Blaszak czy ps3

Tego PC co napisales to nie kupuj. Nawet nie jest napisana dokladan specyfikacja podzespolow. Kolejna sprawa to ze nie oplaca sie kupywac 2 rdzeniowych kompow. No chyba ze max w co chcesz grac to GTA IV.

Radzę się zapoznać z informacją co oznacza ilość rdzeni w procesorze, a dopiero potem gadać takie głupoty.

Chociaż zgodzę się z Tobą z jednym, nie opłaca się kupować tego PC, ani żadnych innych gotowych z allegro, czy ze sklepów.

PS3 dalej potrafi wygenerować lepszą grafikę niż PC (Uncharted 3-nagroda za najlepszą grafike). PS3 jest do grania tylko w tytuły typowo konsolowe, bo np BF3 grafika wygląda jak na PC na najsłabszych detalach -.-

PS3 ma lepszą grafikę niż PC ? Proszę, bez przesady. Nie spotkałem się jeszcze z grą, która wyglądała by lepiej na PS3, a jeśli nadal będziesz upierać się przy swoim, to proszę, zobacz jakikolwiek test graficzny gier...

Aha, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Uncharted 3 jest to exlusiv na PS3, tzn. nie został wydany na żadnej innej platformie.

Jak chcesz pograć w BF3 to kup kompa bo wtedy możesz na zajebistej grafie popykać (kompy w tej chwili mają lepszą grafe), a poza tym to lepiej sie gra w fps na kompie

Powiedz mi jak on na kompie za 1400 będzie miał za***ista grafikę w BF3? Nie ma nawet pewności, że mu pójdzie na tym sprzęcie.

Osobiście polecam Ci kupić ps3 ze względu na możliwości twojego budżetu. Jeśli Ci się nie spieszy (w co watpie) to poczekaj na ps4, tak jak mówił FreeQ. Jednak na Twoim miejscu nie rozgladalbym się w przyszłość, bo jeśli będziesz nowym użytkownikiem konsoli to i tak masz masę świetnych gier do przejścia, nie mówiąc już o nadchodzących tytułach. Tak więc reasumujac: przy konsoli na pewno nie będziesz się nudził.

16 gb ram? Kretynizm. 6970 za 500 zł? Haha. Nawet komp za 3000 zł nie posłuży na 5 lat, nie ma co się oszukiwać.Proponuję dołożyć do pieca, żeby złożyć coś z intela i3/i5 + gtx 460/radeon 6850 w górę. Taki sprzęt nada się bardzo ładnie do gier, na jakieś 2 lata napewno.

oj w mmo napewno posluzy uwierz ze , do mmo napewno :) mam 5 letniego kompa teraz juz chyba i w kazdego mmo co wyszedl do tej pory gram na high...:) Wszystko do silnika Unreal lub Cry :) A nowy silnik grafiki pojawil sie po jakis 10 latach....patrz "L2" bo to chyba jedna z bardziej wymagajacych gier :)do tej pory...tak wiec do mmo napewno na 5 lat komp starczy ale nie za 1400zl:D Niech kupi plyte ramy i procka...pozniej gokupi karte lepsza za 1400...kupi plyte+I5+4-8gn ram:) pozniej 700 zl i ma 460 i zasilke:) lub radka 6850+...chyba ze i3 i jakas grfe do 400zl :)chociaz to napewno nie pociagnie tyle ile i5:)

a Po co ps3? w zadnego mmo nie pogra....pogra 10 razy i rzuci w kat konsole tak jak robi 50% osob....ile mozna siedziec i klepac w single? JA nie umiem juz w sngle grac:)

A czy on napisał, że będzie grał w MMO? Ja tam widzę tylko fife i BF3. A do fify bez dwóch zdań lepsza jest konsola, chyba że kolega jest masochista i będzie grał na klawiaturze. Ja jestem w posiadaniu obu platform dlatego kieruje się doświadczeniem. Mam zasadę, że nie udzielam się w tematach o których nie mam zielonego pojęcia, i nie udaje że wiem wszystko jak zapewne niektórzy użytkownicy biorący udział w tej dyskusji. Rozumiem też, że jeśli jest to forum o grach mmorpg to większość z Was to pc-towcy a z konsola to mieliście styczność jedynie na półce w Media Markt. Poza tym jeśli Ty nie lubisz singla, to nie zakładaj z góry, że inni mają taki sam gust. Mój wujek dla przykładu klepie tylko na singlu a wszelakiego rodzaju MMO omija szerokim łukiem.

