Blade & Soul Atomix Server

Otóż mam problem z grą. Jak niektórzy z Was wiedzą lub nie, jest prywatny serwer Blade&Soul oparty na kliencie CBT2. Questy są po angielsku, jako tako można pograć. Zawsze chciałam w to zagrać, a raczej nie będę miała szansy jak będzie dla EU, więc ściągnęłam wszystko co trzeba, no i mam problem. Dotyczy on wymagań B&S

Wymagania:

http://mmorpg.org.pl...53;towe-WYSOKIE

Oraz mój komputer:

Windows XP

AMD Athlon™ 64 X2 Dual

Core Processor 5000+

2.61 GHz

3GB Ram

Rozszerzenie adresu fizycznego ( :blink:)

Gra działa, tylko grafika to jakaś porażka... Wygląda to tak jakby nie czytało plików mapy, zero ostrości. Co mogę zrobić, żeby gra działała poprawnie ? :wacko:

EDIT:

Racja, zapomniałam o najważniejszym :wacko:

Karta graficzna:

Nvidia GeForce 9500GT

a podasz mi swój model karty graficznej ??? bo bez tego to wiesz ...

up: dobra powinno chodzić, pomieszaj w opcjach zaktualizuj stery itp. i zrób może screena ok ? (zrob to co pisze post niżej :D)

Może pobaw się w ustawieniach gry? Low detale to przecież norma że jakość wyglądu spada do minimum. Jeśli mogłabyś sprecyzować swój problem lub najlepiej wrzucić screena.

Oks, macie screeny:

pokombinuj z ustawieniami

mam bardzo podobnego kompa i mi BS chodził na maksymalnych ustawieniach:

swiat2.jpg

sprintl.jpg

Użyj Game Booster. Trochę pomoże, a jak nie to użyj Ccleaner i Antimalwarebytes.

Ustaw wszystkie ustawienia graficzne na maksa a powinieneś zobaczyć efekt a i tak w takich grach liczy się grywalność nie grafika.

DeDaCzPl liczy sie grywalność to napewno ale nie widzisz że koleżanka ma wszystko czarne ;/

Też miałem taki problem ale w innej grze i okazało się że płyta główna mi się spaliła.

nie podałeś czy ustawiałeś na full detale i co się dzieje czy też nie wiesz gdzie się ustawia, jeśli ustawiłeś i tnie, to pobaw się z każdą opcją, najlepiej zacznij od cieni itp bo to często powoduje przeciążenie i spadki fps w grach

Otóż mam problem z grą. Jak niektórzy z Was wiedzą lub nie, jest prywatny serwer Blade&Soul oparty na kliencie CBT2. Questy są po angielsku, jako tako można pograć. Zawsze chciałam w to zagrać, a raczej nie będę miała szansy jak będzie dla EU, więc ściągnęłam wszystko co trzeba, no i mam problem. Dotyczy on wymagań B&S

Wymagania:

http://mmorpg.org.pl...53;towe-WYSOKIE

Oraz mój komputer:

Windows XP

AMD Athlon™ 64 X2 Dual

Core Processor 5000+

2.61 GHz

3GB Ram

Rozszerzenie adresu fizycznego ( :blink:)

Gra działa, tylko grafika to jakaś porażka... Wygląda to tak jakby nie czytało plików mapy, zero ostrości. Co mogę zrobić, żeby gra działała poprawnie ? :wacko:

EDIT:

Racja, zapomniałam o najważniejszym :wacko:

Karta graficzna:

Nvidia GeForce 9500GT