Blokowanie komputera

Witam, zna ktoś może jakiś program służący do blokowania komputera? Mam na myśli to że włączam taki programik, wszystkie procesy są dalej czynne w systemie (np sciąganie plików), ale nie można w nic ingerować (zamykanie stron, "łażenie" po necie itp) Chodzi o całkowitą blokade(dopóki nie wpisze się hasła) ale blokada nie działa na procesy już działające. Dzięki za pomoc i licze na was ;)

Jest taka opcja jak zalozenie hasla na konto... Jak gdzies idziesz to sie wylogowujesz sie i tyle... XD

Ale jest problem taki że jak się wyloguje procesy są wyłączane, więc tak opcja niestety odpada ;) Ale dzięki za chęci.

Ja pier**le..... jestem debilem. Można przecierz zablokować komputer xD Więc problemzostał rozwiązny. temat do zamknięcia :)

Załóż kłódkę na monitor i po sprawie

Witam, zna ktoś może jakiś program służący do blokowania komputera? Mam na myśli to że włączam taki programik, wszystkie procesy są dalej czynne w systemie (np sciąganie plików), ale nie można w nic ingerować (zamykanie stron, "łażenie" po necie itp) Chodzi o całkowitą blokade(dopóki nie wpisze się hasła) ale blokada nie działa na procesy już działające. Dzięki za pomoc i licze na was ;)