Bladebound PL

Ktoś gra? fajnie się rozwija według mnie najlepszy mobilny h&s, lepszy od HiT nexona i sterowanie o wiele lepsze, pozbyli sie tego badziewnego joya, od siebie polecam

Z czasem poczujesz p2w jak bd musiał w kolko ta sama instancje robic a itak progress bd tak chocby wcale, mmo tego nie mozna nazwac gdyz to czysty singleplayer nawet arena jest solo bo z mobami walczysz.. Zero cooperacji... Juz jakis czas jest i nic poza dodaniem kolejnych map i eq nie wprowadzaja..

A w jakiej mobilnej apce tego nie masz ?, napisałem ze najlepszy według mnie h&s, ładne mapki, super optymalizacja, działa o wiele lepiej od HiT-a, na pogranie w sam raz, brakuje gildii, ale nie jest powiedziane, że tego nie będzie.

Bardzo ciekawe ewenty dają, żadnego kopiuj wklej :)

Dokladnie. o gre naprawde dobrze dbają, dodają ciagle nowe rzeczy widać ze wkłada w nia jest miłość a nie tylko kasa

A w jakiej mobilnej apce tego nie masz ?, napisałem ze najlepszy według mnie h&s, ładne mapki, super optymalizacja, działa o wiele lepiej od HiT-a, na pogranie w sam raz, brakuje gildii, ale nie jest powiedziane, że tego nie będzie.

Bardzo ciekawe ewenty dają, żadnego kopiuj wklej 

Zgadzam sie. Rosnie nam lider w mobilnych hns. Lecz optymalizacja nie jest dobra chyba ze masz telefonik za 1000zl + i to wybrany bo nie wszytskie sa do gierek. Mi na LG G2 mini i LG K10 LTE slabo chodzi. Znaczy sie w momencie wykonania ciosu (combosa) fpsy spadaja parktycznie do zera na ulamek sekundy, przy wiekszych zadymach telefon sie grzeje :) Gry ida w dobra strone, lecz optymalizacje sa pod flagowe telefony producentow. Taka jest prawda.

Up ja mam huawei-a p8lite i wszystko w jak najlepszym porządku, aktualnie z racji braku czasu nie gram, ale jak tylko dodadzą jakieś multi wrócę

Ktoś gra? fajnie się rozwija według mnie najlepszy mobilny h&s, lepszy od HiT nexona i sterowanie o wiele lepsze, pozbyli sie tego badziewnego joya, od siebie polecam