Na blogu - trzy filmiki z 10 osobowego raidu z perspektywy Shapera Adres bloga na dole w sygnaturce
Blog Revelation (online)
Mounty, kostiumy, skrzydełka. Wszystko, żeby się wyróżnić z tłumu Więcej na blogu/fb Zapraszam!
No nareszcie już nie mogłem się doczekać xD
No nareszcie już nie mogłem się doczekać xD
Haha, ciągle pamiętałem, że był request od Ciebie na streamie
Dodatkowo kolejny post! Tym razem build calculator. Wątpię, żeby ktoś już chciał stworzyć jakiś build ale może kogoś zainteresuje w jaki sposób możemy modyfikować swoje umiejętności
No cóż trzeba czekać na start naszej wersji. Mounty jak dla mnie dziwaczne. Kostiumów od za.... Muszę zagrać i zebrać je wszystkie. Ciekawe jaki ten Revelation Online faktycznie będzie. Póki co 4/10 za brak premiery w EU xD
No cóż trzeba czekać na start naszej wersji. Mounty jak dla mnie dziwaczne. Kostiumów od za.... Muszę zagrać i zebrać je wszystkie. Ciekawe jaki ten Revelation Online faktycznie będzie. Póki co 4/10 za brak premiery w EU xD
Część mountów jest standardowa, czyli typowe wierzchowce, ale kto by nie chciał mieć pod d*pą księżyca ? Są jeszcze skrzydła...
Do tego wszystkiego można jeszcze doliczyć specjalne akcesoria, np panda na głowie Tego też jest DUŻO ale to są bardzo drobne modyfikacje wyglądu więc nie wrzucam
Gra niezła z całą pewnością będę brał udział w różnych konkursach, żeby się załapać na testy, a co do tych "modyfikacji" wyglądu, część mogliby sobie darować
Gra niezła z całą pewnością będę brał udział w różnych konkursach, żeby się załapać na testy, a co do tych "modyfikacji" wyglądu, część mogliby sobie darować
Mieli parę $$ na zbyciu to zrobili, kto bogatemu zabroni
Dodane sześć mountów klasowych Taka mini aktualizacja
Jeżeli planujecie grę na rosyjskim serwerze RO, to już można kupić founders packi Więcej info na fb/blogu
Co do cen na rosyjskiej wersji, są bardzo zachęcające do kupna, ale nadal to wersja rosyjska ;/
Taaa, tam zawsze maja niższe ceny (patrz: gry z region lockiem na RU). U nas pewnie standardowo będzie 30-60-100 eurasków
Ankieta dotycząca wyboru klasy już na blogu link z oficjalnego forum więc powinno być sporo głosów
https://revelationpl.wordpress.com/2016/08/10/ankieta-klasa/
Mozesz wrzucic troche materialow od tego Pana^^. Gostek ma dobre, rzeczowe filmiki i tez akurat wzial sie za promowanie Revela.
toś dowalił playerów na dwa ekrany ;P Wiem, że dodaje Pewnie też znajdą swoje miejsce
Wstawilbym wiecej, ale zrobil dopiero overview tych dwoch klas ;P
Kolejny powinien byc "Okulista".
Jak już mówiłem, śledzę jego kanał na YT więc jestem na bieżąco Jak w jakiś dzień będzie sucho to wstawię na bloga i FB, nie chce ludzi zasypywać informacjami/spamem
Kolejny system, który będziemy rozwijać podczas grania System Egzorcysty (u nas może się zmienić )
Zapraszam na FB/BLOG
https://revelationpl.wordpress.com/2016/08/11/system-egzorcysty/
A w nocy pojawił się na blogu filmik z malowania skrzydeł i mountów Taka różnorodność, wow, uszanowanko Zapraszam ;D
Omówienie founders packów z wersji RU. Po angielsku. Mam nadzieję, że ogarniecie
Klikać w sygnaturkę Nie zapomnijcie zostawić lajka - będziecie na bieżąco