Razem z dwoma kumplami zaczęliśmy pisać bloga o LoLu. Na razie są dwa posty, ale blog będzie się rozwijał. Zapraszam do czytania i do proponowania tematów kolejnych wpisów.
Blog o LoLu
To może tak link ?
Będą opisy bohaterów rotacje itd? Gdzie jest link !
Sorry. Szybko pisałem i chyba dokładnie nie nacisnąłem ctrl+v i sam tego nie zauważyłem. Opisy bohaterów - może. Zależy co akurat nas najdzie. Jeśli ktoś zaproponuje to można oczywiście coś takiego zrobić.
Ale czy to ma sens na dłuższą metę? Aktualnie tego jest na tony, nie wspominając, że oficjalna strona jest po polsku.
Więc tak, blog o tym co się dzieje w lolu jest tak naprawdę skazany na porażkę biorąc pod uwagę inne strony tego typu. Jak już się za to bierzecie to zróbcie blog o własnych rozgrywkach, wstawiajcie zdjęcia, filmiki, opisujcie dane sytuacje, buildy, runy etc. Wtedy blog ma szanse na sukces o ile jest ładnie prowadzony. Sama mam doświadczenie wieloletnie w prowadzeniu blogów więc sama muszę robić to tak by zachęcić czytelnika czymś nowym, a nie dawać "odgrzewane kotlety" z innych stron.
Póki co - bieda. Nic, co wychodziłoby poza to, co już widzieliśmy. Nie sądzę żeby w obecnej formie udało się ci przebić przez setki, jeśli nie tysiące podobnych stron.
Nie robiliśmy żadnych skanów innych stron, blogów, forów itp. by zobaczyć co się pojawiało, a co nie. Po prostu piszemy to co akurat chcemy no i jak ktoś zaproponuje temat to postaramy się to zrealizować. Może trafi się coś świeżego. Robimy to dla własnej przyjemności, nie jakiejś amsowej sławy jak ktoś będzie czytał, bo mu się spodoba to będzie miło. Zresztą są w sumie dopiero 2 posty. Nie spodziewałbym się czegoś od razu niesamowitego i zaskakującego. Ale dzięki za uwagi.
Chodzi o to, że aby ktoś miał ochotę czytać i oglądać Waszego bloga, musi byc na nim coś waszego, a nie coś co można znaleźć wszędzie.
Ale coś znanego też od czasu do czasu by się przydało. Raz w tygodniu jakaś informacja o czymś znanym i oczywiście Wasze subiektywne zdanie na ten temat.
Jasne jasne, na przykład jakieś podsumowanie miesiąca, większe pacze, nerfy, buffy, turnieje, kto wygrał co i jak.
Albo, że jakiś chaox odszedł z TSM.
Razem z dwoma kumplami zaczęliśmy pisać bloga o LoLu. Na razie są dwa posty, ale blog będzie się rozwijał. Zapraszam do czytania i do proponowania tematów kolejnych wpisów.