Bless Online - Świeży start gildii NIRVANA :) [Union]

Witam !
Gildia NIRVANA to projekt mający na celu zrzeszenie polskich graczy na zapowiedziany w maju start BLESS ONLINE.
Poszukuję graczy chętnych do wspólnego odkrywania kontentu w tym długo wyczekiwanym MMO.
Gildia nastawiona na PVP, lecz dla graczy których interesuje przede wszystkim raidowanie PVE, na pewno nie zabraknie towarzyszy do gry :blush:
Gildia będzie posiadała własny server TS/Discord (zależnie od preferencji graczy, co ustalimy już pierwszego dnia otwarcia gry)
Jako że będzie to całkowicie świeży start gildii w tym uniwersum, poszukuję ludzi chętnych do współprowadzenia naszej grupy :blush: Chodzi o drobne sprawy jak opieka nad TSem/Discordem,
Rekrutacja, pomoc w organizacjach wypadów PVP/PVE czy w przyszłości pomoc graczom, którzy swoją przygodę z grą będą dopiero zaczynać !
Nie oczekuję jakiejkolwiek znajomości gry z zagranicznych lokalizacji czy ogólnego doświadczenia z innych gier MMO !
Wystarczy że jesteś osobą ciekawą świata tej produkcji i ceniącą towarzystwo rodaków :blush:
Jedynym wymogiem jaki nakładam na samym starcie jest głos po mutacji, aby oszczędzić graczom na komunikatorze zbędnych stresów.
Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu na tym portalu lub:

Mailowo: oskar.gorczyca@tlen.pl
GG: 13557297
Steam: Fedrin_Lucas

Cóż to za gildie w Aionie prowadziłeś i kim jesteś? ;>

Zaraz po starcie F2P na Telemachusie Ilussion,
Potem na Barusie Last District i Grandi Aquile (te same osoby pod inną nazwą) :slight_smile: Najmocniejsze miałem początki na Telemachusie, ale na Barusku top 50 też było :slight_smile:

Co to za gildie z Barusa bo o zadnej nie slyszalem…piszesz ze topowa gildia …top 50 to kazdy moze miec gildie ??? top to cos kolo pierwszej 5/10 a nie 50.??

Gildie istniały ponad 2 lata temu, po stronie Elyosów, jedna bodajże w pierwszej 20, nie pamiętam dobrze… I napisałem również że najmocniejsza była na Telemachusie :slight_smile: Ale skoro drogich forumowiczów tak bardzo kole w oczy ten fragment, usunę wpis o Aionie.

Edit. Jak tak teraz patrzę, to minęło już nawet ponad 3 lata :slight_smile:

Pierwszy raz słyszę lol trochę słabo jak reklamujesz gildie która niby była top kiedyś gdzieś a to było wieki temu co to ma do rzeczy dzisiaj? :stuck_out_tongue: to tak jak ja bym rekrutował i napisał, że 9 lat temu prowadziłem top gildie w Ragnaroku Online xD

top 20 w aionie jak tam nawet tyle gildii nie było :slight_smile:

Pisałem tylko, że prowadziłem gildie, i wiem jak to się robi, nie była to podstawa do rekrutacji, tylko drobna wzmianka, jedno zdanie… W międzyczasie graliśmy ze znajomymi w inne gierki, ale nie podejmowaliśmy się tworzenia większych gildii, w dużej mierze dlatego, że trafialiśmy na takie które bardzo szybko umierały lub poprostu szybko traciły graczy przez błędy (np… RO)

Ale dlaczego mnie nie dziwi, że drobna wzmianka o Aionie i nagle Barus się odzywa :smiley: To wspaniałe community

Dziwisz sie ze odzywaja sie lduzie ktorzy graja w Aiona a zyciu nei slyszeli o twojej gildi ? A sam reklamowales jako “topka” ? Teraz masz nauczke zeby sobie nie dodawac… :slight_smile:

Ile Barus ma lat ? 5 ? nie jestem pewien, w każdym razie gildie w górach tabeli zmieniały się bardzo często (istnieją jeszcze takie gildie jak New Age, Fairy Tail, SHIELD, SAO, Godspeed?) których część graczy może obecnie nie znać, mimo że łączyły jednych z najlepszych graczy na serverze. Przepraszam, że uznałem średnio 30 graczy online w jednym momencie w ciągu dnia i 20 miejsce pod względem AP za osiągnięcie, może słowo “top” było nad wyraz :slight_smile:

Oj tam już nie denerwujcie autora tematu. Może akurat gildie o których wspomniał były w topce kiedy akurat mieliście przerwę od aiona albo ich nie zauważyliście. :d Przepraszam, że się tak czepiam. Nie mam na celu obrażać tutaj autora tematu ale nastepnym razem w temacie rekrutacyjnym nie pisz o niby topowych gildiach w innej grze ponieważ zawsze ktoś się znajdzie aby Cię wyprowadzić z błędu. Ja też byłam w takim legionie gdzie walczylismy o forty, pokazywaliśmy sie na siege, wieczorami przebywało u nas na tsie sporo osób ale się tym nie chwalę i jakoś nie kojarzę wyżej wymienionych gildii.:slight_smile: Co prawda graliśmy po stronie asmodian ale zawsze gdzies tam zauważa się nazwy gildii z przeciwnej frakcji.