Oj nie lubimy się z tym panem, ale o tym na sam koniec.
Po pierwsze już mówię czemu nie wale na PW.
Po 1.
Po 2.
Czyli kiedy kończą się sezonowane argumenty moderatorowi i nic już nie wymyśli...
Już wiecie czemu.
Przejdźmy zatem do powodu bana.
Są nimi uwaga uwaga...
AND THIS REASON IS
TU TU TU TU TU TU (w tle leci THE TIME IS NOW)
Prowokowanie nie jest w żaden sposób zabronione i nic o tym nie ma w regulaminie. Czyli wiesz możesz sobie wmawiać tylko zostaw to dla siebie.
Spam na SB, a to dobre. Wystarczy spojrzeć co jakiś czas na ten czat, by zobaczyć 5 wiadomości pod rząd przez jedną osobę. I jest to całkowicie normalne. To po pierwsze.
Po drugie to tutaj taki fragment z forum.
4.3. Zabronione jest publikowanie jednego postu pod drugim (za wyjątkiem wyszczególnionych w poprzednim podpunkcie sytuacji oraz shoutboxa)
Widzę grubo tutaj blaumro się bawisz.
Dlaczego taki śmieszny powód? Oczywiście przecież ja mam u niego minusa.
Powiem wam też czemu, gdyż blaumro nie dorósł do roli moderatora i niczym ten poniżony przed koleżankami z klasy chłopiec z III C gimnazjum
walczy zażarcie. Tylko trochę mniej uczciwie i przegrywa po raz 2. Wcześniej gdy skończyły mu się sensowe argumenty wbił i po prostu zamoknął mój temat skargi...
Twierdząc, że wszystkie posty w tym temacie bez "linku do wyniku" to offtop hahaha hahahah hahaha hahah kisnę jak ogórki. Pomijając fakt, że połowa ludzi tego nie zrobiła, ale warn należał się tazoskowi, bo on jest zły.
I naśmiewa się z blaumra, że jest mało wartościowy i bezużyteczny na tym forum czyż nie?
Oczywiście... że tak. Widzisz ja chociaż mam niezbity argument na twoją nieobiektywność i próbę wykluczenie mnie ze społeczności na tym forum co pokazałeś już po raz drugi.
Czyli grasz nie fair oj jaka szkoda.... bo wytykam ci twoję błędy i się obrażamy ? OJO JOJO SZKODA...
Popisałeś się nie ma co.
Tak więc przedstawiłem swoje stanowisko.
Jeżeli którykolwiek admin chce się podeprzeć proszę o SS moich "przestępstw" z SB, by mieć jakieś uzasadnienie.
Pewnie będę musiał się znowu rozpisywać bo on się nie przyzna do błędu. Więcej takich moderatorów...
Jako iż dostałem też 2 dni bana pragnę prosić o jakieś zadośćuczynienie pozdrawiam administracje xD.