Blade & Soul kilka pytań

Chciałbym pograć w Blade & Soul. Gdzie lepiej i jak się za to zabrać? Chińskie/koreańskie serwery czy ten rosyjski?

Gdzie mogę znaleźć patch tłumaczący grę na angielski, bo wiem, że jest i jak to wszystko poinstalować?

Proszę o pomoc i dziękuję.

1.4. Nie wspieramy piractwa. Kategorycznie zakazane jest umieszczanie linków do stron z nielegalnymi kopiami oprogramowania (chomiki, torrenty itp.). Usuwane będą również tematy związane z problemami z działaniem pirackich wersji gier lub programów, a ich autorzy nagradzani ostrzeżeniami według aktualnej drabinki kar.

taki regulamin, lepiej popraw swój post zanim zostaniesz kryminalistą równym mordercom, gwałcicielom lub narkomanom OCB?

a odpowiadając na pytanie, na koreańskim nie zagrasz bo musiałbyś mieć tamtejsze obywatelstwo albo adres zamieszania z tego co pamiętam, chińska wersja nie jest zła - możesz spróbować z tym że zangielszczenie jest de facto nielegalnym oprogramowaniem, więc nie mogę ci dać linka (patrz regulamin), jest jeszcze japońska ale p2p, a o rosyjskiej z powyższych powodów nie możemy rozmawiać, po prostu uznajmy że jej nie ma;

krótko mówiąc masz 3 opcje:

1) ucz się chińskiego

2) czekaj na wersję europejską

3) pisz na priv ;)

Chciałbym pograć w Blade & Soul. Gdzie lepiej i jak się za to zabrać? Chińskie/koreańskie serwery czy ten rosyjski?

Gdzie mogę znaleźć patch tłumaczący grę na angielski, bo wiem, że jest i jak to wszystko poinstalować?

Proszę o pomoc i dziękuję.