Błędy z ładowaniem mapy?

Witam, dosyć często przy zmianie lokacji wywala mi klienta i pokazuje się błąd "unable to map view of file(..)" lub Visual c++ runtime error, coś takiego.

Przeinstalowałem grę i dalej, spotkałem się z kilkoma osobami które mają ten sam błąd.

Czy jest to wina jakiegoś patcha ? Podczas Closed Bety nie miałem takich problemów.

Też macie z tym problem ?

Pozdrawiam.

Reinstall gry, wyłączenie antivira/firewalla.

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/47736/page/4

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/korghy

Użycie googli za trudne jest ? :<

A czytać Pan potrafi ? Grę reinstalowałem, wyjątki dodają mi się automatycznie do firewalla.

W żadnym z wymienionych linków nie widzę żadnego rozwiązania owego problemu.

PS: Lepiej byłoby nie odpisywać aniżeli pisać głupie trollowe odzywki.

Polecam na przyszłość używać czegoś co zwą empatią, o ile nie będzie to za trudne ;)

Jeżeli znalazł bym w google, coś co by mnie usatysfakcjonowało to bym tu nie pisał ;)

Pozdrawiam.

Ok, pewnie zaraportowane już , więc chyba nie pozostaje nic innego jak czekać na fixa.

Zmień jakość tekstur z high na medium.

W drugim czy w pierwszym linku jest pokazane jak to naprawić. Widać, że angielski PRO.

W drugim czy w pierwszym linku jest pokazane jak to naprawić. Widać, że angielski PRO.

Znajdź i zacytuj mi, rozwiązanie MOJEGO problemu ;)

Widać , że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Zmień ustawienia grafiki na niższe - twój komp nie uciąga tego i crashuje sie . Miałem to samo i pomogło .

Tyle , że wcześniej jak grałem to na maksymalnych nic takiego nie miałem , mimo, iż mój komputer spełnia z dużym zapasem wymagania sprzętowe to wina komputera?

Coś mi się wierzyć nie chce, chyba, że POE po jakimś nowym update zmienił wymagania co do sprzętu na dużo większe.

Takie problemy zaczęły się w 2 akcie, z tego co wyczytałem na głównym to wiele osób ma ten problem i jest to wina gry. Piszą, że zostanie to naprawione, podczas następnego patch fixa.

PS: Zmieniłem na najniższe ustawienia, i dalej mam ten błąd.

Może sproboj odinstalować i zainstalować C++ runtime.

bodajże to jest to. tutaj pod 32 bitowe systemy: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Zmień te ustawienia graficzne i się z nikim nie kłóć bo wpadasz we własną dziurę, w akcie drugim miałem dokładnie ten sam problem. Ciągle na max aż w drugim akcje zaczął się buntować próbowałem rozwiązać problem przez 2 tygodnie aktualizowałem nawet biblioteki runtime'a(tego sam szukaj bo nie mam linku a ciężko dorwać dobrą wersję). Skończyło się na tym że zmieniłem ustawienia graficzne i wszystko śmiga. Ta gra po prostu żre ramy, sama gra mi żarła 1,2GB a przechodząc z mapy na mapę przebijało moje 3GB i crashowało.

Nie zauważyłem że zmieniłeś, zostaw wszystko na low i poszukaj bibliotek, najnowsze są z 2010 roku, po zaktualizowaniu wszystko powinno śmigać, ten sam błąd wystąpił u mnie i pozbyłem się go tymi dwoma kroczkami.

Podaj nam jeszcze parametry swojej jednostki to może coś ustalimy, bo gra pomimo wszystko jest męcząca dla komputera

"D:\Program Files\Grinding Gear Games\Path of Exile\Client.exe" --nosound i po sprawie.

u mnie też podobny problem pojawił sie od pewnego czasu, grałem cały czas na max detalach. Praktycznie co nowo otwartą instancje miałem crasha, reinstalowałem gre, aktualizowałem biblioteki i sterowniki, nawet zmniejszyłem detale gry, występuje teraz to rzadziej ale w dalszym ciągu co jakiś czas dalej mnie wywala, na dodatek z patchem który poprawiał gre na XP crashe zaczęły występować na mapie a nie tylko przy przenoszeniu się między nimi.

Ja miałem ten błąd. Jedynie co u mnie podziałało to wyłączenie wszystkich dzwięków w grze oraz włączenie gry na pełny ekran. Crashy nie zniknęły całkowicie ale terez występóją sporadycznie przez co można grać w "miare" normalnie.

WItam mam ten sam problem, ale nawet gry nie mogę włączyć gdyż wyskakuje to.. co z tym zrobić?

http://www.tinypic.pl/1zgor97nf9ps

Witam, dosyć często przy zmianie lokacji wywala mi klienta i pokazuje się błąd "unable to map view of file(..)" lub Visual c++ runtime error, coś takiego.

Przeinstalowałem grę i dalej, spotkałem się z kilkoma osobami które mają ten sam błąd.

Czy jest to wina jakiegoś patcha ? Podczas Closed Bety nie miałem takich problemów.

Też macie z tym problem ?

Pozdrawiam.