Blog o promocjach steamowych, gmg, gog, inne, indie bundle, gry indie

Witajcie! Założyłem swój blog, i zamieszczam tam informacje odnośnie przeróżnych promocji gier. Blog jest w budowie, więc wszystko udoskonalam. Zapraszam serdecznie. Jeżeli zarobki z reklam pozwolą, to mam zamiar wykupić za nie domenę, i gry do rozdania dla użytkowników. Tak więc zapraszam do czytania.

http://promocjegier.aey.pl/

Pozdrawiam.

Łap lajka:D Stronka bardzo się przyda.Powodzenia w rozwijaniu bloga.

Dzięki wielkie! Będę starał się rozwijać jak najbardziej dynamicznie ^^

szukalem takiej stronki ;p

mam nadzieje ze bedziesz robil to rzetelnie i sumiennie ;)

@edit polecam ci zrobic tez jakies forum, aby ludzie mogli przedyskutowac czy dana gra jest warta kupna

szukalem takiej stronki ;pmam nadzieje ze bedziesz robil to rzetelnie i sumiennie @edit polecam ci zrobic tez jakies forum, aby ludzie mogli przedyskutowac czy dana gra jest warta kupna

Najpierw ogarnę cały blog. Będzie dobry system komentarzy, więc myślę, że pod wpisem z promocją danej gry/gier będzie można przedyskutować:)

Jak dla mnie super, na bank się przyda. Powodzenia w dalszym rozwoju. 55414_et153yzamg7j6xopsbcn9qlkh2ifw4rdv08u.jpg

Zapraszam do wypowiadania się w komentarzach!

Wyedytowane, bo jest tu mowa o reklamach, więc gugul może się wkurzyć, i nie będzie rozdań gier :/. Chcę powiedzieć, że coś z tego zarobię, więc kupię za to gry dla Was.

przyda się!

Ludzie, wielkie dzięki za kliki w reklamy. Jak opłacę hosting i domenę, i jeszcze coś zostanie, to możecie liczyć na jakieś rozdanie

Nie radzę namawiać w klikanie reklam AdSense, więcej info w google.

btw. Hosting wybrałeś pierwszy lepszy? 20zł/mc? Spokojnie wystarczył by najtańszy z linuxpl.com

UndercoV dzięki tobie wygrałem Darksiders wielkie dzięki :D

UndercoV dzięki tobie wygrałem Darksiders wielkie dzięki

Też wygrałem, i też się cieszę :>

Nie radzę namawiać w klikanie reklam AdSense, więcej info w google.btw. Hosting wybrałeś pierwszy lepszy? 20zł/mc? Spokojnie wystarczył by najtańszy z linuxpl.com

Wiem, czytałem regulamin, ale to chodzi o prośby na własnej stronie. Hosting wybrałem dobry, ale ten z tańszych, i nie wiem, czy mi transferu nie wyczerpie, więc myślę o niewiele droższym.

Myślę, że giveawaye gier powinny odbywać się na steamgifts.com, gdzie wszystko jest robione automatycznie :)

Też wygrałem, i też się cieszę :>Wiem, czytałem regulamin, ale to chodzi o prośby na własnej stronie. Hosting wybrałem dobry, ale ten z tańszych, i nie wiem, czy mi transferu nie wyczerpie, więc myślę o niewiele droższym.Myślę, że giveawaye gier powinny odbywać się na steamgifts.com, gdzie wszystko jest robione automatycznie

Ile transferu średnio wciągu 30 dni zużywasz?

Cd.klikania, nie zagłębiałem się w algorytm ale skoro podałeś link do strony i użytkownicy forum wchodząc na nią robią wysoki CRT (powyżej przeciętnego) jest to sygnałem dla Google o nieprawidłowych kliknięciach, pisze w regulaminie.

Ile transferu średnio wciągu 30 dni zużywasz?Cd.klikania, nie zagłębiałem się w algorytm ale skoro podałeś link do strony i użytkownicy forum wchodząc na nią robią wysoki CRT (powyżej przeciętnego) jest to sygnałem dla Google o nieprawidłowych kliknięciach, pisze w regulaminie.

Jednak masz rację. Nie powinienem zachęcać. Już usuwam ten fragment, bo jeszcze gugul się przyczepi.

Transfer 0.0210 gb dopiero, więc jednak jest dobrze, ale jeżeli uznacie, że serwer jest zły, to zmienię :P

Z przykrością proszę o zamknięcie. Gugul się wkurzył, że leci kasa, więc zablokował mi konto. Przepraszam i pozdrawiam...

Witajcie! Założyłem swój blog, i zamieszczam tam informacje odnośnie przeróżnych promocji gier. Blog jest w budowie, więc wszystko udoskonalam. Zapraszam serdecznie. Jeżeli zarobki z reklam pozwolą, to mam zamiar wykupić za nie domenę, i gry do rozdania dla użytkowników. Tak więc zapraszam do czytania.

http://promocjegier.aey.pl/

Pozdrawiam.