Bleach

Ja oglądam też Blecha oglądałem 125 odcinków jest to jedno z moich ulubionych anime

Dostałem właśnie 30 odcinków od kolegi, jak będę miał czas to przejrzę.

Bardzo fajne anime, podoba mi sie fabuła i klimat

Anime jest wypchane filerami a odc jest 177 aktualnie wychodzi co tydzień chyba w czwartek lub piętek na str. Klik

odcinki ukazują się we wtorek w tokio tv ale na stronce dają w czwartek

Kolejny archeolog xd a co do tematu to zdecydowanie wolę Naruto jakoś bardziej do mnie przemawia : )

...Anime jest wypchane filerami...

Jeśli uważasz ze bleach jest wypchany fillerami to porównaj sobie z Naruto które ciągnie się jak brazylijska telenowela :mrgreen:

Wracając do tematu Bleach to świetne anime warte poświecenia waszego cennego czasu :-P chociaż pierwsze odcinki mogą się wydawać nudne i trudne do przejścia ( wiem z własnego doświadczenia, podchodziłem do bleacha 3 razy) jednak po jakimś czasie fabula się rozkręca a człowiek ma ochotę na więcej i więcej :-P

trudne do przejścia ( wiem z własnego doświadczenia, podchodziłem do bleacha 3 razy) jednak po jakimś czasie fabula się rozkręca a człowiek ma ochotę na więcej i więcej :-P

Popieram, do Bleacha podchodziłem 2 razy ;P A co do naruto...to właśnie na obrót, fajny początek, ale teraz te Shipuu to tak zepsuli, to jest już dosłownie jak telenowela, "och Naruto, jak ja cie kocham - och naprawdę?" Takie po prostu żenujące i naprawdę już mi żal to oglądać bo jest to kaszana i tyle

naruto wlasnie tez poczatek jest slaby w srodku sie rozkreca a koncowka same fillery....

co do shipp poczatek fajny srodek slaby, i teraz sie rozkreca od walki z Hidanem i smierci Asumy ;)

Noo O_o za 2 odcinki będzie znowu walka z Hidanem i Kakuzu. Ojj będzie ostro :D

...Anime jest wypchane filerami...Jeśli uważasz ze bleach jest wypchany fillerami to porównaj sobie z Naruto które ciągnie się jak brazylijska telenowela :mrgreen: Wracając do tematu Bleach to świetne anime warte poświecenia waszego cennego czasu :-P chociaż pierwsze odcinki mogą się wydawać nudne i trudne do przejścia ( wiem z własnego doświadczenia, podchodziłem do bleacha 3 razy) jednak po jakimś czasie fabula się rozkręca a człowiek ma ochotę na więcej i więcej :-P

Powiem Ci że w Naruto od 135 odc. są filery a w Bleach zaczynają sie w połowe akcji i niktórzy nie mogą się doszekać aż się skończą a też masz racje bo w Naruto połowa 1 serii to filery

Ja oglądam też Blecha oglądałem 125 odcinków jest to jedno z moich ulubionych anime