Cześć przedstawiam Wam mój pierwszy blog Tematem bloga są jak już napisałem w tytule zombies i wszystko co ich dotyczy. Na razie nie wracam uwagi na wygląd i domenę ale w przyszłości może to się zmienić. Aktualnie robię serię "Geneza zombies" gdzie omawiać będę transformację zombies jak i światy z nimi związane. Liczę na oceny od Was.
Blog o zombies
Wszystko fajnie ładnie, ale usuń ten wpis Witaj Świecie
Zmienilbys nazwe na swiat zombie a nie swiat zombies.
Fajny patent! ale mimo wszystko wygląd powinieneś zmienić jako 1 na taki o strasznym, ciemnym klimacie bo póki co to tak niezbyt pasuje.
Dzięki wszystkim za ocenę, mimo to muszę jeszcze popracować bo przeczytałem tekst i wydaje mi się bardzo średni.
@up Wygląd na pewno zmienię.
@GrimReaper Właśnie sobie to uświadomiłem, dzięki
@trampek Dzięki, wstawiłem to, ponieważ to mój pierwszy blog i chciałem się dowiedzieć co o tym myślicie. Z wyglądem będzie problem bo blog.pl oferuje mi bardzo mały wachlarz możliwości.
W języku polskim jako liczby mnogiej używamy słowa "zombie", nie "zombies". Ewentualnie "zombiaki" itp.
Gówniany. Nie odbieraj tego jako obrazę, a jako ocenę. Wygląd jest okropny, nie zachęca i przyprawia o ból oczu. Tak samo "zombies". Dopracuj zanim zaczniesz się czymś chwalić.
Na plus zasługują w miarę sklejone zdania (w porównaniu do innych blogów tego poziomu). Popracuj nad tym, potem wyjdź do ludzi.
Teraz to w ogóle wygląda jak gówno - czarne tło + kilka białych elementów = kupa.
@up Poeksperymentuję jeszcze, ale póki co taki wygląd zostanie.
Mi sie tam tekst podoba, czekam na wiecej. W jezyku Polskim uzywamy Zywe trupy, slowo zombie nawet nie wystepuje.
podoba mi się, coś nowego, innego, chętnie odwiedzę ponownie!
Jest okey Lubię tematykę związaną z Zombie więc działaj i rozwijaj to nadal powodzenia
Cześć przedstawiam Wam mój pierwszy blog Tematem bloga są jak już napisałem w tytule zombies i wszystko co ich dotyczy. Na razie nie wracam uwagi na wygląd i domenę ale w przyszłości może to się zmienić. Aktualnie robię serię "Geneza zombies" gdzie omawiać będę transformację zombies jak i światy z nimi związane. Liczę na oceny od Was.