Blaumro jak zwykle na propsie

Może odrazu weźmy pod lupe konstytucję... ? Hmm Czekaj teraz przytoczymy kodeks Hammurabiego.

Piszesz takie głupotki, żeby zabłysnąć? Jak to z tobą jest.

Jasno przytoczyłem zawartość regulaminu i spam na sb czy prowokowanie już jest zabawne.

Napisałem dlaczego dostałem ostrzeżenie i czego się tutaj doszukujesz.

Co post wychodzi twój intelekt.

Nie wiem czy twój mózg jest taki rozgarnięty, by zrozumieć że według regulaminu nie zrobiłem nic złego.

Znowu wygrałem 5:0...

Zazdroszczę ludziom którzy mają tyle czasu na takie pierdoły.

Tazos ja ci mowiłem wyrwiesz "perme"

Chcesz czy nie na forum sa wyjatki i zawsze beda np nawet ja kiedys dostałem PW od "władz" zebym nie prowokował bo przeginam na SB
Savl dostał zawieche za filmiki na sb
A VL "perme" z miejsca za w sumie za bycie soba;p
Wyjątki będą zawsze i w sumie moze lepiej ? przynajmniej sa smieszne chwile tak jak np QQ TAZOS ;p

Nie wszysto bedzie pod regulaminem bo to nie jest jakis dekalog a zbiór pomagający w utrzymaniu pozorowanego porządku na forum ;p
Regulamin jak polskie prawo mozna interpretować 100x i kazdy inaczej

Prosta sprawa nie zachowuj sie jak troll i bedziesz mial spokój
Chcesz wlczyć ? to w koncu polecisz :D
Ja w głebi skorodowanego serduszka marze o tym 2gim ;p

PS jak ci sie cos nie podoba to wiesz to nie forum potrzebuje ciebie tylko twoj wymóg atencji potrzebuje forum ;p
PS2 ja jestem prawonożny chaotyczny ;p Gardzę trollowaniem i jestem poważnym użytkownikiem ktory szanuje prawo forum!

za***iste to forum, możesz przez 250 postów obrażać wszystkich i nic, a jak jeden wulgaryzm w jakimkolwiek sposób napiszesz to już sie rzucają xD Te czasy, gdy można spokojnie każdego wyzywać nie używając wulgaryzmów, i wszystko w porządku...

Otóż nie... moj drogi poddany TheHorizon... te czasu sie skonczyly... nastał czas...POGARDY ;p
Teraz nawet lekka obelga i warn;p ja za slowo pleb dostałem 3 ptk;p wiec to wcale nie prawda

Teraz jestr gorzej niz bylo bo kazdy czuje sie urażony z byle powodu ;p rasa "świętych krów"
Ps twoja wypowiedz tez podlega karze....

The horizon wez edyta zrob bo warna za wulgaryzm dostaniesz ja juz tak zlapalem jednego xD Co do tematu tez mi sie nie podoba traktowanie zwyklych userow albo jestesmy rowni albo niech daja sensowne powody warnow i banow.

ja tez jestem zwyklym uzytkownikiem i domagam sie równego traktowania, każdy ma prawo pisać tematy w zazaleniach, a ja nie moge bo mam same sprawiedliwie wystawione warny!! czuje sie dyskryminowany. A jak moderatorzy sie nie poprawią to napisze temat w zazaleniach ot co xD

Uwierz każdy tu jest róny mniej wiecej... siedze tu dlugo z takim blaumro gadam jak z kumplem dobrym ale jak sie wychyle na forum to ma juz miejsce na moja glowe -.-
Po prostu trzeba pojac ze pajacowanie nie jest mile widziane... no moze czasami ale nie non stop

Są fora gdzie "równość" nie istnieje, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr to podam jeden przykład - Polskie forum LoLa (nie to oficjalne tylko prywatne). Kto tam siedział ten wie jacy stronniczy są tam moderatorzy i albo siedzisz cicho albo dostajesz perma. (bo po co dawać ostrzeżenia i warny, lepiej od razu zbanować), dlatego ja bym na waszym miejscu tak nie psioczyła.

Jeszcze apropo powyżej wspomnianego forum, to pamiętam, że był tam koleś, który miał podobny nick do twojego, też związany z jakimiś Tazosami, śmiałabym się jakbyś to ty faktycznie był :D Zwłaszcza, że tamten koleś perma ma już od dawien dawna, a jego zachowanie w sumie było podobne (by nie rzec, że identyczne) co twoje.

