Witajcie, piszę w Tym dziale ponieważ wydaje mi się najodpowiedniejszy, chodzi o grę Bloodline Champion, jest to troszkę uboższa wersja odważę się stwierdzić LoL'a, ta gra ma swój urok o czym zaraz opowiem.
Dlaczego to piszę, po ponad roczej przerwie, odpaliwszy ją znów przedwczoraj zauważyłem zmiany, te złe jak i te "lepsze", rozmawiałem ze znajomym z clanu (Polski) bardzo mała aktywność graczy, dowiedziałem się również że zamkneli forum:(, źle się dzieje, bardzo chciałbym was zachęcić do pobrania tych kilkusek MB na danie mu szansy, naprawdę lubię tą grę ze względu na to że ma prosty aczkolwiek bardzo bogaty system rozgrywania rund czy samej walki, głównie mocna strona to umjejętność rozłożenia skilli w czasie, oraz włączenie ich w odpowiednim czasie, głownie chodzi o tzw "SKILL" Ta gra różni się diametralnie od LOL'a odrazu to widać, ale ma to coś, ten klimat który staram się przekazać, bardzo dobrze się gra jeśli jest więcej znajomych którzy mają chęci, czas, zapał na naukę powolną SKILLA, oraz pieniędzy na dodatki do naszej postaci, w grze nie wydałem ani złotówki a mam to co chce z IS, naprawde ta gra nie wymaga kompletnie kupowania niczego, wystarczy chcieć i zbierać, mecze są nie długie w porównaniu do LOL'a, naprawde kilka meczyków wieczorem odpręża a do tego nie zmusza do siedzenia 30min na zakończenie meczu.
W grze głównie grają gracze z wiekiem 18-21+, zapraszam każdego kto podchodzi do tej gry obiektywnie, lub z nastawieniem pomocy.
Możemy się spiknąć oraz dodam was do Polskiego Clanu, razem ze starym kumplem "oopad" który ma lata stażu w tej grze postaramy się pomóc oraz doradzić w obojętnie jakiej sprawie, nie chcę przedłużać tego tekstu bo to nic nie da, dopóki sami nie poświęcicie tej grze troszkę czasu.
Jeśli już grałeś oraz nie spodobało Ci się, bardzo bym prosił o nie wypowiadanie się, chyba że jest to ocena obiektywna/dobra, staram się zachęcić ludzi którzy nie mieli z nią jeszcze doczynienia a powinni to trobić, moim zdaniem.
Pozdrawiam!
Spotkacie mnie w grze pod nickiem: SkullCracker
OCZEKUJĘ WAS!
http://www.bloodlinechampions.com/
Film mojego autorstwa który wprowadza w grę oraz prezentuję walke:
http://www.youtube.com/watch?v=E7o4-vReutY
Być może dużo nie przedstawia, samą śmietanke gry można spić dopiero spróbując w nią zagrać
W grze mamy klasy: TANK, RANGE, HEALER, MELEE
Oraz tryby gry:
Arena
Conquest
Capture The Artifact
Prócz tego można nieco w trakcie zdobywania umjejetnosci oraz lvl czy pieniedzy ulepszać postać, medalionami oraz traitami
PROSZĘ O WYPOWIEDZI LUDZI KTÓRZY SPRÓBOWALI! A GRALI CO NAJMNIEJ 5 GODZIN.
edit. 2014.02.18
Film mojego autorstwa który wprowadza w grę oraz prezentuję walke: