Witam,
mam do Was prośbę. Czy mógłby ktoś napisać co trzeba po kolei zrobić i pobrać, aby pograć w BnS? Nie ma możliwości obecnie pograć w innym sposób, więc Atomix to jedyny ratunek.
Pozdrawiam.
Witam,
mam do Was prośbę. Czy mógłby ktoś napisać co trzeba po kolei zrobić i pobrać, aby pograć w BnS? Nie ma możliwości obecnie pograć w innym sposób, więc Atomix to jedyny ratunek.
Pozdrawiam.
Najłatwiej będzie zastosować się do instrukcji z ich stronki. (:
Jest też problem, ponieważ linki zamieszczone na ich forum wygasły lub nie działają i nie wiem skąd można pobrać.
0o, CBT3 już jest na Atomiksie. Czas wrócić do BS.
Tylko nie wiem czy CBT3 działają serwery Atomix.
CiasteczkowyPotwor, no mnie nie działają te linki O.o
Chwila. Pobieram torrentem z TPB, który wrzucił kiedyś Guru .
Jaka chamówka
'This is only for those who want to download the client ahead of time.
It does not work with the Atomix server at the moment, and it is unknown when it will.'
Nie jest na Atomiksie.
A jaki jest maksymalny lvl w CBT2?
BnS będzie p2p? I ma otwarty świat?
A jaki jest maksymalny lvl w CBT2? BnS będzie p2p? I ma otwarty świat?
Nie pamiętam dokładnie, ale oficjalnie coś około 37lvlu, co do świata, to jest otwarty.
Gra będzie p2p, ale jeszcze oficjalnie nie wyszła, więc ciężko o oficjalne sprawdzone informacje.
Dla ainteresowanych jest nowa CBT3 do Blade and Soul.
Na razie dziś z powodu pracy mogłem tylko pobawić się z tworzeniem postaci przez jakieś 30min,
więc nawet nie dokonczyłem ostatniej postaci, a do gry nie za bardzo dało się wejść, bo były straszne kolejki. ^^
Fajnie, że dodali wreszcie porządny system tworzenia postaci, łapcie tutaj mój filmik: Link
p.s. Jak się uporam z xsplitem, to będę puszczać livestreama.
Czyli masz KSSN?
Czyli masz KSSN?
Już od dawna mam tam konto, grałem w CBT2, więc z automatu dostałem się na cbt3.
Szkoda, że dopiero w weekend będe mogł pograć, w dodatku tera też startuje z HS od piątku -,-, więc będę rozdzielony na dwie gry. ;p
To jest już CBT 3 na Atomixie? Proszę o szybką odpowiedź.
To jest już CBT 3 na Atomixie? Proszę o szybką odpowiedź.
Nie, tylko na oficjalnym serwerze koreańskim wystartowała dziś CBT3*.
Mam pytanie, ponieważ wykonuję 4quest(książka do mistrza i rozmowa z nim) no i nie dostaje 5 questa. Czy jest to wina atomix czy ja coś przeoczyłem, ale na yt patrzyłem gameplay no i robię to samo.
P.S. Destroyer'em nie da się tej misji wykonać O.o
Z automatu? :ooo, to może i ja też się dostałem.
Jak się dostałeś to fajnie.
Ja dziś pograłem chwilę, jutro będę streamować od 7:00 do ~11:00, więc jak ktoś akurat będzie się nudzić czekając na np. Tera, to może wpaść na sterama pod tym linkiem: http://www.twitch.tv/seigis
Co się stało z Atomix? Dzisiaj chciałem pograć i przeliczyłem się. Wicie może coś o tym?
Witam,
Pozdrawiam.