7b5f748686_przypadek_.jpg

W skrócie, to sytuacja taka sama jak poprzednio. Albo Tazos zgłosisz się do Chmarusa albo podaruj sobie to forum. Wszyscy na tym dobrze wyjdziemy. Jak dla mnie, to temat powinien zostać zamknięty, bo coś wierzyć mi się nie chce, że jakiś moderator ma coś przeciw decyzji blaumro.

Warn nie zostanie zdjęty.

Panie Tazos, nie lubimy tutaj takiego zachowania jakie Ty prezentujesz. To, że w regulaminie nie ma wzmianki o prowokacjach nie znaczy, że takie zachowania na skalę jaką Ty je uprawiasz są czymś pożądanym tutaj. Jeśli chcesz możesz dalej zachowywać się tak jak to robiłeś do tej pory ale wróżę Ci w takim wypadku rychły koniec. Już jedna taka osoba jak Ty wyleciała przez właśnie takie akcje, a był to sławny VampirLord, który straszył wszystkich dookoła (włącznie ze mną) pozwami gdy był już bardzo blisko "upadku" a nawet po nim. Jeśli natychmiast nie schowasz swojego wielkiego ego w kieszeń to po prostu zrobię z Twoim kontem to samo co zrobiłem z kontem VL'a i uwierz mi nie będę musiał w jakikolwiek sposób usprawiedliwiać swojej decyzji.

Niemniej jednak mam nadzieję, że do tego nie dojdzie i zaczniesz zachowywać się w cywilizowany sposób. Nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma.

Oj nie lubimy się z tym panem, ale o tym na sam koniec.

Po pierwsze już mówię czemu nie wale na PW.

Po 1.

Po 2.

Czyli kiedy kończą się sezonowane argumenty moderatorowi i nic już nie wymyśli...

e35fc233ab116b6fgen.png

Już wiecie czemu.

Przejdźmy zatem do powodu bana.

Są nimi uwaga uwaga...

AND THIS REASON IS

887affada3d5675agen.png

TU TU TU TU TU TU (w tle leci THE TIME IS NOW)

Prowokowanie nie jest w żaden sposób zabronione i nic o tym nie ma w regulaminie. Czyli wiesz możesz sobie wmawiać tylko zostaw to dla siebie.

Spam na SB, a to dobre. Wystarczy spojrzeć co jakiś czas na ten czat, by zobaczyć 5 wiadomości pod rząd przez jedną osobę. I jest to całkowicie normalne. To po pierwsze.

Po drugie to tutaj taki fragment z forum.

4.3. Zabronione jest publikowanie jednego postu pod drugim (za wyjątkiem wyszczególnionych w poprzednim podpunkcie sytuacji oraz shoutboxa)

Widzę grubo tutaj blaumro się bawisz.

Dlaczego taki śmieszny powód? Oczywiście przecież ja mam u niego minusa.

Powiem wam też czemu, gdyż blaumro nie dorósł do roli moderatora i niczym ten poniżony przed koleżankami z klasy chłopiec z III C gimnazjum

walczy zażarcie. Tylko trochę mniej uczciwie i przegrywa po raz 2. Wcześniej gdy skończyły mu się sensowe argumenty wbił i po prostu zamoknął mój temat skargi...

Twierdząc, że wszystkie posty w tym temacie bez "linku do wyniku" to offtop hahaha hahahah hahaha hahah kisnę jak ogórki. Pomijając fakt, że połowa ludzi tego nie zrobiła, ale warn należał się tazoskowi, bo on jest zły.

I naśmiewa się z blaumra, że jest mało wartościowy i bezużyteczny na tym forum czyż nie?

Oczywiście... że tak. Widzisz ja chociaż mam niezbity argument na twoją nieobiektywność i próbę wykluczenie mnie ze społeczności na tym forum co pokazałeś już po raz drugi.

Czyli grasz nie fair :) oj jaka szkoda.... bo wytykam ci twoję błędy i się obrażamy ? OJO JOJO SZKODA...

Popisałeś się nie ma co.
Tak więc przedstawiłem swoje stanowisko.

Jeżeli którykolwiek admin chce się podeprzeć proszę o SS moich "przestępstw" z SB, by mieć jakieś uzasadnienie.

Pewnie będę musiał się znowu rozpisywać bo on się nie przyzna do błędu. Więcej takich moderatorów...

Jako iż dostałem też 2 dni bana pragnę prosić o jakieś zadośćuczynienie <3 pozdrawiam administracje :P xD.