Witam, mam problem otóż ściągnąłem grę, stworzyłem postać no i jak chcę dołączyć do serwera to dostaje komunikat
po czym od razu gra się wyłącza.Ma ktoś coś podobnego, ktoś rozwiązał już taki problem ?
Witam, mam problem otóż ściągnąłem grę, stworzyłem postać no i jak chcę dołączyć do serwera to dostaje komunikat
po czym od razu gra się wyłącza.Ma ktoś coś podobnego, ktoś rozwiązał już taki problem ?
easy, server maintenance
O 12.24 nie bylo maintance
A ja byłem w grze od rana i do 13:06 wszystko działało.
raczej nie bo dzieje się tak od samego początku
na innych forach ludzie pisali ze to jakieś problemy spowodowane miejscem zamieszkania lub dostawcy internetu ale w to akurat nie chce mi się wierzyć bo wszystkie inne gry i programy nie mają problemu
Też mam taki błąd ;x i nie wiem co mam z tym zrobić jak się ktoś dowie to proszę o odpowiedź
Dziękujemy Bardzo Miłego Dnia Panom I Paniom Życzę :*
no właśnie chodzi o to że nie chodzi o to xD mianowicie od momentu wystartowania gry czyli od 3 dni ani razu nie mogłem wejść do gry a próbowałem wiele razy o różnych porach....
sprawdź porty firewall czy nie masz zablokowanych, może neta za słabego masz ?? reinstalacja gry ?? wybrałeś region gry Europe ?? wyłącz anty wirusa
wyłączyłem firewalla oraz antyvirusa na chwile i nic, internet mam wystarczający, wybrałem EU, no a reinstalacja nic nie dała
zainstaluj WTF Fast i odpal przez to grę może pomoże. poczekaj aż włączą serwery może naprawia ten problem. i wtedy będziemy sprawdzać inne opcje jeszcze
z WTFast już próbowałem i z tym to mi się "disconnectuje" w momencie w którym wyskakuje okienko gdzie wpisuje się ten kod 6-cio cyfrowy
wiem trzeba poczekać i zobaczyć jak serwery będą on. czy zmieni ci się kod błędu czy nie. bo może to naprawia. zobacz jeszcze porty na ruterze czy masz wszystkie odblokowane
Nie radzę używać WTF ani niczego do obniżania pinga. Na Redditcie powstało już dosyć wiele wątków w tym temacie NCSoft daje za to bany i niby w jakiś sposób użycie tego narusza regulamin gry. Chyba sam fakt używania programów trzecich.
wiem trzeba poczekać i zobaczyć jak serwery będą on. czy zmieni ci się kod błędu czy nie. bo może to naprawia. zobacz jeszcze porty na ruterze czy masz wszystkie odblokowane
a możesz mi przybliżyć sposób sprawdzenia tych portów na routerze ?
Robiles file repair?
Robiles file repair?
czytaj cały temat a nie tylko kawałek. pisał ze robił reinstalacja gry wiec file repair jest nie potrzebny.
jaki masz model rutera to ci wyśle na pw link do odblokowania portów krok po kroku