Ping jest bardzo harcorowy na tym chińskim serwerze? Dość istotne w tej grze
Blog Revelation (online)
Informacja też jest na blogu Z WTFastem 200-300 ms (da się spokojne grać), bez już 500 ms i jest bardzo średnio lepiej wtedy grać jakimś casterem
Widzę, że gierka jest nieźle rozbudowana. Jak sądzisz czy casual grający max. 2h dziennie będzie w stanie coś osiągnąć? Nie znam się na zasadach panujących w RO więc pytam ; )
Zapewne jak w każdym mmo NIE :), co oczywiście nie oznacza, braku dobrej zabawy.
Widzę, że gierka jest nieźle rozbudowana. Jak sądzisz czy casual grający max. 2h dziennie będzie w stanie coś osiągnąć? Nie znam się na zasadach panujących w RO więc pytam ; )
Osiągnie, ale zajmie mu to dłużej niż komuś kto gra 10h/dzień Jak w każdym mmo Zależy co gracz obierze sobie za cel grając te 2 godziny dziennie. Już na samą premierę dostaniemy 4 raidy więc gracze PvE będą zachwyceni. Areny i BG podobno mają być znormalizowane, więc nawet bez sprzętu będzie można pograć. Oczywiście w otwartym świecie i na zamkach może być już trudniej, bo gear ma znaczenie.
Ja aż tak bardzo doświadczony nie jestem. Niestety nie ogarniam krzaczków, więc spora część gry to dla mnie nadal tajemnica Z tego co czytałem to gildie również są rozbudowane i jest nawet profesja, która skupia się na rozwoju naszego 'miasteczka' gildii. Pewnie więcej informacji na ten temat będę miał dopiero jak wystartuje nasza beta
edit: Szkoda, że większość ludzi nie ogarnia tematu i myśli, że to kolejny koreański grinder (BDO) albo spóźniona premiera (BnS). To gra od firmy, która zajmuje się WoWem w Chinach i wrzucili w nią kupę kasy, co zresztą widać, bo jest cholernie rozbudowana. Czasem gubię się bardziej niż w BDO na początku (i to nawet nie przez krzaki )
Na bloga wstawiam informacje, które sam zdobyłem grając, lub które wyszperałem w internecie. Mam kontakt z osobami z my.com i na 99% będę w pierwszej fazie zamkniętych testów (a te będą z NDA). Nie chce was zmuszać, żebyście wchodzili na bloga, ale im więcej osób uzbieram, tym większe prawdopodobieństwo, że posypią kluczami do rozdania Taka mała zachęta
Wieczorem stream z Revelation, więcej info na blogu
Niestety, Chińczycy coś namieszali z serwerami i teraz bardzo nieliczne VPNy i ping boostery łączą się z serwerem bez problemu. WTFast traci połączenie ;_; Post, gdzie można zostawić swoje kondolencje już jest na blogu
Wstawiłem na bloga krótką listę rzeczy, które jeszcze się na nim pojawią. Dodatkowe sugestie można zostawić pod postem tutaj lub na samym blogu.
Zapowiedź kontentu, który pojawi się wkrótce na Revelation CN. A my wciąż czekamy...
Na blogu mini post z filmikiem z arenki 5v5. Nie jest to typowa arena jaką znacie np z WoWa tylko... MOBA 'prawie' SMITE
Dodałem artykuł o levelowaniu. Zapraszam do lektury. Nie ma takiego grindowania...
Postawiony fanpage na FB oraz discord Zapraszam więcej info na blogu oczywiście
Dzisiaj na spokojnie, bo weekend Filmiki z kreatora postaci w Revelation. Zapraszam na bloga i FB - linki w sygnaturce.
Krótki filmik z BG 20v20. Znalezione na Youtubie oczywiście.
No wreszcie coś ciekawszego niż oblatywanie świata
https://revelationpl.wordpress.com/2016/07/29/zwiastun-blademaster/
Chwilowo nie wrzucam za dużo na bloga, bo spora część gry pozostaje dla mnie nie odkryta Bariera językowa
Jeśli ktoś lubi mieć swój mały skrawek świata tylko dla siebie lub lubi role-play, to na blogu zamieściłem krótkie Q&A z twórcami.
Jak zawsze zapraszam na FB i Blog Linki w sygnaturce
Dla wszystkich, którzy są zainteresowani Revelation - oficjalna strona gry wreszcie ruszyła. Zapraszam do eksploracji!
Na blogu concept arty. Część z nich przedstawia nowego dungeona (lub dungeony?), który jest w produkcji. Reszta to troszkę z nowego systemu housingu
No, to pierwszy tysiąc za nami
https://revelationpl.wordpress.com/2016/08/02/pierwszy-tysiac-za-nami/