Blog Revelation (online)

Na blogu - trzy filmiki z 10 osobowego raidu z perspektywy Shapera :) Adres bloga na dole w sygnaturce :)

Mounty, kostiumy, skrzydełka. Wszystko, żeby się wyróżnić z tłumu :) Więcej na blogu/fb :) Zapraszam! :wub:

No nareszcie już nie mogłem się doczekać xD

No nareszcie już nie mogłem się doczekać xD

Haha, ciągle pamiętałem, że był request od Ciebie na streamie ;)

Dodatkowo kolejny post! :) Tym razem build calculator. Wątpię, żeby ktoś już chciał stworzyć jakiś build ale może kogoś zainteresuje w jaki sposób możemy modyfikować swoje umiejętności :)

No cóż trzeba czekać na start naszej wersji. Mounty jak dla mnie dziwaczne. Kostiumów od za.... Muszę zagrać i zebrać je wszystkie. Ciekawe jaki ten Revelation Online faktycznie będzie. Póki co 4/10 za brak premiery w EU xD

No cóż trzeba czekać na start naszej wersji. Mounty jak dla mnie dziwaczne. Kostiumów od za.... Muszę zagrać i zebrać je wszystkie. Ciekawe jaki ten Revelation Online faktycznie będzie. Póki co 4/10 za brak premiery w EU xD

Część mountów jest standardowa, czyli typowe wierzchowce, ale kto by nie chciał mieć pod d*pą księżyca ? :D Są jeszcze skrzydła... :)

Do tego wszystkiego można jeszcze doliczyć specjalne akcesoria, np panda na głowie ;) Tego też jest DUŻO ale to są bardzo drobne modyfikacje wyglądu więc nie wrzucam :)

Gra niezła z całą pewnością będę brał udział w różnych konkursach, żeby się załapać na testy, a co do tych "modyfikacji" wyglądu, część mogliby sobie darować :)

Gra niezła z całą pewnością będę brał udział w różnych konkursach, żeby się załapać na testy, a co do tych "modyfikacji" wyglądu, część mogliby sobie darować 

Mieli parę $$ na zbyciu to zrobili, kto bogatemu zabroni ;)

Dodane sześć mountów klasowych :) Taka mini aktualizacja ;)

Jeżeli planujecie grę na rosyjskim serwerze RO, to już można kupić founders packi ;) Więcej info na fb/blogu :)

Co do cen na rosyjskiej wersji, są bardzo zachęcające do kupna, ale nadal to wersja rosyjska ;/

Taaa, tam zawsze maja niższe ceny (patrz: gry z region lockiem na RU). U nas pewnie standardowo będzie 30-60-100 eurasków :(

Ankieta dotycząca wyboru klasy już na blogu :) link z oficjalnego forum więc powinno być sporo głosów :)

https://revelationpl.wordpress.com/2016/08/10/ankieta-klasa/

Mozesz wrzucic troche materialow od tego Pana^^. Gostek ma dobre, rzeczowe filmiki i tez akurat wzial sie za promowanie Revela.

toś dowalił playerów na dwa ekrany ;P Wiem, że dodaje :) Pewnie też znajdą swoje miejsce ;)

Wstawilbym wiecej, ale zrobil dopiero overview tych dwoch klas ;P

Kolejny powinien byc "Okulista".

Jak już mówiłem, śledzę jego kanał na YT więc jestem na bieżąco :) Jak w jakiś dzień będzie sucho to wstawię na bloga i FB, nie chce ludzi zasypywać informacjami/spamem :P

Kolejny system, który będziemy rozwijać podczas grania :) System Egzorcysty :D (u nas może się zmienić ;) )

Zapraszam na FB/BLOG :)

https://revelationpl.wordpress.com/2016/08/11/system-egzorcysty/

A w nocy pojawił się na blogu filmik z malowania skrzydeł i mountów ;) Taka różnorodność, wow, uszanowanko :) Zapraszam ;D

Omówienie founders packów z wersji RU. Po angielsku. Mam nadzieję, że ogarniecie :)

Klikać w sygnaturkę ;) Nie zapomnijcie zostawić lajka - będziecie na bieżąco :)