Blogo Stronka :)

Zapraszam do przeglądania mojego własnego Blogo-Strono-Podobnego projektu gdzie bd zamieszczał newsy na temat gierek moba, głównie LoL'a, skupie się prócz tego na Honie i docie2, może czasem wkradną się newsy na temat innych mobaśnych projektów ;) Strona wystartowała wczoraj, newsy planuje dodawać codziennie... Chcę stworzyć projekt w którym będą informacje na temat wszelkich moba w jednym miejscu tak żeby każdy gracz jakiejkolwiek gierki moba znalazł tam coś dla siebie ;)

Zapraszam wszystkich ;>

Logo zupełnie nie pasuje do tematyki, tak samo jak grafiki od newsów, jeśli strona nawiązuje do konkretnego rodzaju gier, to dużo lepiej było by żeby i grafiki miały jakieś ich motywy.

Aktualnie znajomy ktory mial sie zajmowac grafika, a jest w tym niezly bo ma juz wspolprace z paroma portalami jest niedysponowany ;) Dlatego poki co grafika zajmuje sie sam a orlem nie jestem ;d

Wszystkie grafiki beda raczej zmieniane w granicy 2-3tyg.

Napisy są straasznie widoczne.. popraw to, bo tego czytać nie idzie.

Zapraszam do przeglądania mojego własnego Blogo-Strono-Podobnego projektu gdzie bd zamieszczał newsy na temat gierek moba, głównie LoL'a, skupie się prócz tego na Honie i docie2, może czasem wkradną się newsy na temat innych mobaśnych projektów ;) Strona wystartowała wczoraj, newsy planuje dodawać codziennie... Chcę stworzyć projekt w którym będą informacje na temat wszelkich moba w jednym miejscu tak żeby każdy gracz jakiejkolwiek gierki moba znalazł tam coś dla siebie ;)

Zapraszam wszystkich ;>