Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Pobralem paczkę języków i wyświetla mi normalnie bez jakiś tam emulatorów.
Co ma pan do emulatora? Moim zdaniem lepsza od zmiany regionu. Nie ingerujesz w windowsa.

Co do pingow to wiadomo ze prawdopodobnie beda opznienia zreszta juz o tym pisalem, dlatego sa specjalne programy do "zbijania pingu" Jak myslisz jak graja ludzie z USA?

Z nazwami serwerów jest juz okej. Dzięki . Ale po zalogowaniu się na jakiś serwer wyskakuje mi taki błąd

tgcy.png

Próbowałem ze wszystkimi regionami w emulatorze. Ktoś wie co to znaczy?

@downCzyli wyskakuje, bo jeszcze się nie da poprostu zalogować ?

Z nazwami serwerów jest juz okej. Dzięki . Ale po zalogowaniu się na jakiś serwer wyskakuje mi taki błądPróbowałem ze wszystkimi regionami w emulatorze. Ktoś wie co to znaczy?

Czekaj what? Nie wiem co znaczy ten error wiem ze to TP to program w tylu GameGuard ktory pelni role zabezpieczniea czy cos takiego. Moje pytanie jest takie, gdzie ty sie logujesz? Serv sa offline... tylko servery CBT sa online ale bez key sie nie dostaniesz.

TP to nie był ich hackshield?

WTF jedyny program jaki znam do zbijania pingu.

Ale nie daje za wiele no chyba ze opłacisz go.

WTF jedyny program jaki znam do zbijania pingu.Ale nie daje za wiele no chyba ze opłacisz go.

WTF jest jednym z wielu i uwazany przez graczy za slaby jesli chodzi o B&S przynajmniej takie mam info :3 Najbardziej popularne w B&S to Xunyou Game Booster,Official Game Booster i Xun Lei Game Booster

@edit: W czwartek przed startem na streamie omowie kazdy z tych programikow zeby chetni mogli sobie sprawdzic ile to daje ;) Pisalem juz ze sa zrodla o zbiciu pingu z 400 do 40 mi sie to nie udalo ale ciagle walcze :P

Xun Lei Game Booster jest chyba płatny :)

Nam maksymalnie uda się zbić ping do jakiś 150 ms (teoretyczna wartość). Czterdziestkę dostanie osoba, która mieszka gdzieś bliżej. No chyba, że tak jak ja na początku, pingujecie zły serwer xD

Wszystkie oprocz oficjalnego sa platne. Dla mnie to nie problem zaplacic jesli bede mial sprawdzony sposob ;) Tak naprawde to nikt nie poruszyl konta VIP ktore jest bardzo popularne na Chinskim cliencie ale co tam... Tak ze jak ktos zamierza grac na powaznie to i tak bedzie musial placic xD Dla wiekszosci osob to stestowanie gry.

A bierzecie pod uwagę zaludnienia serwerów?

Wasze założenia były by trafne na low populacji.

Noo ale poczekam Ren na twój stream.

Biegun16 ja jestem naprawde calkowicie swiadomy tego ze prawdopodobnie z gry beda nici, sledze temat wersji Chinskiej juz pare miesiecy wiem jakie mieli ludzie problemy z tym i placze o wysokich pingach. Ale zawsze sprobowac mozna ;) Przekonamy sie dopiero po starcie jak to bedzie i czy wogole gra jest warta swieczki ^^ Powiedzmy ze jestem optymista :P

@edit: w sumie dziwie sie czemu CN Developerzy nie pomyslili o jakis srodkach ktore umozliwily by bez problemowa gre z poza Chin. Musza przeciez byc swiadomi ze jest ogromny popyt. Moze zlozymy sie na dedyka z jakas dobra lokalizacja i bedziemy sie przez niego laczyc? xD Gdybym mial odpowiednia wiedze to sam bym sobie wykupil vps

Powiedzmy szczerze. BNS China to proteza w oczekiwaniu na BNS Europe. Nic tego nie zmieni.

Co do premium to badam temat bo ostatnio była jakaś zmiana. Pisano o tym na konkurencyjnym forum. Popytam ludzi jak z tym jest.

Czy trzeba płacić? Jasne, że nie, ale jeśli gra do nas trafi to raz na jakiś czas opłacę sobie abonament premium. Tak samo jak w Aionie (15 zł na miesiąc. Majątek normalnie).

