Blade And Soul - Error 4047

Witam

Mam problem z blade and soul. Cały czas szukam rozwiązania, próbowałem już chyba wszystkiego, piszę tutaj,bo liczę że ktoś ma/miał podobny problem, i jakoś się z tym uporał

Mianowicie dręczy mnie error 4047, nie udało mi się jak na razie uruchomić tej gry. Ściągałem ją od nowa, rebootowałem pc, jnaprawiałem pliki repairem, usuwałem folder z gameguardem, bo takie też solucje się w necie pojawiały i... nic.

Może ktoś już miał podobny problem? Załączam screen:

http://i.imgur.com/TzoMrH3.png

Miałem ten błąd...i wystarczyło wyłączyć w mym przypadku zaporę...i uruchomić jako administrator...Nwm jak będzie u cb.

Niestety, nic nie dało :( dzięki za próbę, zależy mi by zagrać, bo nie mogę sobie znaleźć żadnej gry mmo na dłużej, i liczyłem właśnie na to. Może ktoś inny znalazł solucję tego problemu ?

Oprócz folderu GameGuarda w głownym folderze masz też plik gameguard.exe lub coś w tym stylu, radziłbym jeszcze spróbować prostego resetu kompa :P Ja w swoim przypadku usunełem wszystkie pliki i folder z gg, zrestartowałem kompa i następnie dałem naprawę. Wymusiło to zainstalowanie GG na nowo (podczas odpalania w górnym lewym rogu jest progres update'u gg od 0 - 10, to znak ze jest nowa instalacja)

Ehh, próbowałem tak jak powiedziałeś, i niestety...nic. Szukałem na reddicie, wiele osób ma ten sam problem, i też sobie nie mogą poradzić, cóż, szukam dalej, a jak się nie uda to sobie odpuszczę, bo cóż mam zrobić

Może po patrz czy masz po wgrywane wszystkie sterowniki C++ itp

Ściągnąłem grę jeszcze raz i dalej to samo, dopiero za 4 razem zadziałało ( za 4 ściągnięciem)

Temat do zamknięcia, dzięki za pomoc :)

Witam

Mam problem z blade and soul. Cały czas szukam rozwiązania, próbowałem już chyba wszystkiego, piszę tutaj,bo liczę że ktoś ma/miał podobny problem, i jakoś się z tym uporał

Mianowicie dręczy mnie error 4047, nie udało mi się jak na razie uruchomić tej gry. Ściągałem ją od nowa, rebootowałem pc, jnaprawiałem pliki repairem, usuwałem folder z gameguardem, bo takie też solucje się w necie pojawiały i... nic.

Może ktoś już miał podobny problem? Załączam screen:

http://i.imgur.com/TzoMrH3.png