Blog o LoLu

Razem z dwoma kumplami zaczęliśmy pisać bloga o LoLu. Na razie są dwa posty, ale blog będzie się rozwijał. Zapraszam do czytania i do proponowania tematów kolejnych wpisów.

To może tak link ;)?

Będą opisy bohaterów rotacje itd? Gdzie jest link :o!

Sorry. Szybko pisałem i chyba dokładnie nie nacisnąłem ctrl+v i sam tego nie zauważyłem. Opisy bohaterów - może. Zależy co akurat nas najdzie. Jeśli ktoś zaproponuje to można oczywiście coś takiego zrobić.

http://premadebot.blogspot.com/

Ale czy to ma sens na dłuższą metę? Aktualnie tego jest na tony, nie wspominając, że oficjalna strona jest po polsku.

Więc tak, blog o tym co się dzieje w lolu jest tak naprawdę skazany na porażkę biorąc pod uwagę inne strony tego typu. Jak już się za to bierzecie to zróbcie blog o własnych rozgrywkach, wstawiajcie zdjęcia, filmiki, opisujcie dane sytuacje, buildy, runy etc. Wtedy blog ma szanse na sukces o ile jest ładnie prowadzony. Sama mam doświadczenie wieloletnie w prowadzeniu blogów więc sama muszę robić to tak by zachęcić czytelnika czymś nowym, a nie dawać "odgrzewane kotlety" z innych stron.

Póki co - bieda. Nic, co wychodziłoby poza to, co już widzieliśmy. Nie sądzę żeby w obecnej formie udało się ci przebić przez setki, jeśli nie tysiące podobnych stron.

Nie robiliśmy żadnych skanów innych stron, blogów, forów itp. by zobaczyć co się pojawiało, a co nie. Po prostu piszemy to co akurat chcemy no i jak ktoś zaproponuje temat to postaramy się to zrealizować. Może trafi się coś świeżego. Robimy to dla własnej przyjemności, nie jakiejś amsowej sławy :P jak ktoś będzie czytał, bo mu się spodoba to będzie miło. Zresztą są w sumie dopiero 2 posty. Nie spodziewałbym się czegoś od razu niesamowitego i zaskakującego. Ale dzięki za uwagi.

Chodzi o to, że aby ktoś miał ochotę czytać i oglądać Waszego bloga, musi byc na nim coś waszego, a nie coś co można znaleźć wszędzie.

Ale coś znanego też od czasu do czasu by się przydało. Raz w tygodniu jakaś informacja o czymś znanym i oczywiście Wasze subiektywne zdanie na ten temat.

Jasne jasne, na przykład jakieś podsumowanie miesiąca, większe pacze, nerfy, buffy, turnieje, kto wygrał co i jak.

Albo, że jakiś chaox odszedł z TSM.

Razem z dwoma kumplami zaczęliśmy pisać bloga o LoLu. Na razie są dwa posty, ale blog będzie się rozwijał. Zapraszam do czytania i do proponowania tematów kolejnych wpisów.