Mogę wiedzieć czemu ja go dostałem a Warcraft nie? Podobno oceniacie obiektywnie? Tak samo DrHouse chwilę temu wyzwał mnie na shoucie, wydaje mi się, że nie jest to dozwolone? Jak już wymierzacie kare to wymierzajcie je po równo... Bądźcie sprawiedliwi.
Blok na SB
Ja nie dostałem bo nie trolowałem, i nie wyzywałem innych. Zwróciłem ci tylko uwage a ty mnie wyzywać zacząłeś. Proste, i logiczne.
Zacząłeś robić to samo co ja, chciałeś zrobić dyskusje to zrobiłeś. Nie zacząłem wyzywać Cię bez powodu.
a ja sie zapytam.. Po co sie w ogole wyzywac ?
Eh jest to pewien sposób wyładowania emocji. Ale jest to bardzo niedojrzały sposób. Najlepiej zignorować posty danego osobnika.
A ja się zapytam ... po cholerę ten temat? Już wystarczająco było tutaj sporów załatwcie to sami ,a administracja na pewno na nikogo by się nie uwzięła. To miejsce nie jest do użalania. Proponuję zamknąć temat by uniknąć niepotrzebnego spamu. Jestem tego przykładem
I to mnie nazwyają "trollem"? Od razu spam na temat, a po co, a na co? Nie po to został założony więc nie nabijajcie sobie tu postów...
A ty co właśnie teraz robisz? To jest dyskusja więc każdy może się wypowiedzieć jak chce. I jak narazie nie dostałeś odpowiedzi od administracji ,a zdołałeś napisać tu 3 posty. Nie pojmuję.
A ty co właśnie teraz robisz? To jest dyskusja więc każdy może się wypowiedzieć jak chce. I jak narazie nie dostałeś odpowiedzi od administracji ,a zdołałeś napisać tu 3 posty. Nie pojmuję.
A jak myślisz w jakim celu jest ten temat? Gdyby chciał szybko uzyskać odpowiedź na ten temat napisał by PW do admina, ale nie, lepiej jest napisać temat i rozpocząć spam.
Zresztą blocka dostałeś za trollowanie, a Warcraft jak wysyłał ci potem emotki to uważasz za wyzywanie do kłótni?
Żadnego spamu nie chciałem zaczynać, to Wy porobiliście tu posty, więc jeśli ma być fair, każdy kto napisał w tym temacie powinien dostać warna...
Nie wiem dokładnie do którego admina się zgłosić w takiej sprawie.
Z drugiej strony Wasz tok rozumowania mnie zaskakuje, czy to nie jest forum dyskusyjne przypadkiem? Z tego co widzę nie można nic napisać, bo od razu ktoś jest uważany za trolla, a głupie dzieciaki są zazdrosne o większą ilość postów u kogoś. Zamknijcie licznik i po sprawie...
Jeśli mnie wyzywacie od trolli i spamera, to teraz zobaczcie co Wy właśnie robicie. Teraz i tak mi nikt nie przyzna racji, bo każdy z Was żyje j**anymi stereotypami i plotkami o kimś...
Wniosek : Inyenn nie trolluj, nie przezywaj innychm, siedz cicho a jezeli juz odzywaj sie z pewnym rozsadkiem.
Sluchaj serio tak w gl przemilczec to , i sie do nich nie odzywac ? To chyba swiadczy o nich a nie o tobie..

Mogę wiedzieć czemu ja go dostałem a Warcraft nie? Podobno oceniacie obiektywnie? Tak samo DrHouse chwilę temu wyzwał mnie na shoucie, wydaje mi się, że nie jest to dozwolone? Jak już wymierzacie kare to wymierzajcie je po równo... Bądźcie sprawiedliwi.