Bless Online (KR) - Ekipa

Witam'

Szukam ludzi którzy chcą doświadczyć przygody z Bless Online (KR).

Ponieważ 26 Grudnia Skończyła się CBT2 oraz na forach jest informacja iż OBT rozpocznie się w Styczniu , chciałbym złożyć grupę graczy aby przetestować ten tytuł a w późniejszej fazie gdy gra wyjdzie w EU ( 2015/2016 ) z chętnymi graczami stworzyć Polski Legion .

Warunkiem uczestnictwa w OBT Bless Online (KR) jest posiadanie aktywnego konta, z potwierdzonym I-PINem .

Można takie konto kupić za 10$ na stronach sprzedających koreańskie czyste konta.

Posiadamy ENG Patch, gra w 90% jest przetłumaczona na Angielski oraz w 50% na Polski , aktualnie poprawiamy tłumaczenia. Czemu na Polski? Ponieważ nie każdy musi znać ENG w takim stopniu aby zrozumiał grę, choć rzadko się zdarza :)

Pingi przy używaniu WTFAST , w granicach 190-210 , jednak przy systemie Bless nie robi to większej różnicy i spokojnie dawałem radę na PvP z Koreańczykami.

http://bless.pmang.com/ < Strona główna.

Jak mi kupisz konto to zagram :)

Jak mi kupisz konto to zagram

Idź rozgościć ulotki 1 dzień to zarobisz, bo z takimi komentarzami to pokazujesz swój poziom "gimba"

Powaznie napisalem kolego. Chcesz ludzi do grania to zalatwiaj. Oferujesz gre wiec sie postaraj. Gimba? Kpisz. Oferujesz juz ktoras gre z rzedu na forum do pogrania i ... nic. Zero zainteresowania. Powinienes sie cieszyc ze ktos odpisuje na twoje gry z ponadprzecietnymi pingami.

ps. Skoro nie znasz uzytkownika nie obrazaj go od "gimba". Moze sie okazac ze jest 2x starszy niz ty.

Powaznie napisalem kolego. Chcesz ludzi do grania to zalatwiaj. Oferujesz gre wiec sie postaraj. Gimba? Kpisz. Oferujesz juz ktoras gre z rzedu na forum do pogrania i ... nic. Zero zainteresowania. Powinienes sie cieszyc ze ktos odpisuje na twoje gry z ponadprzecietnymi pingami.ps. Skoro nie znasz uzytkownika nie obrazaj go od "gimba". Moze sie okazac ze jest 2x starszy niz ty.

A co Ty myślisz że na tym portalu macie Caritas? Pomoc dla powodzian, odnośnie Black Desert to do tej pory z tego portalu gramy z ekipą mało bo mało ale jest, nie każdy musi sie odezwać,

Jeśli chodzi o załatwianie kont, no Ty jesteś smieszny, i też mówię poważnie , kto będzie chciał zagra ale każdy ma sobie sam załatwić konto bo to jest jedyny mus jaki trzeba spełnić aby zagrać. Skoro ja i 10 innych osób ma konta , niektórzy kupili inni dostali od kumpli z Korei , to reszta chętnych tez sobie da rade załatwić. Trochę wysiłku i grosza , a nie liczyć ze wszystko za darmo jak w MOPS

BTW

Myślałem że novasociety jest wyższy poziom graczy, ale się myliłem.

A co Ty myślisz że na tym portalu macie Caritas? Pomoc dla powodzian, odnośnie Black Desert to do tej pory z tego portalu gramy z ekipą mało bo mało ale jest, nie każdy musi sie odezwać, Jeśli chodzi o załatwianie kont, no Ty jesteś smieszny, i też mówię poważnie , kto będzie chciał zagra ale każdy ma sobie sam załatwić konto bo to jest jedyny mus jaki trzeba spełnić aby zagrać. Skoro ja i 10 innych osób ma konta , niektórzy kupili inni dostali od kumpli z Korei , to reszta chętnych tez sobie da rade załatwić. Trochę wysiłku i grosza , a nie liczyć ze wszystko za darmo jak w MOPSBTWMyślałem że novasociety jest wyższy poziom graczy, ale się myliłem.

Na razie 48lv w TERZE, wyzszy bedzie za pare dni. Zrob screena jak te 10 osob gra z toba.

A tak wogole dlaczego obrazasz mnie? :) Ja Ci nie oblizam :( I ty piszesz mi o poziomie...

Na razie 48lv w TERZE, wyzszy bedzie za pare dni. Zrob screena jak te 10 osob gra z toba.

Jakbyś przeczytał pierwszego posta, to byś wiedział że CBT2 własnie się skończyło i całe community, czeka na OBT która ma być w styczniu, czytaj ze zrozumieniem a zostanie Ci to wynagrodzone :)

A tak wogole dlaczego obrazasz mnie? Ja Ci nie oblizam I ty piszesz mi o poziomie...

Nikt Cie nie obraził , tylko porównałem Twoją wypowiedź do odpowiedniego poziomu, ponieważ polak będzie polakiem , sam się nie pofatyguje żeby coś otrzymać , zrobić tylko liczy na łaskę innych , albo coś za darmo dostanie, bo sam jest śmierdzącym leniem który idzie na łatwiznę. To porównanie było ogólnie, nie skierowane do Ciebie.

Po prostu mnie krew zalewa , jak ktoś prosi o coś za darmo , co kosztuje trochę pracy bądź wkładu finansowego.

