[Blog + Forum] IPBoard net pl

Witam, z branżą jaką jest Invision Power Board, zaprzyjaźniłem się dawno temu. Od tego czasu wybijałem się i wybijałem, aż w końcu postanowiłem założyć aktywny PORTAL oraz FORUM. Portal jest postawiony na silniku WordPress, zaś forum do czasu, bazuje na darmowej alternatywie jaką jest MyBB. Domena jaką używam zalegała mi od pół roku, przez pewien okres czasu służyła do promowania mojej osoby jako tłumacza modyfikacji, z powodu mojej niekompetencji, byłem zmuszony stronę zamknąć, a spolszczenia nadal zasiedlają mój dysk. Celem witryny jest doradzanie nowym użytkownikom skryptu, udostępniane są tylko i wyłącznie darmowe style oraz modyfikacje. Forum ma to do siebie, że "radzi" początkującym jak skonstruować modyfikację, jak zacząć przygodę z tworzeniem skinów, czy też z innymi problemami technicznymi. Póki co, regulamin nie został ustanowiony. Mamy ideę, nie regulaminy. W obecnej chwili poszukiwani są tylko i wyłącznie redaktorzy. Każda chętna osoba zobowiązana jest do przesłania "CV" w postaci pisemnej!, na podany adres e-mail: rekrutacja@ipboard.net.pl, osoby, które chcą skontaktować się bezpośrednio z administratorem proszone są o pisanie na: lukasz@ipboard.net.pl, w sprawach technicznych, udzielamy pomocy indywidualnej pod adresem: ipb@ipboard.net.pl. Wspomnę również, że poszukujemy partnerów. Każdy nabyty partner posiada przywileje w postaci OPIEKI TECHNICZNEJ; REKLAMY; SUPPORTU. Poczta sprawdzana jest raz na dwie godziny - wszystkie adresy, w nocy czas może się przedłużyć. Każdy meil, który przyjdzie na odpowiedni adres, będzie analizowany i odsyłany do nadawcy.

Link: http://ipboard.net.pl

Sponsor serwera: Hpbf.pl;

Sponsor domeny: lukasz@ipboard.net.pl