Blog Recka

m787wj.png

Recka to blog poświęcony oczywiście grom, znajdziecie na tej stronie wiele recenzji, zapowiedzi, czy first looków najprzeróżniejszych produkcji. Autor zwraca uwagę na singlowe tytuły, ale także bardzo gustuje w MMORPG’ach, gdzie zazwyczaj możecie się spodziewać jakiegoś filmiku. Recka to nie tylko materiały na dosadny temat o grach. Ujrzycie tam również monologi Artcik’a, który wystawia nam artykuły na na prawdę interesujące i dające do pomyślenia tematy. Mieliście kiedyś pojęcie o np. crossplatformowości w grach MMO? Nie? Widzicie, to tylko jeden z wielu tematów dotyczących rozważań autora. Oprócz tego w planach są również konkursy w których do wygrania będą różne gadżety z gier. Zachęcające? Mam nadzieję, a Was zapraszam na bloga:

www.recka-gier.blogspot.com

Twój Blog zadowala, piszesz praktycznie codziennie świetne teksty, podziwiam Cię na każdym kroku... Polecam wszystkim ten Blog, sam zaglądam tam codziennie i na bieżąco czytam Twoje recenzje oraz wywiady. Chwała Ci!

Nie chcę tworzyć nowego tematu a może ktoś mi pomoże:).

Od bardzo dawna mam zamiar zrobić sobie bloga, na którym bym pisał jakieś swoje zdanie na temat róznych mmo,poradniki do nich,zalazły by się tam też recenzje anime które widziałem,no właśnie ale tu mam największy problem-nazwa:) już myślę od bardzo dawna nad nazwa ale nic nie mogę wymyślić:),więc może ktoś mi pomoże z nazwa dla bloga o takiej tematyce?:).

To tylko i wyłącznie Twoja decyzja - w końcu jesteś głównym pomysłodawcą. :) Niemniej jednak postaram Ci pomóc i powymyślałem kilka przykładów. Oto one:

BlogMMO

BlogOnline

MMOChat

WorldOfMMO albo MMOworld

MultiplayerBlog

RainbowMMO

To kilka z przykładów, jeśli będziesz sobie życzył, dopiszę kolejne. :)

witam super blog ,, mozemy sie powymieniac wiedza , tez mam blog i zapraszam www.mojemmorpg.blogspot.com razem razniej:)

m787wj.png

Recka to blog poświęcony oczywiście grom, znajdziecie na tej stronie wiele recenzji, zapowiedzi, czy first looków najprzeróżniejszych produkcji. Autor zwraca uwagę na singlowe tytuły, ale także bardzo gustuje w MMORPG’ach, gdzie zazwyczaj możecie się spodziewać jakiegoś filmiku. Recka to nie tylko materiały na dosadny temat o grach. Ujrzycie tam również monologi Artcik’a, który wystawia nam artykuły na na prawdę interesujące i dające do pomyślenia tematy. Mieliście kiedyś pojęcie o np. crossplatformowości w grach MMO? Nie? Widzicie, to tylko jeden z wielu tematów dotyczących rozważań autora. Oprócz tego w planach są również konkursy w których do wygrania będą różne gadżety z gier. Zachęcające? Mam nadzieję, a Was zapraszam na bloga:

www.recka-gier.blogspot.com