Zarabiam srednia krajowa i stac mnie na takie frykasy, lecz nie mam zwyczaju placic za takie bzdety.

ps. obraziles :)

ps2. jestem polakiem -.- a ty?

ps3. Przepraszam ze wprowadzilem chaos w temacie. Nie mialem na celu trollowac lub podjudzac do klotni. Po prostu oznajmilem pewna kwestie otrzymalem odp. i basta. Pozdrawiam

szkoda ze dopiero teraz znalazlem ten teamt... wlasnie zakupilem konto do black desert.... rozumiem ze w to rowniez grales? ktora z tych gier jest lepsza twoim zdaniem?

moze skusze sie na konto do bless jak troche pogram w black desert to chetnie sie przylacze

Wbiłem 50 Lv w Black Desert i grałem w bless na CBT2 , porównać te 2 tytuły to jak porównać łapę do Sexu z kobietą.
Mówię poważnie, myślałem że BD to dobry tytuł jednak szybko sie przekonałem że nie jest tym czym był reklamowany, w przypadku blesaa miód malina , szczerze polecam ten tytuł a dodatkowo wspólnie z ekipą w 100% przetłumaczyliśmy grę na ANG

Linki do niektórych tłumaczeń:

Lista, skili
Lista lokacji

OBT startują w styczniu ? wiesz którego dokładnie? jeśli macie zangielszczenie to chętnie zagram bo w BD to raczej na powaznie nie da się pograć z krzakami

Angielszczenie jest przygotowane w 100%, czekamy na klienta OBT aby zaktualizować pliki, ponieważ naCBT1 oraz 2 wszystko działało elegancko :)

Questy

Patch Progress

UI - 100% ( przetłumaczone zdanie po zdaniu aby uniknąć błędu , ponieważ jest to rzecz z którą gracz ma ciągle styczność )

Skile - 100% (Skile Klass przetłumaczone ręcznie, skile mobów przez google translate , z czasem będziemy poprawiać te tłumaczenia)

Tworzenie postaci - 100% ( Wszystko ręcznie przetłumaczone zdanie po zdaniu )

Itemy - 100% (najważniejsze takie jak potiony, żarcie przetłumaczone ręcznie, reszta przez translator aktualnie poprawiamy tłumaczenia)

Mounty - 100% ( Przetłumaczone ręcznie )

Questy - 100% ( Wszystko przez translator )

Pracujemy aktualnie nad porpawieniem istotnych tłumaczeń , niestety ale serwery są wyłączone więc przeglądamy pliki pojedynczo i szukamy błędów.

no to czkeam na OBT :)

Dziś rozpoczynam Tworzyć Polski FanPage Bless Online , na dniach będzie gotowy :)

>>> Zgodnie z Zapowiedziami , dziś wystartował Polski FanSite Bless Online <<<

>>>> http://www.blessgame.pl/ <<<<

Strona jest ciągle w trakcie prac wykończeniowych , jesli chodzi o aspekty techniczne oraz dodajemy na bieżąco nowe informacje odnośnie gry.

Portal Bless Game . PL od dziś będzie na bieżąco śledził wszystkie nowinki związane z grą.

Jak tak patrzę na filmy...

Bless Online to taki mniej infantylny Aion?

Jak tak patrzę na filmy...Bless Online to taki mniej infantylny Aion?

Bless to połączenie TERA Online, Aiona oraz trochę ArcheAge , choć ten 3 tytuł to w minimalnym stopniu.

Gra powstaje bardzo wolno, w sumie to dobrze ale bardzo dopracowana jest, jak na wersje CBT , błędy były sporadyczne. Z informacji jakie uzyskałem możliwe że w styczniu /lutym wyjdzie albo CBT3 albo OBT , choć mało informacji dają na stronie czy FB ;/

Tak czy siak grałem na CBT2 i z szczerym sumieniem mogę polecić grę , każdemu kto lubi TERE lub Aiona .

Otrzymałem 2 konta od PMANG do testowania gry, jak wyjdzie kolejna faza testów wtedy będę mógł zmontować trochę materiału informacyjnego, szkoda że nie zrobiłem tego na CBT2 ;/

Witam'

Szukam ludzi którzy chcą doświadczyć przygody z Bless Online (KR).

Ponieważ 26 Grudnia Skończyła się CBT2 oraz na forach jest informacja iż OBT rozpocznie się w Styczniu , chciałbym złożyć grupę graczy aby przetestować ten tytuł a w późniejszej fazie gdy gra wyjdzie w EU ( 2015/2016 ) z chętnymi graczami stworzyć Polski Legion .

Warunkiem uczestnictwa w OBT Bless Online (KR) jest posiadanie aktywnego konta, z potwierdzonym I-PINem .

Można takie konto kupić za 10$ na stronach sprzedających koreańskie czyste konta.

Posiadamy ENG Patch, gra w 90% jest przetłumaczona na Angielski oraz w 50% na Polski , aktualnie poprawiamy tłumaczenia. Czemu na Polski? Ponieważ nie każdy musi znać ENG w takim stopniu aby zrozumiał grę, choć rzadko się zdarza :)

Pingi przy używaniu WTFAST , w granicach 190-210 , jednak przy systemie Bless nie robi to większej różnicy i spokojnie dawałem radę na PvP z Koreańczykami.

http://bless.pmang.com/ < Strona główna.