Blade & Soul CBT2 wipe

Witam

Mam pytanie może ktoś wie czy po CBT2 będzie wipe postaci i serwerów ? Na stronie BS'a jest napisane że nie będzie wipe'ów w kolejnych fazach CBT i nie wiem czy to już jest ta faza i można spokojnie grać, czy będzie znowu kasacja ...

Q: Will servers be wiped after the Closed Beta?
A: Yes, all character information will be wiped at the end of Closed Beta. There will be no wipes in the different phases of Closed Beta.

Eh, faz CBT jest (póki co oficjalnie) 5, słownie pięć. Są one w dniach:

Closed Beta 1: Oct 29–Nov 2
Closed Beta 2: Nov 13–16
Closed Beta 3: Nov 24–30
Closed Beta 4: Dec 11–14
Closed Beta 5: Dec 18–21

Postacie z pierwszej CBT zostają na twoim koncie aż do końca CBT5 (lub usunięcia ręcznego)

Jedynie trzeba pamiętać, że do każdej CBT potrzebujesz osobny klucz (nie dotyczy jeśli masz zakupionego founder's packa)

Prościej - wipe jest dopiero po ostatniej, czyli 5tej CBT, czyli jak wynika z rozpiski w dniu 21 grudnia tracisz wszystko co miałeś na swoich kontach CBT i grzecznie czekasz do OBT/headstartu :P

Tak samo jak devilianie: closed beta 2-3-4-5-6-7-8-9 bez wipa, potem przed headstartem wipe -headstart(brak wipa)-uruchomienie gry- brak wipa

Aha i prawdopodobnie nie będzie OBT, tylko od razu Headstart. :)

Witam

Mam pytanie może ktoś wie czy po CBT2 będzie wipe postaci i serwerów ? Na stronie BS'a jest napisane że nie będzie wipe'ów w kolejnych fazach CBT i nie wiem czy to już jest ta faza i można spokojnie grać, czy będzie znowu kasacja ...

Q: Will servers be wiped after the Closed Beta?
A: Yes, all character information will be wiped at the end of Closed Beta. There will be no wipes in the different phases of Closed Beta.