sory za glupie pytanie

Uwaga to bardzo ważna informacja! Dlatego pisze ją oddzielnie.OBT startuje w czwartek o 7:00 naszego czasu!

Kurde szkoda że tak późno, w czwartek mam zajęcia od rano do wieczora :(.

A wiadomo już coś o "standalone" patchu z CBT na OBT?

rano? Sory za glupie pytanie

Nie może wieczorem, bo to by już był 29 w CN :).

Wszystko ogarnę z rana. Obecnie jestem po spotkaniu WOŚP i padam.

Na bank środa/czwartek to będzie wysyp poradników i info. Dlatego radzę trzymać rękę na pulsie :D

Wszystko ofc tutaj będę publikować.

PS.

7:00 nie 19:00 xD

Witamy Serdecznie wszystkich fanów Blade & Soul !

Zapraszamy wszystkich graczy zainteresowanych ową grą, do naszego klanu , który pragnie zakosztować wszelkich możliwości oferowanych przez tę południowo-koreańską produkcję.

Temat Rekrutacyjny znajdziecie państwo pod tym adresem:

>>>>>>KLIK<<<<<<

Ok, wyglada to nieciekawie z tego co udalo mi sie znalesc problemem jest win 8 i poki co nikomu nie udalo sie znalesc jakiegos 100% dzialajacego sposobu oprocz reinstalacja do 7 :/ Niektorzy pisza ze nalezy wylaczyc swoje zabezpiecznia filrewall antywir i sprobowac. Bede sledzil temat i jesli znajde cos wiecej to dam znac.

Tylko, że ja mam windows 7 i mi wyskakuje ten error przy próbie zalogowania się na serwer. Jakiś pomysł?

Ja specjalnie zdegradowałem system z Windows 8.1 do Windows 8. Nie mogę jednak się odpalić klienta - serwery są wyłączone, więc z tego co wyczytałem to muszę czekać do jutra, kiedy wyjdzie patch.

Ja specjalnie zdegradowałem system z Windows 8.1 do Windows 8. Nie mogę jednak się odpalić klienta - serwery są wyłączone, więc z tego co wyczytałem to muszę czekać do jutra, kiedy wyjdzie patch.

Wiadomo poki co sie nie zalogujesz ;)

Tylko, że ja mam windows 7 i mi wyskakuje ten error przy próbie zalogowania się na serwer. Jakiś pomysł?

Wiesz co teraz akorat nie mam czasu moze jakos sie skimamy na pm kolo 12:00 to ci pomoge jesli bede w stanie bo dziwne to, ja na 2 kompach instalowalem win7 i wszystko smiga... ew. jutro podczas strema zamiezam pomagac jesli ktos bedzie chical 2h przed rozpoczeciem bede mial czas.

@UP A mógłbyś mi powiedzieć co wyskakuje lub jak wygląda sytuacja po próbie zalogowania się na serwer? Jakiś komunikat czy nic ?

http://aragmor.pl/20...artu-open-bety/

W skrócie.

Maintance rozpoczyna się dzisiaj o 17:00 naszego czasu.

Wtedy prawdopodobnie dadzą patcha standalone i launcher zacznie się aktualizować.

Stratujemy jutro o 7:00. Pod warunkiem, że maintance przebiegnie bezproblemowo.

Czas przewidziany na maintance to 14 godzin.

@Atualizacja

Tak by zrozumieć jak wyglądają granice pingu. Znalazłem to na zagranicznym forum.

0-50ms: Zero problemu

51-100ms: PVE jest nadal ok. Z PvP mogą być lekkie problemy.

101-200ms: Widać opóźnienie. PvE nadal spoko, ale PvP jest już bardzo trudne.

201-300ms: Zapomnij o PvP. Zależnie od klasy, PvE może jeszcze być ok.

301+ ms: Znajdź Booster lub poczekaj na wersję EU.

No coz, mam nadzieje ze uda nam sie ogarnac te pingi na tyle zeby dalo sie grac.

Podstawy komunikacji

http://aragmor.pl/20...wy-komunikacji/

Wydrukujcie sobie pdf. Jest to wersja na początek. Jeśli coś się zmieni i stwierdzę, że trzeba coś dodać to będzie info.

Teraz zabieram się za tłumaczenie okienek.

Ja mam windows'a 7 i dalej mam ten komunikat.

Staram się coś z tym robić ale nic nie działa.

Ja mam windows'a 7 i dalej mam ten komunikat.Staram się coś z tym robić ale nic nie działa.

Udało mi się wygrzebać, że winny ma być tutaj plik tenslx.dll. Plik znajduje się w folderze bin.

Usuń go i zobacz czy podziałało. Z tego co piszą jeśli nie wyjdzie to musisz przeinstalować grę.

Udało mi się wygrzebać, że winny ma być tutaj plik tenslx.dll. Plik znajduje się w folderze bin.Usuń go i zobacz czy podziałało. Z tego co piszą jeśli nie wyjdzie to musisz przeinstalować grę.

Od razu rzucił mi się w oczy "tenslx.dll" usuwałem go, przenosiłem reinstalowałem grę, ciągle ten sam błąd.

A instalowałeś grę ze zmienionym regionem w zakładce "administracyjne" ? Ja wcześniej zmieniałem w zakładce "formaty", źle skumałem :P. Zassałem jeszcze raz gierkę z oficjalnej strony, przed instalacją zmieniłem region w zakładce "administracyjne"(komputer się zrestartował). We właściwościach pliku zaznaczyłem, żeby uruchamiał jako administrator. I teraz już nie mam tego błędu :)

Tutaj kolega mial podobny problem rozwiazal go sciagajac clienta z oficjalnej strony. Wiec podejrzewam ze ten torrent jest jakis lewy, ponizej zamieszczam link do bezposredniego linku, to jest moj prywatny server wiec moge udostepnic go tylko do rozpoczecia strema bo potem bede potrzebowal caly upload. Ale powinines sciaganc to w jakies 4h. Polecam tez sie zaopatyczyc w IDM http://www.dobreprogramy.pl/Internet-Download-Manager,Program,Windows,16192.html nie bedzie wtedy problemu ze wznawianiem sciagania. Prosze tez byc cierpliwym bo mi ostatnio cos net nawala nie wiem czego to jest sprawa.

http://ren.info.pl/B%26S/clientB%26S.rar GL

Jak włączam launchera, to nic mi się nie ściąga, a nie mogę wybrać serwera.

Wie ktos dlaczego?