Siema MMORPG
dla kazdego chetnego zobaczyc gre mam tu priva cos jak RAGEzone od RaiderZ czyli client na CBT2 troche krzaczkow ale da sie grac ^^
Siema MMORPG
dla kazdego chetnego zobaczyc gre mam tu priva cos jak RAGEzone od RaiderZ czyli client na CBT2 troche krzaczkow ale da sie grac ^^
Już pobieram, mam nadzieję, że chociaż trochę rozgrywki będzie sprawne.
Już pobieram, mam nadzieję, że chociaż trochę rozgrywki będzie sprawne.
ty no to stoi na cbt2 czyli masz cala gre prawie pvp nie wiem czy jest ale jest sporo ludzi jest kilka bugow ale da sie zuc:D jezeli ktos gdzies utknie tak jak ja np w teksturze czy cos klikasz
1:1 injury i bierzesz cant move czy teleport
Raz padłem i po respawnie postać leży jak krowi placek w polu i nie zamierza się podnieść >.<
Edit: Server padł to długo sobie pograłem...
Ehh, a chciałem pograć. Dajcie znać jak będzie działać na PW, z góry dzięki.
da fak dziala a jak padasz to masz 2 opcje do podniesienie ja nie wiem z czym problem
server nie pada tylko zawsze jak wylogujesz postac i bedziesz sie probowal zalogowac bez restartu clienta to jest info o connection lost
Dlaczego podczas rejestracji na forum pokazuje się takie coś:
The administrator has banned your email address. To contact the administrator click here
A przez ncsofta coś mi nie działa.
Dlaczego podczas rejestracji na forum pokazuje się takie coś:The administrator has banned your email address. To contact the administrator click hereA przez ncsofta coś mi nie działa.
WTF? Jakiego NCSofta? To jest koreański prywat...
Jak pobierasz lunchera to masz przez ncsofta, ale może wystarczy tylko klient, jak by ktoś mógł udostępnić swoje konto na tym forum. Już z 3 meili próbowałem i nic. Bardzo bym prosił, na PW oczywiście.
Siema MMORPG