oj w mmo napewno posluzy uwierz ze , do mmo napewno mam 5 letniego kompa teraz juz chyba i w kazdego mmo co wyszedl do tej pory gram na high... Wszystko do silnika Unreal lub Cry A nowy silnik grafiki pojawil sie po jakis 10 latach....patrz "L2" bo to chyba jedna z bardziej wymagajacych gier :)do tej pory...tak wiec do mmo napewno na 5 lat komp starczy ale nie za 1400zl:D Niech kupi plyte ramy i procka...pozniej gokupi karte lepsza za 1400...kupi plyte+I5+4-8gn ram:) pozniej 700 zl i ma 460 i zasilke:) lub radka 6850+...chyba ze i3 i jakas grfe do 400zl :)chociaz to napewno nie pociagnie tyle ile i5:) a Po co ps3? w zadnego mmo nie pogra....pogra 10 razy i rzuci w kat konsole tak jak robi 50% osob....ile mozna siedziec i klepac w single? JA nie umiem juz w sngle grac:)

L2 wymagające? Trolololo, w erze Aiona raczej nie?

L2 wymagające? Trolololo, w erze Aiona raczej nie?

W erze Aiona ? To już jest raczej era Vindictusa, Tery, C9, B&S, Kingdom Under Fire itp.(oczywiście pod względem wymagań), Aion to już przeżytek.

@TOPIC

PC będzie lepszym wyborem, tylko troszeczkę dozbieraj.

W erze Aiona ? To już jest raczej era Vindictusa, Tery, C9, B&S, Kingdom Under Fire itp.(oczywiście pod względem wymagań), Aion to już przeżytek.@TOPICPC będzie lepszym wyborem, tylko troszeczkę dozbieraj.

W porownaniu do l2 nie.

Najlepiej mieć to i to. Moim zdaniem na początku kupujesz dobry komputer. Na nim działają ci nowe gry i programy. Masz dostęp do wiele przydatnych urządzeń itd., a z czasem kupujesz sobie konsole żeby porządnie pograć. Chodź moim zdaniem nic nie zastąpi myszki i klawiatury w shooterach. Natomiast w wyścigi, przygodówki, piłkarzyki itp. lepiej gra się na konsoli. Myśl przyszłościowo co ci się bardziej przyda lub po patrz na to w ten sposób jakby wykombinować tu obie rzeczy.

oj w mmo napewno posluzy uwierz ze , do mmo napewno mam 5 letniego kompa teraz juz chyba i w kazdego mmo co wyszedl do tej pory gram na high... Wszystko do silnika Unreal lub Cry A nowy silnik grafiki pojawil sie po jakis 10 latach....patrz "L2" bo to chyba jedna z bardziej wymagajacych gier :)do tej pory...tak wiec do mmo napewno na 5 lat komp starczy ale nie za 1400zl:D Niech kupi plyte ramy i procka...pozniej gokupi karte lepsza za 1400...kupi plyte+I5+4-8gn ram:) pozniej 700 zl i ma 460 i zasilke:) lub radka 6850+...chyba ze i3 i jakas grfe do 400zl :)chociaz to napewno nie pociagnie tyle ile i5:) a Po co ps3? w zadnego mmo nie pogra....pogra 10 razy i rzuci w kat konsole tak jak robi 50% osob....ile mozna siedziec i klepac w single? JA nie umiem juz w sngle grac:)

Dokładnie, dokładnie. Kupiłem Xboxa 360 i przegrałem może max 30 godzin. SP wieje nudą. Oprócz RPGÓW nie umiem bawić się w single.

Mam takie pytanko czy kupić Playstation 3 czy moze starego dobrego blaszaka. A więc oba kosztują po 1400zl (Ps3 ma 2 gry w cenie)

Komputer:

procesor- Intel pentium dual core 3.2 GHz

karta graficzna- 1GB

dysk twardy-500 GB

No a ps3 ma 320GB(więcej opisy w sklepie nie było więc chyba niepotrzebny) A więc chciałbym sobie pograc w pare gierek np. Battlefield 3, FIFA 12 na ps3 grałem u kolegi i nawet spoko. Ale wydaje mi się ze ten piec za tę cenę nie jest taki zły. No cóż ale jestem niezdecydowany i dlatego tu pytam :-)