Bless Online

Witam.

Co sądzicie o grze Bless Online?

Zastanawia mnie fakt, czemu nie ma żadnych info poza trailerem o tej grze, żadnego fansite polskiego, a według gry-online premiera już w maju 2013, a o grze tak mało u nas słychać. Jak myślicie jaki powód jest tak małej popularności? O np. takiej Tera Online, fansite już powstawały 3 lata przed premiera. Nawet nie znalazłem żadnych zagranicznych stron o tej grze, z forum tętniącym życiem.

Widzę że nawet mało kto chce dyskutować o tej grze.

No bo ciężko cokolwiek powiedzieć o tej grze ,może oprócz faktu ,że jest przygotowywana przez koreańskie studio NeoWiz, powstaje na silniku UnrealEngine3 i duży nacisk twórcy położyli na strone wizualną w tym animacje i mimike postaci.Jest nawet filmik na YT i faktycznie wygląda very cool.Skojarzyłem sobie ,że był nawet news na mmorpg.org.pl o tej grze ,też raczej zdawkowy bardziej.Widocznie producenci ,wydawcy nie udostępniają zbyt dużych ilości informacji mediom ,na temat swojego produktu.

Witam.

Co sądzicie o grze Bless Online?

Zastanawia mnie fakt, czemu nie ma żadnych info poza trailerem o tej grze, żadnego fansite polskiego, a według gry-online premiera już w maju 2013, a o grze tak mało u nas słychać. Jak myślicie jaki powód jest tak małej popularności? O np. takiej Tera Online, fansite już powstawały 3 lata przed premiera. Nawet nie znalazłem żadnych zagranicznych stron o tej grze, z forum tętniącym życiem.