PS. OGŁASZAM KONKURS NA NAZWĘ GILDII

Propozycje zamieszczamy do środy, 24:00 czasu lokalnego.

No i moja propozycja - WolfTail lub Gwardia(chociaż to jest zbyt pospolite).

PS. OGŁASZAM KONKURS NA NAZWĘ GILDII

Heh nie wiem czy to dobry pomysl zamieszczac taka informacje zaraz zrobi sie spam :P no ale ja jestem za nazwa Ookami [Z Jp Wilk] eng nazwy sa przereklamowane jak dla mnie xD

Wg mnie inicjatywa z gildia nie ma sensu.

To Chiny ludzie nooo...

Nawet nie wiemy gdzie npc się znajduje i jakie są wymogi.

Lepiej pograć 4fan i tyle.

Ts3 dla smaczku i nic więcej.

Wg mnie inicjatywa z gildia nie ma sensu.To Chiny ludzie nooo...Nawet nie wiemy gdzie npc się znajduje i jakie są wymogi.Lepiej pograć 4fan i tyle.Ts3 dla smaczku i nic więcej.

Ojtam nie marudz :P

Stworzenie gildi to nie problem gorzej ze znalezieniem osob PL bo bedzie bardzo malo najwyzej jakis anglikow bo pewnie ich bedzie sporo.

Tłumacze poradnik do towrzenia gildii. Nie bój żaby. Wszystko już jest opisane i jutro od rana będę spamował info. O ile będę miał dostęp do komputera i internetu.

Ciezka nocka z b&s to bedzie 28 dla wielu osob wliczajac mnie

Tez bym z checia zaliczyl 28.11 nocke z b&s :D Ale zamiast tego bede mial nocke w pracy ;(

A co do gildii to bylbym "za" :D zawsze lepiej sobie pograc w jakims nie skosnookim gronie :D

zawsze lepiej sobie pograc w jakims nie skosnookim gronie
"wyjmuje katane z szafy" Masz cos do Azjatów??

mod_ico.png
Proszę trzymać się tematu. Tym razem bez warna :)

~Leman

Z nazwami serwerów jest juz okej. Dzięki . Ale po zalogowaniu się na jakiś serwer wyskakuje mi taki błądPróbowałem ze wszystkimi regionami w emulatorze. Ktoś wie co to znaczy?@downCzyli wyskakuje, bo jeszcze się nie da poprostu zalogować ?

Mam to samo, może ktoś definitywnie odpowiedzieć że to chodzi tylko i wyłącznie od wyłączonych serwerów?

(Da się zmieszać WTFasta z oficjalnym boosterem?)

http://zapodaj.net/b...e974a9.jpg.html

Jeżeli kliknę w przycisk "potwierdzający" to wyskakuje mi strona z możliwymi rozwiązaniami jednak na stronie nie jest ten sam komunikat co mi wyskakuje co widać na załączonym obrazku.

http://gamesafe.qq.com/game_tips.shtml#tenvf_02

Mam to samo, może ktoś definitywnie odpowiedzieć że to chodzi tylko i wyłącznie od wyłączonych serwerów?(Da się zmieszać WTFasta z oficjalnym boosterem?)

Według mnie ten błąd dotyczy gameguarda.

Jeżeli chciałbyś wbić na wyłączony server, pokazałby się błąd w launcherze bądź komunikat w samej grze(coś na styl tego z brakiem dostępu do cbt).

Co do drugiego pytania, myślę że nie. Te programy działają na zasadzie wymuszania optymalnej trasy dla pakietów i by się gryzły, działać by działało, ale nie byłoby efektu.

Mam to samo, może ktoś definitywnie odpowiedzieć że to chodzi tylko i wyłącznie od wyłączonych serwerów?(Da się zmieszać WTFasta z oficjalnym boosterem?)

Powiem tak, wszystko sie da tylko po co? Zalezy co tak naprawde robia te programy bede sprawdzal tracking po czym to skacze, ale domyslam sie ze niektore z tych programow umozliwiaja podlaczenie sie do ich wlasnych serwerow z lepsza gelokalizacja i przeslanie pakietow dalej. Przynajmniej ja bym tak zrobil :? Co do errora skoro was tak do dreczy to poszukam i zobacze moze cos znajde o tym.

Rozumiem, tak więc jeżeli znajdziecie coś na ten temat to proszę o informacje. (Zedytowałem pierwszy post, co wam wyskakuje jak chcecie włączyć grę ?)