Bo fantazja, bo fantazja ...
Fantazjuj dalej
6950 tu akurat mój błąd, chodziło mi o 6950 nie wiem dlaczego 6970 napisałem. Jak nauczyli cię czytać to zaistę zauważyłeś cenę 700, nowe są za 900, dlatego jak wejdą radeony 7000 to uważam, że cena za używane spokojnie popłynie do 500-600. Ale pewnie, łatwiej jest napisać fantazja niż cokolwiek sprawdzić.
Co do jeszcze wyższego, 16 GB oczywiście nie jest potrzebne, bo 8GB spokojnie wystarczy na wszystko, tylko skoro ceny i tak są niskie to można się szarpnąć, 2 setki trzeba wyłożyć na stół za 8GB, zaś 150 dokładasz i 16 masz. Już pisałem, karta graficzna kosztowała około 500 w dniu premiery, a służy mi już 3 rok i gry chodzą dobrze na wysokich ustawieniach. Więc jak kupujesz byle gówno to oczywiście, że nie wystarczy na 5 lat. Oczywiście wiadomo, że po 5 latach będzie już zapewne nadawać się do odpalania najnowszych gier na niskich lub średnich, ale MMO i system spokojnie utrzyma na maksa, a kupować kompa tylko żeby się podjarać ultimate ustawieniami jest idiotyzmem. Jeżeli musisz koniecznie pokazać, że wiesz lepiej to napisz to chociaż normalnie, a nie jak dziecko w piaskownicy bo tylko pajaca z siebie pociskasz.