Blade & Soul oraz Devilian

Witam

Tak jak w temacie, interesuję mnie te dwie gry, mam jednak co do nich kilka pytań, mianowicie:

*Czy w obie te gry mogę grać bez problemu na ów sprzęcie?: Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz

RAM 4 Gb

AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb

*Jak wygląda sprawa populacji w obu grach?, nie ukrywam że bardziej interesuje mnie B&S.

*I czy jest sens teraz zaczynać rozgrywkę w obu grach, a przede wszystkim w B&S?

Z góry dziękuję za pomoc.

1. Bezproblemowo odpalisz obie gry.

2. Blade & Soul trzyma się bardzo, bardzo dobrze. Devilian powoli umiera, szykowany jest merge.

3. W Blade & Soul oczywiscie, ze warto zaczynac. Osób jest sporo, aktywnych gildii równiez, jest pewien problem z botami, ale taki niestety urok popularnych gier.

B&S to obecnie jeden z najlepszych wyborów, jesli chodzi o nowe MMORPGI.

Świetnie, dziękuję bardzo za pomoc ^^

Temat do zamknięcia.

jesli chcesz grac w gre opanowaną w 100% przez boty(full afki masowo expiace postacie, full afki w pvp) oraz w gre w ktorej jest dominando jednej klasy (summoner) to smiało ściągaj B&S ^_^

Witam

Tak jak w temacie, interesuję mnie te dwie gry, mam jednak co do nich kilka pytań, mianowicie:

*Czy w obie te gry mogę grać bez problemu na ów sprzęcie?: Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz

RAM 4 Gb

AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb

*Jak wygląda sprawa populacji w obu grach?, nie ukrywam że bardziej interesuje mnie B&S.

*I czy jest sens teraz zaczynać rozgrywkę w obu grach, a przede wszystkim w B&S?

Z góry dziękuję za pomoc.