Materiał jak zwykle świetny, sam jutro kupuje u blizza gierkę, bo to moje klimaty
Blondynki Też Grają | Rysunki
Pierwszy projekt naszej broni masowej zagłady.
Naszego Rexa wykonaliśmy kredkami Prismacolor w około 6h.
Więcej tutaj: https://www.youtube.com/user/blondynkitezgraja
Od zawsze zachodze w glowe - jak mozna ladnie rysowac. Te kredki same tak ladnie rysuja? Tez bym chcial
Kredki dużo zmieniają gdy się już umie rysować ( my się nadal uczymy) Na początku nie warto w nic inwestować zwykłe bambino powinny wystarczyć, ale z czasem trzeba korzystać z lepszego ,,gearu" rysowanie to jak lvlowanie w mmorpg
A tak btw : nowy odcinek, a w nim zaczynamy rysunkową przygodę w CS: GO
Niszowa sprawa takie rysowanie z gier, jest szansa sie wybic
Niszowa sprawa takie rysowanie z gier, jest szansa sie wybic
W każdym bądź razie próbujemy
Najtrudniejsze, to dobić do 10k subów Potem powinno juz z górki leciec
Najtrudniejsze, to dobić do 10k subów Potem powinno juz z górki leciec
Suby to nie wszystko Bardziej zależy nam na aktywności i kontakcie z ludźmi. Ale nie powiem ilość ludzi ma znaczenie w rozwoju bo to się przekłada na ilość udostępnień czy chociażby większym zasięgu poczty pantoflowej. Więc kto wie, może do końca roku dobijemy.
Nie wiem jak to robicie ale każdy wasz rysunek jest świetny. Bogata ilość szczegółów i te kolory.
Aż chętnie bym porysował, ale z moimi umiejętnościami co najwyżej potrafiłbym dobrze przerysować jakiś rysunek aniżeli narysować z głowy coś takiego. Nie wiem czy macie pomysły na następne rysunki, ale bardzo chciałbym zobaczyć Azira z League Of Legends w waszym wydaniu.
Suby to nie wszystko Bardziej zależy nam na aktywności i kontakcie z ludźmi. Ale nie powiem ilość ludzi ma znaczenie w rozwoju bo to się przekłada na ilość udostępnień czy chociażby większym zasięgu poczty pantoflowej. Więc kto wie, może do końca roku dobijemy.
No to trzymamy kciuki Bo kanał naprawdę bardzo fajny.
A w ogóle myśleliście o jakieś serii dla początkujących? Chodzi mi o rysowanie, gdzie krok po kroku tłumaczylibyście jak rysować Może i by to przeszło
Nie wiem jak to robicie ale każdy wasz rysunek jest świetny. Bogata ilość szczegółów i te kolory. Aż chętnie bym porysował, ale z moimi umiejętnościami co najwyżej potrafiłbym dobrze przerysować jakiś rysunek aniżeli narysować z głowy coś takiego. Nie wiem czy macie pomysły na następne rysunki, ale bardzo chciałbym zobaczyć Azira z League Of Legends w waszym wydaniu.
Najważniejsze żebyś zaczął rysować i miał do tego cierpliwość. Po miesiącach pracy zobaczysz efekty
Azir u nas na pewno się pojawi, ale nie za szybko. Teraz aktualnie mamy 4 projekty z poza Ligi : Sasuke, Harley Overwatch i Dark Souls 3. Potem Yasuo , a potem to już sam nie wiem
No to trzymamy kciuki Bo kanał naprawdę bardzo fajny. A w ogóle myśleliście o jakieś serii dla początkujących? Chodzi mi o rysowanie, gdzie krok po kroku tłumaczylibyście jak rysować Może i by to przeszło
Cały czas nad nią myślimy, ale nie jesteśmy w stanie nagrać i obrobić więcej niż odcinka tygodniowo. Przez prace i studia.
Ale seria poradników prędzej czy później się pojawi. Może uda się nam też ogarnąć Twitcha. Ale to wszystko bardziej w dalekiej przyszłości.
Sasuke w wersji z najnowszej bijatyki w tych mangowych klimatach.
Czas pracy +-5h, kredki Prismacolor
Rysujemy rysunki z gier już od 2 lat w przeciągu tego czasu nagromadziło się masę pytań dlatego postanowiliśmy nagrać pierwszego Vloga. Może kogoś to zainteresuje
Lubie was oglądać, a ten podziałek między siekaczami u chłopaka, jest spowodowany przez zbyt pózne odzwyczajenie od smoczka w latach bardzo dziecinnych, prawda?
Lubie was oglądać, a ten podziałek między siekaczami u chłopaka, jest spowodowany przez zbyt pózne odzwyczajenie od smoczka w latach bardzo dziecinnych, prawda?
Nah, taka moda. Chcesz być przystojnym samcem alfa musisz mieć przedziałek. Jego brak źle świadczy o poziomie testosteronu w organizmie
Po za tym kiedyś była akcja ,,Get a London Look"
Tym razem stworzyliśmy rysunek nowej postaci z League of Legends jeszcze przed pokazaniem oficjalnej grafiki przez Riot Trochę ją podrasowaliśmy.
Czas pracy 12h kredki Prismacolor
Tym razem tworzymy specyficzny rysunek i gramy najnowszą bohaterką Taliyah
Zbliża się premiera Overwatcha dlatego nie mogliśmy się powstrzymać przed narysowaniem tematycznego rysunku. Prace wykonaliśmy kredkami Prismacolor w około 11h
Tym razem pokazujemy proces powstawania naszego rysunku z Overwatcha i próbujemy kogoś zabić, chociaż raz...