Blade&Soul nie będzie w tym roku EU?

Znalazłem ciekawą notkę:

"After official launch in CN, we are looking towards foreign release of Blade&Soul this year in following regions : Japan, Taiwan and Russia, in that order." said Mu-Jin Hyun, the NCSoft representative. "Future foreign releases will be based on current CN build."

Moje pytanie czy jest już to pewne na 100% czy moze ktoś ma inne wiadomości

byle do russi tam ping przynajmniej będzie normalny i zangielszczenie się wgra :D

Co do info było już wcześniej podawane.

Co do pewności to raczej tak, to ich słowa :D

Jakos myśl że Rosjanie dostaną mało mnie pocieszyła :D

nie bedzie, pisalem o tym

skupiaja sie na innych wersjach:(

będzie koło 2016 jeśli rzeczywiscie eternal ma być najpierw..

W 2016 roku to już nie będzie miało żadnego sensu wydawania starego kapcia nawet i w EU skoro do tego czasu powstanie masa dobrych i dostępnych gier.

Tak? Europa i tak to zeżre.

Tak jest zawsze. Gdyby tak nie było, powalczyliby o rynek. A tak, to Europa poczeka, opchają tam gdzie im się szybciej zwróci i dadzą do Europy, bo i tak czy siak będą grać...

Ja nie wiem czy Oni w ogóle maja pojęcie ile ludzi w EU gra w gry mmo. Gdyby dali B&S w tym roku sporo ludzi byłoby w stanie płacić abonament byle móc tylko zagrać w coś nowego. A właśnie B&S trafia w gusta sporej liczby graczy. No cóż musimy grać jna Chinolach bo ktoś chyba myśli że EU jest bardziej zacofana od Ruskich.

Znalazłem ciekawą notkę:

"After official launch in CN, we are looking towards foreign release of Blade&Soul this year in following regions : Japan, Taiwan and Russia, in that order." said Mu-Jin Hyun, the NCSoft representative. "Future foreign releases will be based on current CN build."

Moje pytanie czy jest już to pewne na 100% czy moze ktoś ma inne wiadomości