Mam problem z tą grą,a mianowicie gdy wszystko zainstaluję grę odpalam luncher to pojawia się 1 problem client nie chce się patchować,ale mimo to można po chwili odpalić grę mimo że te 2 paski patchowania nie są załadowane(gra niby działa).
Następnie instaluje zangielszczenie pisze że instalacja się powiodła,odpalam grę i tu pojawia się 2 problem wszystkie teksty znikają (nie widać jak wpisuję nick hasło i jest pusty przycisk dzięki któremu można się zalogować na konto,a i w opcjach w grze również nie ma napisów ),ale mimo wszystko loguję się do gry na pamięć,wybieram postać, wchodzę do gry i znowu nie ma dosłownie żadnych napisów(dialogów,informacji od osób na czacie itp) te okienka są puste choć można w nie kliknąć).
Próbowałem pobrać najnowszego clienta z wbudowaną już opcja zmiany języka,ale strona nie chce mi odpalić (pisze strona internetowa niedostępna)
Tu pojawia się moja prośba o pomoc w rozwiązaniu tego problemu lub czy mógłby ktoś wysłać mi w jakiś sposób tego clienta już z wbudowaną opcją zmiany jezyka.
Z góry dzięki za pomoc