Witam. Od dawna interesuję się metalem lat 80 i graniem na gitarze elektrycznej. Dlatego też postanowiłem założyć bloga o takiej tematyce. Od razu pragnę wszystkich poinformować, że ten post nie jest jakąkolwiek formą reklamy bloga. Chciałbym poznać parę opinii na jego temat, np. czy tematyka jest ciekawa, czy porady i wskazówki dot. grania na "elektryku" są przydatne i praktyczne, i czy w ogóle przyjemnie i dobrze się go czyta. Jeżeli tylko masz czas i ochotę, to zapraszam na: www.metal-guitar-fan.blogspot.com
Blog o muzyce i gitarze
Jak dla mnie fajny pomysł , sam zaczynam z elektrykiem i takie informacje się przydadzą . Ode mnie duży plus i tak trzymać
Pomysl moze i dobry, ale poki co ciezko ocenic sam blog, bo malo na nim tresci, a do tego nie wiem jak traktowac porady gitarzysty, o ktorym nic nie wiem. W sensie, ze dobrze by bylo, gdybys wstawil tam jakies filmiki ze swojej gry, pokazal co potrafisz, a potem dawal rady. Nie twierdze, ze nie umiesz grac, pewnie jest wrecz przeciwnie, ale mimo to chcialbym cie uslyszec. No i masz swietny gust muzyczny, lata 80- to jest to xD.
Dzięki że się Wam chciało "obczaić" bloga. Nie ukrywam, że jest on we wczesnej fazie rozwoju, ale w miarę możliwości staram się go często aktualizować i dopieszczać. A jak tylko sprawię sobie nową kamerkę internetową, to wrzucę jakieś filmiki ze swojej gry .
Pomysł dobry. Jeżeli będzie jakiś filmik Twojego autorstwa to proszę daj nam znać. Sam gram na gitarze akustycznej 2,5 roku, od pół roku na elektryku ,lecz jestem samoukiem. Potrafię dużo zagrać ,ale nie znam teorii i żadnych zasad.
crracked - U mnie to samo
Co do bloga to fajny, Ci zaczynający mogą zacząć się już uczyć, jednak jeszcze troszkę za mało. Tak trzymaj, a może wyjść z tego całkiem ciekawy blog
Właśnie zamierzałem sobie gitarę sprawić (póki co próbuję trochę u znajomego), więc może się przydać .
@crracked
U mnie jest dokładnie taka sama sytuacja Jestem samoukiem, gram już 3,5 roku, ale nie znam żadnych nut, teorii, czy jakiś zaawansowanych muzycznych zagadnień
.
Witam. Od dawna interesuję się metalem lat 80 i graniem na gitarze elektrycznej. Dlatego też postanowiłem założyć bloga o takiej tematyce. Od razu pragnę wszystkich poinformować, że ten post nie jest jakąkolwiek formą reklamy bloga. Chciałbym poznać parę opinii na jego temat, np. czy tematyka jest ciekawa, czy porady i wskazówki dot. grania na "elektryku" są przydatne i praktyczne, i czy w ogóle przyjemnie i dobrze się go czyta. Jeżeli tylko masz czas i ochotę, to zapraszam na: www.metal-guitar-fan.blogspot.com