[Bless] Deal With It, PvX - Semi-Hardcore - Union

Polska gildia Deal With It rekrutuje!
Jesteśmy starą gildia która zaczynała swoją przygodę w Archeagu jako Deal With It, potem graliśmy w Reveletion Online jako Adrenaline, można było nas spotkać w wielu grach jak np. Albion Online, Path of Exile czy Black Desert Online. Teraz zaczynamy swoją przygodę w Bless Online.
Aktualnie gramy na japońskim serwerze w celu poznania gry i różnych jej mechanik.
Nie ma u nas zbyt wielkich dram (tylko takie w sam raz żeby coś się działo, więc nikt nie będzie się nudził :D).

czego oczekujemy:
Przede wszystkim grania z gildią - nie szukamy ludzi którzy na zdanie “idziemy się bić” “idziemy bić bossa” dają logout albo udają afk’a.
Kultury - nie zabraniamy oczywiście nikomu przeklinać, ale nie chcemy by na rajdzie ktoś co chwilę krzyczał “kur** padłem”, albo używał przekleństw jak przecinków.
Obecności na discordzie podczas gry a szczególnie podczas rajdów (przynajmniej na nasłuchu). Na Discordzie będą też pojawiały się wszystkie ogłoszenia związane z gildią.
co oferujemy:
Znajomość gry i pomoc nowym graczom - mamy ludzi którzy grają na serwerze JP w celu nauczenia się gry i przygotowania do startu naszej wersji
Zorganizowaną i doświadczoną oficerkę - dowodziliśmy topowymi gildiami w Archeage jak i Reveletion Online
Miłej atmosfery - no ba!

Po więcej informacji najlepiej pisać do @Fedrin#4499
lub na nasz discord: https://discord.gg/bJSEzhC

Polecam gildie, dobra jest, prawde mowie, nie placa mi za ta promocje

Jest jakaś nakładka zangielsczająca na serwerze JP?

masz poradnik do bless JP - http://terrytie.su/?p=1055 który to tak wspaniała gildia mogła od razu wkleić w temacie …

tak jest english patch

po 30 minutach udało mi się wpisać captche po japońsku - ale satysfakcja z tego duża :slight_smile:

1lajk

gierka no target czy target ??

właśnie pograłem godzinkę i powiem że bardzo fajna gierka… takiej własnie gry od dawna szukam w świecie fantasy z naciskiem na pvp, prostej bez pierdyliarda skili na pasku tzn skili jest sporo ale można wybrać chyba tylko 9 czy 11 na tkz Skill deck których można mieć kilka

Faktycznie trochę optymalizacja chyba kuleje a może to przez ten japoński serwer niby miałem ponad 60 fpsów cały czas w 2k ma max detalach ale płynne to nie było tak samo jak zmniejszyłem ustawienia też płynnie super nie było więc zakładam że to jednak serwer lag.

co do samego gameplaya to skile wydają się spoko, grałem archerem, grafika szału nie ma ale solidna, w maju kupię na 100% a teraz postaram sie pograć trochę na japońskim co by potem szybciej się wykoksić i karać nobów na pvp. Trochę denerwuje na początku mało staminy bo chwile sprint pobiegne i już dupa ale naszczęście mounta się dostaje na początku.

Combat mi przypomina ten z FF 14 ale jest dynamiczniejszy

Wystarczyło wbić na discord i się zapytać, nie ma sensu byśmy wrzucali tutaj wszystkie poradniki jakie znajdziemy do gry :smiley: , to temat rekrutacyjny do gildii a nie zbiór poradników do Blessa :stuck_out_tongue:.

Od razu dodam by spamu nie robić: postanowiliśmy grac po stronie Union.

Start już 28, jeśli chcesz grać z nami już od samego początku zapraszam na nasz discord :slight_smile:

ja niestety gram po stronie hieron :stuck_out_tongue: