Blog nie działa

Hej ho macków dwieście.
Chyba wybrałem dobry dział.
Krótko z tematem: nie działają mi blogi. Wyświetla się pusta biała strona i nic więcej. Odpalałem z 3 przeglądarek już (ff, chrome, ie) i nic. Czyściłem całkiem historie i dalej nic, ciasteczka też zjadłem i dalej nic. Jakieś pomysły?
Ps: ccleaner i adwcleanerem też czyściłem.

Może blokuje ci antywrius?

Sprawdzałem, nie blokuje. z FireWallem też wsio gra. Adblocka też wyłączyłem na całym portalu i dalej nie chce działać.

A hostingi tych blogów normalnie ci działają? Próbowałeś może je pingować? (blogi i hostingi)

A nie nie pingowałem.

Ps: blogi mam na myśli, blogi z tej strony a nie inne ;) teraz do mnie doszło. Wiec problem lezy w czymś innym

Nie tylko u ciebie jest ten problem. Właśnie próbowałem wbić na zakładkę blogową i również pokazała się biała strona.

Konsola błędów jest pusta. Kod zresztą też. W timeline nie wczytują się żadne eventy (tj. żaden z elementów się nie wczytuje, czy to html czy to js).

Jakieś pomysły? Dalej nie śmiga ;<

zobacz czy problem dalej istnieje jeżeli odpalisz kompa przez tryb awaryjny

Nie uśmiecha mi się właczać tych blogów przez tryb awaryjny... już lepiej sobie darować :F

Mi tez nie dziala o ile dobrze wbijam...

" Próbujesz odwiedzić adres http://

mmorpg.org.pl/forum/index.php?

app=blog , który jest w tej chwili

niedostępny. Upewnij się, czy adres

został wpisany poprawnie, a następnie

spróbuj ponownie wczytać stronę."

Zgłoszę do Chmariego, może jest jakieś niedopatrzenie.

Hej ho macków dwieście.
Chyba wybrałem dobry dział.
Krótko z tematem: nie działają mi blogi. Wyświetla się pusta biała strona i nic więcej. Odpalałem z 3 przeglądarek już (ff, chrome, ie) i nic. Czyściłem całkiem historie i dalej nic, ciasteczka też zjadłem i dalej nic. Jakieś pomysły?
Ps: ccleaner i adwcleanerem też czyściłem.